Macie przyjaciół? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Macie przyjaciół?

Ja jak tak dłużej myślę, to poza chłopakiem nie mam przyjaciół. Często jak na przykład potrzebowaliśmy pomocy to praktycznie nikogo nie było.
Ostatnio poprosiliśmy znajomego, żeby nas podwiózł, żeby odebrać paczkę. Ten znajomy powiedział, że w zamian za paliwo. Zgodziliśmy się. A po całej sytuacji chciał od nas 3 razy więcej niż paliwo kosztuje. Uważam, że to było słabe. Zwłaszcza, że jeszcze kupiliśmy napoje i ciastko dla niego. Co o tym myślicie?
Macie ludzi, którzy są zawsze dla was?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Macie przyjaciół?

Mam dwie kumpele od lat. Przyjaźń jest dla mnie tak samo ważna co miłość i nawet daje miedzy nimi znak równości.

3

Ja nie mam przyjaciół  nawet jednego hmm

Miklosza napisał/a:

Bo nie wychodzisz do ludzi ... ej a my to co !! big_smile

5

Julia life in UK napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Staram się wychodzc

Wy jesteście wspaniali gdyby nie wy to nie wiem co by było  smile

Miklosza napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Staram się wychodzc

Dlatego tu siedz z nami i na święta do wujka jedz

7

Miklosza napisał/a:

Staram się wychodzc

Dlatego tu siedz z nami i na święta do wujka jedz

Ok smile

8

ElizabethEliza napisał/a:

Ja jak tak dłużej myślę, to poza chłopakiem nie mam przyjaciół. Często jak na przykład potrzebowaliśmy pomocy to praktycznie nikogo nie było.
Ostatnio poprosiliśmy znajomego, żeby nas podwiózł, żeby odebrać paczkę. Ten znajomy powiedział, że w zamian za paliwo. Zgodziliśmy się. A po całej sytuacji chciał od nas 3 razy więcej niż paliwo kosztuje. Uważam, że to było słabe. Zwłaszcza, że jeszcze kupiliśmy napoje i ciastko dla niego. Co o tym myślicie?
Macie ludzi, którzy są zawsze dla was?

Mam sporo bliskich znajomych, ale mam też przyjaciół, na których ZAWSZE mogę liczyć.

Po przeczytaniu Twojego posta od razu przypomniała mi się sytuacja z moim dobrym znajomym, a właściwie przyjacielem domu, który wraz ze swoją partnerką, a moją przyjaciółką, przerwał (właściwie oboje przerwali) wycieczkę w górach, żeby w niedzielę pociągnąć na holu nasz zepsuty samochód. My byliśmy w trasie na szkolenie, które miało zaczynać się od poniedziałku rano, samochód zepsuł się w połowie drogi, a w pobliżu żadnego czynnego warsztatu. Miał do nas jakieś 250 km i nawet nie chciał słyszeć o zwrocie za paliwo. To było ponad 10 lat temu, ale do dziś na samą myśl robi mi się ciepło na serduchu.

Ogólnie nie mogę powiedzieć, mam szczęście do ludzi, ale sama też dużo im z siebie daję.

9

Z wiekiem niewielu, ale przynajmniej takich mocno ugruntowanych.

10

Hej ja rowniez.nie mam.juz przyjaciół...miałam.ale musiałam.zawalczyc o siebie i nie mogłam byc już tą.gorszą w przyjaźni ..teraz czuję sie zdrowsza i silniejsza natomiast już.nie mam przyjaciółki...mam znajomych którzy nazywają mnie przyjaciółka ale to słowa rzucone na wiatr ..bo nie sa.gdy potrzeba .. takie znajomości okazyjne.. mysle ze to bylo potrzebne bym zbudowała. Nowe znajomości.. jednak cos nie idzie tak łatwo jak myślałam

11

Dodam jeszcze ze odkad postanowiłam ze odstawiam alko.to już w ogóle traktują człowieka jak by z kosmosu przyleciał

12

Figa84 napisał/a:

Dodam jeszcze ze odkad postanowiłam ze odstawiam alko.to już w ogóle traktują człowieka jak by z kosmosu przyleciał

Udało się? Możesz powiedzieć o sukcesie? Co do przyjaciół to lepiej nie mieć żadnego niż całą armię faryzeuszy.

13

Tak mam

14

Figa84 napisał/a:

A odstawiasz go, bo...? Postanowiłaś zostać abstynentką czy pojawił się problem i poczułaś, że musisz?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024