Dziennik snów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziennik snów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dziennik snów

Było mokro, padało. Szliśmy po jakimś błocie. W pewnym momencie, żebym się nie przewróciła Krystian chwycił mnie za nadgarstek. Przeszliśmy parę metrów, a kiedy poczułam się pewniej na gruncie, delikatnie poluzowałam jego uścisk i obróciłam dłoń. Delikatnie wsunęłam moje palce między jego i czekałam na reakcję. Zacisnął dłoń i tak sobie szliśmy paręnaście metrów. Kiedy z błotnistej dróżki, wyszliśmy już na ulicę, puściliśmy swojego ręce. To było najlepsze kilkanaście sekund mojego życia. Czułam się przepełniona radością, jakby spełniło się moje największe marzenie… jakbym miała zacząć lewitować. Było to bardzo romantyczne, intymne przeżycie.

I wtedy się obudziłam smile

Hej, jestem Klaudia i postanowiłam, że spróbuję prowadzić dziennik swoich snów. Ma być to pomoc w zapamiętaniu i zrozumieniu moich snów bo czasem miewam je bardzo kolorowe smile
Ma to być również droga do świadomego śnienia. Już kiedyś prowadziłam taki trening i po kilku tygodniach byłam w stanie utrzymać całkiem rozbudowany, świadomy sen.

Zapraszam wszystkich forumowiczów do dzielenia się swoimi snami smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziennik snów

ja niestety rzadko pamietam co mi sie snilo

3

Klaudyna226 napisał/a:

Było mokro, padało. Szliśmy po jakimś błocie. W pewnym momencie, żebym się nie przewróciła Krystian chwycił mnie za nadgarstek. Przeszliśmy parę metrów, a kiedy poczułam się pewniej na gruncie, delikatnie poluzowałam jego uścisk i obróciłam dłoń. Delikatnie wsunęłam moje palce między jego i czekałam na reakcję. Zacisnął dłoń i tak sobie szliśmy paręnaście metrów. Kiedy z błotnistej dróżki, wyszliśmy już na ulicę, puściliśmy swojego ręce. To było najlepsze kilkanaście sekund mojego życia. Czułam się przepełniona radością, jakby spełniło się moje największe marzenie… jakbym miała zacząć lewitować. Było to bardzo romantyczne, intymne przeżycie.

I wtedy się obudziłam smile

Hej, jestem Klaudia i postanowiłam, że spróbuję prowadzić dziennik swoich snów. Ma być to pomoc w zapamiętaniu i zrozumieniu moich snów bo czasem miewam je bardzo kolorowe smile
Ma to być również droga do świadomego śnienia. Już kiedyś prowadziłam taki trening i po kilku tygodniach byłam w stanie utrzymać całkiem rozbudowany, świadomy sen.

Zapraszam wszystkich forumowiczów do dzielenia się swoimi snami smile

Dziennik snów  uważam za ciekawy temat, lecz chyba nie na tym forum, obym się myliła.

4 Ostatnio edytowany przez GloriaSoul (2024-06-10 22:37:05)

Mnie się śniło, ze jestem kilkuletnim dzieckiem i dzielę pokój na poddaszu z nastoletnią siostrą.
Siostra ma już chłopaka i spotyka się z nim wbrew woli rodziców.
Wieczorem wychodzi przez okno korzystając z pergoli, która jest pod oknem i jest podporą dla winogronu.
Okno zostawia otwarte aby nad ranem tą samą drogą wrócić.
Którejś nocy po jej wyjściu zaczyna się burza.
Mama wchodzi do naszego pokoju aby zamknąć okno.
Zauważa wtedy, ze siostry nie ma w łóżku.
Wraca z tatą i zadają mi pytania.
Ja odpowiadam, ze nic nie wiem gdzie jest siostra.
Ale przyciskają mnie mocno, dręczą i wyjawiam prawdę.
Wychodzą, ja zasypiam.
Budzi mnie płacz siostry na dole w salonie.
Schodzę na dół po schodach, ale zatrzymuję się przerażona.
Obserwuję, oni mnie nie widzą.
Widzę jak mama z tatą biją siostrę.
Tata tłucze jej głową w kamienny kominek.
Mama bije ją wielkim metalowym lichtarzem.
W pewnym momencie siostra milknie, prawdopodobnie umiera.
Zaczynają wtedy zacierać ślady, zmywać jej krew z kominka i lichtarza.
Tata wynosi jej ciało z domu za furtkę na rękach, a następnie ciągnie ją z powrotem do domu.
Wszystko to po to aby było jasne, że pobicie nastąpiło gdzieś na ulicy.
Na kamiennych płytach chodnika widać ślady krwi.
Mama dzwoni na policję, ze córka nie żyje, przyczołgała się pobita do domu i zmarła.
Przyjeżdża policja, rodzice opowiadają swoją wersję wydarzeń.
Policja wierzy im bo udają zrozpaczonych, płaczą.
Nagle policjant rozglądając się zauważa mnie, siedzącą na schodku.
Chce mi zadać pytanie, woła mnie.
W rodziców jakby piorun strzelił, przebiegają obok policjanta, mama bierze mnie na ręce i szybko zanosi do łóżka.
Po drodze mi mówi, ze jeśli cos widziałam i opowiem policji to pójdę do sierocińca gdzie lekko nie będzie.
CDN

5

mnie sie snilo ze chlop wygral 100 zloty jak spol wzielam jego portfel i miol

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dziennik snów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024