Ciekawe co teraz robią forumowicze w weekend skoro ich tu nie ma ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ciekawe co teraz robią forumowicze w weekend skoro ich tu nie ma ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Ciekawe co teraz robią forumowicze w weekend skoro ich tu nie ma ?

Pewnie uprawiają seks farciarze  smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciekawe co teraz robią forumowicze w weekend skoro ich tu nie ma ?

Ty już rozmawiasz sam ze sobą? big_smile

3

Priscilla napisał/a:

Ty już rozmawiasz sam ze sobą? big_smile

Nudzi mi się  big_smile

4 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-01-05 05:13:39)

Ja szukam miejsca w sieci gdzie można poprawić mówiony angielski bo chce osiągnąć biegłość. Wczoraj cały dzień mi to zajęło. Chodzi mi też o to aby nauka była za darmo, a co znajdę jakąś apkę to płać obywatelu. W końcu coś chyba udało mi się znależć. Ciekawe czy będę zadowolona. Jak już angielski będzie ok to biorę się za niemiecki.

5

Skończyłam o 17 sprzątać mieszkanie, potem było domowe spa, muzyka i przeglądanie neta. Coś po północy zrobiłam sobie buldaka, potem słuchałam na Kanale Zero Kolację Mellera. A dziś do roboty się biorę. Miłej niedzieli Miklosza.

6

Samba napisał/a:

Skończyłam o 17 sprzątać mieszkanie, potem było domowe spa, muzyka i przeglądanie neta. Coś po północy zrobiłam sobie buldaka, potem słuchałam na Kanale Zero Kolację Mellera. A dziś do roboty się biorę. Miłej niedzieli Miklosza.

Nawzajem miłej niedzieli  smile

7

Ja nic nie robie. Zimno mnie zatrzymuje. Nienawidze zimna.  Niech juz wiosna jest.

8

Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż  zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację big_smile a mieliśmy iść na siłkę...

9

Istotka6 napisał/a:

Wracając o 4 rano nie mieliśmy sił na seks, dziś mamy lenia. Kac pizzka zamówiona, popołudnie i wieczór na kanapie grając na ps i na rozmowach. Teraz chociaż  zrobiłam owsiankę pieczoną na kolację big_smile a mieliśmy iść na siłkę...

Tez mam dzis lenia  big_smile

10

New Me napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Ja też  big_smile

11

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Ja też  big_smile

Niedziela jest taka przewaznie. Po za tym mroz na dworze

12

New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:

Ja też  big_smile

Ja lubię taką pogodę  smile

13

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ja też  big_smile

Ja lubię taką pogodę  smile

Ja nie znosze ani mrozow ani upalow

14

Mróz jest zdrowy. To naturalna krioterapia.

15

Alessandro napisał/a:

Mróz jest zdrowy. To naturalna krioterapia.

A co tam. Ja przez ten mroz jestem ograniczona z aktywnosci, bo ledwo wyjde z domu juz chce do niego wracac

16

Miklosza napisał/a:

A Ty się nudzisz he he jak się cały tydzień pracuje to  weekend odpoczywam.Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką.A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.Pon był wolny to pojechałem do rodziców ich odwiedzić Pozdro byku

17

Miklosza napisał/a:

A Ty się nudzisz he he jak się cały tydzień pracuje to  weekend odpoczywam. Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano. Poniedziałek  był wolny to pojechałem do rodziców ich odwiedzić Pozdrawiam  byku

18

Miklosza napisał/a:

Nudzi mi się  big_smile

Z ręką na sercu - nie znam tego uczucia, a przynajmniej nie pamiętam, jak to jest się nudzić.
W sumie przykre, że nie umiesz zająć sobie czasu czymś pożytecznym albo przyjemnym.

Emil38 napisał/a:

Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.

Czyli się Miklosza nie pomylił big_smile

19

Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nudzi mi się  big_smile

Z ręką na sercu - nie znam tego uczucia, a przynajmniej nie pamiętam, jak to jest się nudzić.
W sumie przykre, że nie umiesz zająć sobie czasu czymś pożytecznym albo przyjemnym.

Emil38 napisał/a:

Trochę posprzątać mieszkanie zrobić obiad spotkac się z koleżanką .A w niedziele cała przeleżałem w łóżku a koleżanka wyszła rano.

Czyli się Miklosza nie pomylił big_smile

Witaj no nie  he he najważniejsze by w życiu się nie nudzić.Pozdrawiam

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ciekawe co teraz robią forumowicze w weekend skoro ich tu nie ma ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024