Czy masaze rozluzniajace są zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy masaze rozluzniajace są zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Czy masaze rozluzniajace są zdrada?

niestety nie mam powodzenia z kobietami i pewnie juz nie bede miał ale czytam forum i widze troche postow o zdradach, mnie to nie dotyczy ale zapytac zawsze mozna.
Z tego co widze to zdecydowana wiekszosc facetow z forum uczeszcza na masaze relaksacyjne, jest to bardzo przyjemna forma spedzenia wolnego czasu pozwalajaca rozluznic miesnie i sciegna po ciezkim dniu jak i spedzic czas z mloda dziewczyna.
Czytajac forum widze wiele opini zarówno kobiet jak i facetow ze np z prostytutka nie jest zdrada a jeśli jest to jest to znacznie mniejsza zdrada niz np z kochanka i np kobiete duzo bardziej boli jakby jej facet zrobił to z kolezanka z pracy niz jakby poszedł do prostytutki

Niestety nigdzie nie znalazlem opinii kobiet o masazystkach. Jesli prostytutki sa duzo duzo mniejszym przewinieniem niz kochanki to jak nazwac korzystanie z masazystek u których nie ma seksu, jest tylko rozmowa, prysznic i masaz.
Zapytałem o to 2 masazystki i powiedzialy ze to nie jest zdrada, bo to bardziej forma relaksu plus brak seksu. a jaka jest wasza opinia?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy masaze rozluzniajace są zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024