Nie lubie zboczencow ! Serio . Podoba mi sie gdy facet lubi kobiety a kobieta facetow smile <3 Ja mam taka fantazje zeby przed staroscia i smiercia skorzystac z zycia i zrobic sex z kilkoma facetami smile big_smile A jakie Wy macie fantazje marzenia ? Wiecie ze w sims4 chcialam to zrealizowac i ustawilam wszystko co mozliwe zeby byly konkretne facety ktorych interesuja tylko kobiety to okazuje sie ze gra jest total pedalska !!!! Tam mozesz sobie ustawiac co chcesz a i tak facet facetowi podobal sie bedzie !!!! big_smile kobieta kobiecie nie smile A wiec jaki wniosek w EA siedza pedaly ! :] To nie mody sa winne .
2 2026-02-22 01:06:59 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-02-22 01:07:32)
one mi pomagaja i ratuja podczas mojego zwolnienia psych ..... dzieki temu nie nawale sie alko na psychotropach z nerw!
Ale denerwuje mnie to pedalstwo i ide sie nawalic dzis !
Co ? Zatkalo kakao pedauki piertolone ? !
wow lubicie w dvpe ladunki czarnych ogromnych pal z afryki wy cioty pierdolone ? !!!!! MMMMMMMMM jak Ja bylabym na jakims wyskokim stanowisku to bym was qrwa zayebala !!!!!!!!!!!!! mmmmmmm byscie jeczeli i wypierdalali z kazdej dzidziny tak jak pedofile yebane i rozne zboki !!!!!!!!!!!!! mmmmmm da da daaaaaaaaaa
i te skorwesyny maja podobno duzo kasy !!!!!! ich sposoruje to samo co przybyszow z nozami w zebach !
yebac sie !!!! qrwa damskie forum opanowane przez pedalow pierdolonych !!!!!!!!!!
wszystkie qrwa gry osrane a nawet damskie kosmetyki ,yt itd itp !!!! zatrzymac swiat ja wypierdalam .
polecem przejsc na inZOI tam sie bedzie dziac i jest bardzo fajne to tylko trzeba miec mocny sprzet !
Juz tworzone sa mody sexi xD