Onanizował się ile saunie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Onanizował się ile saunie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Onanizował się ile saunie

Hej, byłam ostatnio w dużej saunie parowej, do której wchodzi się nago. W środku jest słaba widoczność. I niestety jak usiadłam usłyszałam że gość obok mnie zaczyna wydawca jakieś dziwne odgłosy. Najpierw tarcia potem też sapania. Wszystko było coraz bardziej intensywne. Nie od razu domyśliłam.sie, co on robi niestety. A kiedy wstałam żeby spłukać miejsce siedzenia, on się ewidentnie spuścił. Zgłosiłam to obsłudze. Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Onanizował się ile saunie
JoannaMaria napisał/a:

Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.

Było tyle pary że nie widziałaś co robi, ale zakładasz że on Ciebie widział na tyle dokładnie by się tym widokiem posłużyć.
Do sauny wchodzi się w ręczniku a nie nago. Ręcznik można zdjąć, nie trzeba.

Słabe to prowo, postaraj się.

To wy tam.w Polsce nie macie osobnych saun dla kobiet i chłopaków, tylko jak zwierzatka wszyscy razem?

4

Julia life in UK napisał/a:

To wy tam.w Polsce nie macie osobnych saun dla kobiet i chłopaków, tylko jak zwierzatka wszyscy razem?

A skąd wiesz , że to w Polsce te mądrala ? tongue

paslawek napisał/a:
Julia life in UK napisał/a:

A skąd wiesz , że to w Polsce te mądrala ? tongue

Bo wiem big_smile nie madraluj się !

6

JoannaMaria napisał/a:

Hej, byłam ostatnio w dużej saunie parowej, do której wchodzi się nago. W środku jest słaba widoczność. I niestety jak usiadłam usłyszałam że gość obok mnie zaczyna wydawca jakieś dziwne odgłosy. Najpierw tarcia potem też sapania. Wszystko było coraz bardziej intensywne. Nie od razu domyśliłam.sie, co on robi niestety. A kiedy wstałam żeby spłukać miejsce siedzenia, on się ewidentnie spuścił. Zgłosiłam to obsłudze. Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.

Ciesz się, bo ciebie docenił smile

A uchodźcy z kafeterii z bajtami to nic nowego

7

Brakuje mi w tych opowieściach Mokebe. smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Onanizował się ile saunie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024