Pewnie uprawiają seks farciarze
Ty już rozmawiasz sam ze sobą?
Ty już rozmawiasz sam ze sobą?
Nudzi mi się
4 2025-01-05 05:12:28 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-01-05 05:13:39)
Ja szukam miejsca w sieci gdzie można poprawić mówiony angielski bo chce osiągnąć biegłość. Wczoraj cały dzień mi to zajęło. Chodzi mi też o to aby nauka była za darmo, a co znajdę jakąś apkę to płać obywatelu. W końcu coś chyba udało mi się znależć. Ciekawe czy będę zadowolona. Jak już angielski będzie ok to biorę się za niemiecki.
Skończyłam o 17 sprzątać mieszkanie, potem było domowe spa, muzyka i przeglądanie neta. Coś po północy zrobiłam sobie buldaka, potem słuchałam na Kanale Zero Kolację Mellera. A dziś do roboty się biorę. Miłej niedzieli Miklosza.
Skończyłam o 17 sprzątać mieszkanie, potem było domowe spa, muzyka i przeglądanie neta. Coś po północy zrobiłam sobie buldaka, potem słuchałam na Kanale Zero Kolację Mellera. A dziś do roboty się biorę. Miłej niedzieli Miklosza.
Nawzajem miłej niedzieli
Ja nic nie robie. Zimno mnie zatrzymuje. Nienawidze zimna. Niech juz wiosna jest.
Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację a mieliśmy iść na siłkę...
Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację
a mieliśmy iść na siłkę...
Tez mam dzis lenia
Istotka6 napisał/a:Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację
Tez mam dzis lenia
Ja też
New Me napisał/a:Istotka6 napisał/a:Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację
Tez mam dzis lenia
Ja też
Niedziela jest taka przewaznie. Po za tym mroz na dworze
Miklosza napisał/a:New Me napisał/a:Tez mam dzis lenia
Ja też
Ja lubię taką pogodę
New Me napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja też
Ja lubię taką pogodę
Ja nie znosze ani mrozow ani upalow
Mróz jest zdrowy. To naturalna krioterapia.
Mróz jest zdrowy. To naturalna krioterapia.
A co tam. Ja przez ten mroz jestem ograniczona z aktywnosci, bo ledwo wyjde z domu juz chce do niego wracac
A Ty się nudzisz he he jak się cały tydzień pracuje to weekend odpoczywam.Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką.A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.Pon był wolny to pojechałem do rodziców ich odwiedzić Pozdro byku
A Ty się nudzisz he he jak się cały tydzień pracuje to weekend odpoczywam. Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano. Poniedziałek był wolny to pojechałem do rodziców ich odwiedzić Pozdrawiam byku
Nudzi mi się
Z ręką na sercu - nie znam tego uczucia, a przynajmniej nie pamiętam, jak to jest się nudzić.
W sumie przykre, że nie umiesz zająć sobie czasu czymś pożytecznym albo przyjemnym.
Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.
Czyli się Miklosza nie pomylił
Miklosza napisał/a:Nudzi mi się
Z ręką na sercu - nie znam tego uczucia, a przynajmniej nie pamiętam, jak to jest się nudzić.
W sumie przykre, że nie umiesz zająć sobie czasu czymś pożytecznym albo przyjemnym.Emil38 napisał/a:Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.
Czyli się Miklosza nie pomylił
Witaj no nie he he najważniejsze by w życiu się nie nudzić.Pozdrawiam