Ile wy macie wzrostu? Bo mnie inaczej pokazuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Ile wy macie wzrostu? Bo mnie inaczej pokazuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53 ]

1

Temat: Ile wy macie wzrostu? Bo mnie inaczej pokazuje

Sobie mierzylam siebie wczoraj wieczorem i mi wyszlo 164 cm, a dzis rano sie mierze 165 cm. Jak to mozliwe. Wy tez tak mieliscie? Ile macie wzrostu i czy macie caly czas ten sam ,czy tez wam sie zmienia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile wy macie wzrostu? Bo mnie inaczej pokazuje
New Me napisał/a:

Sobie mierzylam siebie wczoraj wieczorem i mi wyszlo 164 cm, a dzis rano sie mierze 165 cm. Jak to mozliwe. Wy tez tak mieliscie? Ile macie wzrostu i czy macie caly czas ten sam ,czy tez wam sie zmienia?

Dwa pomiary to za mało.
Mierz przez kilka dni i notuj

3

Julcia ja mam 163 albo 164 cm  big_smile

4

Miklosza napisał/a:

Julcia ja mam 163 albo 164 cm  big_smile

To kazdy tak ma inne wymiary?

5

Julcia, rano zawsze będziesz wyższa. Zawdzięczasz to stawom i kręgom szyjnym. W ciągu dnia jakby się używając kurczą, przez co wieczorem jesteśmy niżsi

6

Istotka6 napisał/a:

Julcia, rano zawsze będziesz wyższa. Zawdzięczasz to stawom i kręgom szyjnym. W ciągu dnia jakby się używając kurczą, przez co wieczorem jesteśmy niżsi

Ok. Glupie to jest takie niestety

7

170

8

Zielony_Domek napisał/a:

170

No i caly czas tak masz? Ja bym chciala miec przynajmniej te 170 cm

9

Ja mam 178 cm wzrostu i chyba najlepiej się zmierzyć w przychodni lekarskiej by było dokładnie. Wystarczy lekko się zgarbić i już wychodzi inaczej.

10

Iza19 napisał/a:

Ja mam 178 cm wzrostu i chyba najlepiej się zmierzyć w przychodni lekarskiej by było dokładnie. Wystarczy lekko się zgarbić i już wychodzi inaczej.

No ja zawsze prosto stoje jak sie mierze.

11

173 cm

12 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-19 15:38:20)

Julka, pomimo wzrostu jaki masz, jak założysz swoje szpilki to i tak na wielu patrzysz z góry  big_smile

13

Ja się pogodziłem ze swoim wzrostem

14 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-19 19:19:46)

Miałeś inną opcję? Jest jak jest. Ważniejsze jest to jakim jesteś człowiekiem.

15

Alessandro napisał/a:

Masz rację  smile

16

Alessandro napisał/a:

Ja bym chciala zeby zrobili takie plaskie buty dla kobiet, ktore dodaja cm, bo mnie juz coraz bardziej nogi od szpilek bola

17

New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Ja bym chciala zeby zrobili takie plaskie buty dla kobiet, ktore dodaja cm, bo mnie juz coraz bardziej nogi od szpilek bola

Są specjalne wkładki do butów

18 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-19 19:42:07)

Alternatywą dla szpilek, może nie jest to idealne rozwiązanie, są koturny. Ponoć świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Też tak uważasz? Ja nie jestem specjalistą w tej materii.

19

Alessandro napisał/a:

Julka, pomimo wzrostu jaki masz, jak założysz swoje szpilki to i tak na wielu patrzysz z góry  big_smile

Taa ostatnio sie ze schodow spierdzielilam,bo idac przez miasto myslalam o swietach i czytalam wiadomosc w telefonie i nagle bylo tylko huk slychac jeszcze ile ludzi przy tym bylo, no i sobie jedne buty zniszczylam przez to. A wstyd jak nie powiem big_smile cale szczescie, ze nikt nie  stal przede mna na schodach, bo bym wszystkich pozabijala

20

Ja Ci Julka mówię, że to jakaś czarna magia, że raz się mierzysz i masz centymetr więcej, a raz mniej. Coś jest nie tak, ta ogromna różnica w pomiarach to coś strasznego.

21

Narazie to jest starszne, ze szukam jednej pary szpilek a musze do lekarza isc  big_smile

22

MIKLOSZO

ILE TY MASZ WZROSTU , NIE DOCZYTAŁAM;PP??

23

Koniecznie musisz iść w szpilkach do lekarza?

24 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-12-20 14:36:50)

New Me napisał/a:

Julka, mnie też różnie pokazuje, w zależności od tego czy mam na nogach szpilki, czy nie. Rano i zazwyczaj w pracy jestem wyższa, i czasami wieczorami. Także luz, nie martw się, nie jesteś sama.

25

Alessandro napisał/a:

Koniecznie musisz iść w szpilkach do lekarza?

No ja zawsze chodze w szpilkach, a juz bylam u lekarza

26 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-20 16:15:14)

jea1 napisał/a:

MIKLOSZO

A Ty ile masz?  big_smile

27

jea1 napisał/a:

MIKLOSZO

163-164 cm

28

Miklosza napisał/a:
jea1 napisał/a:

MIKLOSZO

163-164 cm

Ja nie lubie swojego wzrostu.  Chciala bym byc wyzsza

29

Julka, nic w tym temacie nie zmienisz, ale na pocieszenie masz szpilki. Miklosza nawet tego nie ma, niestety.

30

Alessandro napisał/a:

Julka, nic w tym temacie nie zmienisz, ale na pocieszenie masz szpilki. Miklosza nawet tego nie ma, niestety.

