Hej, byłam ostatnio w dużej saunie parowej, do której wchodzi się nago. W środku jest słaba widoczność. I niestety jak usiadłam usłyszałam że gość obok mnie zaczyna wydawca jakieś dziwne odgłosy. Najpierw tarcia potem też sapania. Wszystko było coraz bardziej intensywne. Nie od razu domyśliłam.sie, co on robi niestety. A kiedy wstałam żeby spłukać miejsce siedzenia, on się ewidentnie spuścił. Zgłosiłam to obsłudze. Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.
Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.
Było tyle pary że nie widziałaś co robi, ale zakładasz że on Ciebie widział na tyle dokładnie by się tym widokiem posłużyć.
Do sauny wchodzi się w ręczniku a nie nago. Ręcznik można zdjąć, nie trzeba.
Słabe to prowo, postaraj się.
To wy tam.w Polsce nie macie osobnych saun dla kobiet i chłopaków, tylko jak zwierzatka wszyscy razem?
To wy tam.w Polsce nie macie osobnych saun dla kobiet i chłopaków, tylko jak zwierzatka wszyscy razem?
A skąd wiesz , że to w Polsce te mądrala ? ![]()
Julia life in UK napisał/a:To wy tam.w Polsce nie macie osobnych saun dla kobiet i chłopaków, tylko jak zwierzatka wszyscy razem?
A skąd wiesz , że to w Polsce te mądrala ?
Bo wiem
nie madraluj się !
Hej, byłam ostatnio w dużej saunie parowej, do której wchodzi się nago. W środku jest słaba widoczność. I niestety jak usiadłam usłyszałam że gość obok mnie zaczyna wydawca jakieś dziwne odgłosy. Najpierw tarcia potem też sapania. Wszystko było coraz bardziej intensywne. Nie od razu domyśliłam.sie, co on robi niestety. A kiedy wstałam żeby spłukać miejsce siedzenia, on się ewidentnie spuścił. Zgłosiłam to obsłudze. Ale czuję się dziwnie,że gość wykorzystał mnie jako narzędzie seksualne.
Ciesz się, bo ciebie docenił ![]()
A uchodźcy z kafeterii z bajtami to nic nowego
Brakuje mi w tych opowieściach Mokebe. ![]()