Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata. Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim, ale pracuję w Dębicy. Poszukuję tutaj dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny w wieku 18-35 lata z województw: podkarpackie, małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata geometry dash. Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim, ale pracuję w Dębicy. Poszukuję tutaj dziewczyn do stałego związku i do założenia rodziny w wieku 18-35 lata z województw: podkarpackie, małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Powodzenia w poszukiwaniach. Warto jeszcze napisać coś o swoich zainteresowaniach i o tym, czego oczekujesz od związku, bo to może pomóc w nawiązaniu kontaktu.
Panowie, zły adres. To forum jest zdominowane przez panów. Znaleźć tu kobietę, to jak igłę w stogu siana.
Panowie, zły adres. To forum jest zdominowane przez panów. Znaleźć tu kobietę, to jak igłę w stogu siana.
Thank
Szczere przedstawienie swoich zamiarów to dobry początek, ale warto napisać więcej o zainteresowaniach, charakterze i codziennym życiu. Dzięki temu łatwiej będzie znaleźć osobę, która naprawdę do Ciebie pasuje. Powodzenia!