Nogi mnie bola od tego coraz bardziej

31 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-20 20:28:29)

To musisz dbać o nie. Zawsze musisz wychodzić w szpilkach? Może od czasu do czasu jakieś adidasy czy cuś podobnego. Tak dla odpoczynku. Z tego co wiem od swoich koleżanek, to z czasem ten problem pogłębia się i przychodzi czas na buty z niższymi obcasami.

32

Alessandro napisał/a:

To musisz dbać o nie. Zawsze musisz wychodzić w szpilkach? Może od czasu do czasu jakieś adidasy czy cuś podobnego. Tak dla odpoczynku. Z tego co wiem od swoich koleżanek, to z czasem ten problem pogłębia się i przychodzi czas na buty z niższymi obcasami.

No lekarz mi raz mowil zeby przestac lazic w szpilkach codziennie

33

New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Julka a nie możesz na sportowo się ubierać ale modnie a nie w szpilach

34

Julka, kup sobie Adidasy Samby w jakimś czadowym kolorze, będziesz modna i wygodna.

35

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Julka a nie możesz na sportowo się ubierać ale modnie a nie w szpilach

No w sumie to moge,ale wtedy nie bede wyzsza niz jestem  big_smile

36

Wszystko można pogodzić ze sobą. Raz może to być szpilkowa elegancja, innym razem adidasowa sportowa elegancja. Z wiekiem człowiek zaczyna bardziej doceniać własne zdrowie.

37

Alessandro napisał/a:

Wszystko można pogodzić ze sobą. Raz może to być szpilkowa elegancja, innym razem adidasowa sportowa elegancja. Z wiekiem człowiek zaczyna bardziej doceniać własne zdrowie.

No tak ja musze dbac o zdrowie

38

Człowiek najczęściej zaczyna myśleć o własnym zdrowiu kiedy poważnie zachoruje albo ulegnie jakiemuś wypadkowi. Świadomość dbania o zdrowie rośnie z wiekiem, ale niestety nie u wszystkich.

39

Sporo ponad 170 cm. Jak założe szpilki, to mam 180.

Szczęscie, że mój narzeczony ma 192 cm, więc nie muszę się jakoś "krygować" z butami. I tak miło wtulić się w te ramiona... big_smile

40

Salomonka napisał/a:

Sporo ponad 170 cm. Jak założe szpilki, to mam 180.

Szczęscie, że mój narzeczony ma 192 cm, więc nie muszę się jakoś "krygować" z butami. I tak miło wtulić się w te ramiona... big_smile

Ja bym chciala miec 175 cm wzrostu

41

175 cm wzrostu plus do tego szpilki 20 cm. Byłabyś wtedy wyższa nawet od narzeczonego Salomonki big_smile

42 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-12-21 19:12:31)

Alessandro napisał/a:

175 cm wzrostu plus do tego szpilki 20 cm. Byłabyś wtedy wyższa nawet od narzeczonego Salomonki big_smile

Noooo... big_smile Dopiero by wglądali na idealną parę big_smile

Szpilki 20 cm? Nigdy takich nie miałam, najwyżej 15 cm, inaczej rozkwasiłabym nos.

43

Co tam wysokość szpilek. Kiedyś ktoś mi powiedział, że w szpilkach się nie chodzi, w szpilkach wygląda się. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem big_smile

44

Alessandro napisał/a:

Co tam wysokość szpilek. Kiedyś ktoś mi powiedział, że w szpilkach się nie chodzi, w szpilkach wygląda się. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem

big_smile

Ja też się nie znam big_smile Szpilki zakładam do zdjęć rodzinnych big_smile

45

Ja nawet sobie nie wyobrażam jak kobiety mogą nosić szpile przecież to jest chyba nie wygodnie

46

Ja też nie big_smile

47

Miklosza napisał/a:

Ja nawet sobie nie wyobrażam jak kobiety mogą nosić szpile przecież to jest chyba nie wygodnie

Ciekawa sprawa, niewygodne, ale noga dobrze wygląda, a to podoba się mężczyznom, a kobiety dużo zniosą by się podobać. Szpilki, bolesne depilacje, kosztowne i czasochłonne farbowanie włosów, powiększanie ust, piersi i ogólnie dużo zabiegów. Jakby mężczyźni nie istnieli, pewnie kobiety chodziłyby jak je natura stworzyła. Ubrane w byle co ale wygodne.

48

Faceci też chcą się podobac

49

Miklosza napisał/a:

Faceci też chcą się podobac

Kazdy chce

50

Owszem, każdy chce, ale niektórzy woleliby, aby wszystko samo się stało, samo się zrobiło. Tak całkiem bez wysiłku. A co do ubioru to każdy ubrany w wygodne byle co czasami wygląda lepiej niż całkowicie wystylizowany. Zależy kto co lubi.

51

Julka, to my jesteśmy podobnego wzrostu. Mi to w zupełności pasuje. Choć jakbym była niższa, czy wyższa, też byłoby okej.
Szpilki noszę tylko na jakieś specjalne okazje. Na co dzień zdecydowanie wolę płaskie buty.
Generalnie cieszy mnie, że teraz to nic dziwnego, jak się nosi sportowe obuwie do bardziej eleganckiego ubioru.

52

A ja mam 181 cm wzrostu

53

Michałek napisał/a:

A ja mam 181 cm wzrostu

No to sie ciesz inni tu narzekali, ze maja 177 cm i sa za niscy he he

Posty [ 53 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Ile wy macie wzrostu? Bo mnie inaczej pokazuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024