Zdrada za zdradę- moja historia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada za zdradę- moja historia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Zdrada za zdradę- moja historia

Ta historia wydarzyła się naprawdę, więc nie będzie krótka. Mam obecnie 27 lat i od ponad sześciu lat jestem singielką. Wcześniej jednak, od pierwszej klasy gimnazjum, byłam w szczęśliwym związku. Jak na nastolatków byliśmy zaskakująco dojrzali, rzadko się kłóciliśmy, mieliśmy wspólne zainteresowania i snuliśmy plany na przyszłość. W dniu swoich osiemnastych urodzin chłopak powiedział, że oświadczy mi się, gdy tylko rozpoczniemy studia. Byłam w nim zakochana po uszy i wierzyłam, że spędzimy razem życie.

W liceum zaprzyjaźniliśmy się z inną parą. Spędzaliśmy razem mnóstwo czasu, po maturze pojechaliśmy nawet na wspólne wakacje. Wszystko układało się idealnie, miałam kochającego chłopaka, świetnych znajomych, pierwszą pracę i wynajęliśmy razem niewielką kawalerkę. Nawet w sferze intymnej niczego nam nie brakowało.

Problemy zaczęły się po rozpoczęciu studiów. Chłopak coraz częściej zostawał dłużej w pracy, a później także w weekendy. Jednocześnie kontakt z moją przyjaciółką zaczął się wyraźnie ochładzać. Zwierzyłam się z tego jej chłopakowi, nazwijmy go Kubą. Okazało się, że on również nabrał podejrzeń, bo jego dziewczyna zachowywała się podobnie.

Postanowiliśmy zamontować w mieszkaniach kamerki. Niestety, intuicja nas nie zawiodła. Gdy byliśmy poza domem, mój chłopak spotykał się z moją przyjaciółką, raz u nas, raz u nich. Po tygodniu obejrzeliśmy nagrania. To, co zobaczyliśmy, było szokujące. Uprawiali seks praktycznie wszędzie i we wszystkich pozycjach. Siedzieliśmy przez kilka minut w kompletnej ciszy.

Ku własnemu zaskoczeniu nie poczułam przede wszystkim smutku, lecz ogromną chęć zemsty. Po długiej rozmowie wypaliłam do Kuby: „Zróbmy to samo”. Był zaskoczony, ja również nie wierzyłam, że to powiedziałam, ale ostatecznie się zgodził.

Ustawiliśmy kamerę, włączyliśmy nagrywanie i poszliśmy na całość. Zrobiliśmy wszystko po to, żeby zabolało ich tak samo, jak zabolało nas. Od razu uklękłam i zaczęłam obciągać, jak najlepiej potrafiłam. Aż sama się sobie dziwiłam, bo seks oralny nie był nigdy dla mnie czymś bardzo przyjemnym. Ale w tamtym momencie jedyne co miałam w głowie, to żeby się zemścić najlepiej jak potrafię. To był najbardziej intensywny seks w moim życiu. Nawet pozwoliłam Kubie na rzeczy, na które wcześniej nie zgadzałam się swojemu chłopakowi łącznie ze skończeniem na mojej twarzy. Czułam się trochę jak dz*wka, ale chciałam to zrobić maksymalnie na ostro. Całość trwała około dwudziestu minut.

Kilka dni później zaprosiliśmy naszych partnerów do mojego mieszkania. Najpierw pokazaliśmy im nagranie ich zdrady, a gdy wybuchła awantura i związek definitywnie się zakończył, wysłaliśmy im również film z naszym odwetem. Wiem, że mój chłopak to obejrzał, bo odpisał tylko, że jestem k***ą. Nie zrobiło to już na mnie żadnego wrażenia.

Czy żałuję? Przez kilka tygodni miałam wyrzuty sumienia, bo odpowiedziałam zdradą na zdradę. Z drugiej strony Kuba nie był obcym człowiekiem, znaliśmy się od lat, znaliśmy wiele swoich tajemnic i się sobie podobaliśmy. Nasza znajomość jednak z czasem wygasła.

