Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny.

Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata. Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim, ale pracuję w Dębicy. Poszukuję tutaj dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny w wieku 18-35 lata z województw: podkarpackie, małopolskie,  świętokrzyskie i lubelskie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny.
kosynus1994 napisał/a:

Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata geometry dash. Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim, ale pracuję w Dębicy. Poszukuję tutaj dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny w wieku 18-35 lata z województw: podkarpackie, małopolskie,  świętokrzyskie i lubelskie.

Powodzenia w poszukiwaniach. Warto jeszcze napisać coś o swoich zainteresowaniach i o tym, czego oczekujesz od związku, bo to może pomóc w nawiązaniu kontaktu.

3

Panowie, zły adres. To forum jest zdominowane przez panów. Znaleźć tu kobietę, to jak igłę w stogu siana.

4

Tamiraa napisał/a:

Panowie, zły adres. To forum jest zdominowane przez panów. Znaleźć tu kobietę, to jak igłę w stogu siana.

Thank

5

Szczere przedstawienie swoich zamiarów to dobry początek, ale warto napisać więcej o zainteresowaniach, charakterze i codziennym życiu. Dzięki temu łatwiej będzie znaleźć osobę, która naprawdę do Ciebie pasuje. Powodzenia!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024