Od tamtej pory nie potrafię wejść w nowy związek. Było kilka randek, ale nic z tego nie wyszło. W czasie studiów dwa razy byłam w relacji FWB i to mi wtedy wystarczało. Studia skończyłam dwa lata temu, mam dobrą pracę i własne życie. Mieszkam sama i, szczerze mówiąc, wolę to niż ponownie przeżyć coś podobnego.

Wiem, że wiele osób uzna, iż moja reakcja nie była lepsza od ich zdrady. Być może mają rację. Czasu jednak nie cofnę, a mimo wszystko nie żałuję swojej decyzji. A wy co o tym sądzicie? Czy zdrada w ramach zemsty jest kiedykolwiek moralnie usprawiedliwiona? Zrobilibyście coś podobnego na moim miejscu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada za zdradę- moja historia

To o simsach?xDDD A jak ustawilas zeby nie dostac w morde od swojego ?

3

Alice1 napisał/a:

Nie będę Ci nawet odpisywać prześmiewczo, bo widać że jesteś w ch*j ograniczona.

4

Zakładając, że tego nie zmyśliłaś, to nie była nawet zemsta, bo skoro pociągała go tak ta dziewczyna, to ty byłaś już mu obojętna.
To teraz nie ma znaczenia, myślę, że ta jego zdrada tak się odbiła na twojej psychice, że nie potrafisz sobie ułożyć życia z innym facetem.

5 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-07-03 21:38:34)

Kalia99 napisał/a:
Alice1 napisał/a:

Nie będę Ci nawet odpisywać prześmiewczo, bo widać że jesteś w ch*j ograniczona.

Chyba Ty xD

6 Ostatnio edytowany przez Legat (2026-07-03 22:00:48)

Kalia99 napisał/a:

Jak na nastolatków byliśmy zaskakująco dojrzali

big_smile
Raczej gówniarze bawili się w poważne związki.

Legat napisał/a:
Kalia99 napisał/a:

Jak na nastolatków byliśmy zaskakująco dojrzali

big_smile
Raczej gówniarze bawili się w poważne związki.

Dokładnie tak big_smile

8

No i cool historia.

Jako facet odczytuje jedyny czytelny watek: zemsta jako afrodyzjak

9

Ruchali się wszyscy ?
Niesamowita prawdziwa historia

10

On cię zdradził, bo masz za małe piersi.

Przemyśl to.

11

Co za różnica co byśmy zrobili skoro już to zrobiłaś.

A w życiu bym tak siebie samej nie ponizyla, tylko, żeby się zemścić za zdradę. U mnie to jest od razu wypad i krzyzyk na drogę

13

Phi, co to za akcja z kimś, kto nie kocha, z kimś, komu jesteś obojętna, nadając dalej do kogoś, komu też jesteś jeszcze bardziej obojętna? Przekroczyłaś własne granice, a i tak zostałaś potraktowana jak kurwa.

14

Kalia99 napisał/a:

Ta historia wydarzyła się naprawdę, więc nie będzie krótka.

Aha, czyli jakby się nie wydarzyła, to byłaby krótka? Ciekawy tok myślenia wink

A zapewnienie "ta historia wydarzyła się naprawdę" jest dla kogo? Bo zwykle im mocniej ktoś zapewnia, że coś jest prawdziwe, tym większą to zapewnienie budzi wątpliwość, bo niby po co w ogóle o tym informować? tongue

Priscilla napisał/a:
Kalia99 napisał/a:

Ta historia wydarzyła się naprawdę, więc nie będzie krótka.

Aha, czyli jakby się nie wydarzyła, to byłaby krótka? Ciekawy tok myślenia wink

A zapewnienie "ta historia wydarzyła się naprawdę" jest dla kogo? Bo zwykle im mocniej ktoś zapewnia, że coś jest prawdziwe, tym większą to zapewnienie budzi wątpliwość, bo niby po co w ogóle o tym informować? tongue

Dokladnie tak. Po mojemu wyobraznia jakiegoś faceta  big_smile

16

let him complete his story now.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada za zdradę- moja historia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024