Co uważacie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Co uważacie ?

Co byście sądziły, gdyby Wasz obecny narzeczony posiadał lewe konto w mediach społecznościowych (przynajmniej tak podejrzewam). W sumie tak naprawdę znamy się dwa lata. Wiem, że przede mną był z kimś i dużo o niej mówił, teraz jestem z nim w ciąży i za miesiąc ślub. Czy on żeni się ze mną bo mnie kocha czy ma jakieś ukryte cele ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co uważacie ?
ulusulu napisał/a:

Co byście sądziły, gdyby Wasz obecny narzeczony posiadał lewe konto w mediach społecznościowych (przynajmniej tak podejrzewam). W sumie tak naprawdę znamy się dwa lata. Wiem, że przede mną był z kimś i dużo o niej mówił, teraz jestem z nim w ciąży i za miesiąc ślub. Czy on żeni się ze mną bo mnie kocha czy ma jakieś ukryte cele ?

To chyba trzeba było przemysleć przed zachodzeniem w ciążę.

3

ulusulu napisał/a:

Nie zawracałabym tym głowy obcym osobom, gdybym "przynajmniej tak uważała". Masz już pewność?

4 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-06-09 03:01:12)

ulusulu napisał/a:

Czy on żeni się ze mną bo mnie kocha czy ma jakieś ukryte cele ?

Nie sądzisz, że to pytanie powinnaś jemu zadać? Jesteś z nim w ciąży, za chwilę staniesz się jego żoną, a jednak masz wątpliwości, o których zamiast powiedzieć wprost, to pytasz obcych, przypadkowych ludzi z sieci.

ulusulu napisał/a:

Co byście sądziły, gdyby Wasz obecny narzeczony posiadał lewe konto w mediach społecznościowych (przynajmniej tak podejrzewam).

Wszystko zależy od tego, w jakim celu je założył i używa tego konta. Wbrew pozorom takie dodatkowe profile nie służą wyłącznie nawiązywaniu jakichś potajemnych kontaktów z osobami płci przeciwnej, bo przypuszczam, że w tym kierunku poszybowały Twoje myśli.

5 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-06-09 06:55:06)

ulusulu napisał/a:

W sumie tak naprawdę znamy się dwa lata. Wiem, że przede mną był z kimś i dużo o niej mówił, teraz jestem z nim w ciąży i za miesiąc ślub. Czy on żeni się ze mną bo mnie kocha czy ma jakieś ukryte cele ?

Facet opowiada bez skrępowania o swojej byłej i to dużo jak zaznaczasz i tobie to nie przeszkadza?
Teraz to chyba pozostaje przeprowadzić z narzeczonym rozmowę i się dowiedzieć, co nim tak naprawdę kieruje: Chęć założenia rodziny z tobą czy poczucie obowiązku bo jesteś w ciąży. Tutaj na forum nikt tego twojego dylematu nie rozwiąże. Sam fakt, że miałby mieć jakieś swoje konto w mediach społecznościowych, lewe czy prawe, to w waszej sytuacji uważałabym za nieco drugorzędne. Między wami nie ma tego co powinno być między ludzmi którzy chcą zostać mężem i żoną, czyli otwartości, zaufania i uczciwości wobec siebie. Wszystko to można nadrobić i zbudować, ale jeśli nie zaczniecie tego w końcu robić, to nic z tego waszego małżeństwa nie będzie, prędzej czy później.

6

ulusulu napisał/a:

Jego jedynym ukrytym celem może być to, że żeni się z Tobą, bo jesteś z nim w ciąży.

7

Salomonka napisał/a:
ulusulu napisał/a:

W sumie tak naprawdę znamy się dwa lata. Wiem, że przede mną był z kimś i dużo o niej mówił, teraz jestem z nim w ciąży i za miesiąc ślub. Czy on żeni się ze mną bo mnie kocha czy ma jakieś ukryte cele ?

Facet opowiada bez skrępowania o swojej byłej i to dużo jak zaznaczasz i tobie to nie przeszkadza?
Teraz to chyba pozostaje przeprowadzić z narzeczonym rozmowę i się dowiedzieć, co nim tak naprawdę kieruje: Chęć założenia rodziny z tobą czy poczucie obowiązku bo jesteś w ciąży. Tutaj na forum nikt tego twojego dylematu nie rozwiąże. Sam fakt, że miałby mieć jakieś swoje konto w mediach społecznościowych, lewe czy prawe, to w waszej sytuacji uważałabym za nieco drugorzędne. Między wami nie ma tego co powinno być między ludzmi którzy chcą zostać mężem i żoną, czyli otwartości, zaufania i uczciwości wobec siebie. Wszystko to można nadrobić i zbudować, ale jeśli nie zaczniecie tego w końcu robić, to nic z tego waszego małżeństwa nie będzie, prędzej czy później.

w punkt

8

Wszystko zależy od tego, w jakim celu je założył i używa tego konta. Wbrew pozorom takie dodatkowe profile nie służą wyłącznie nawiązywaniu jakichś potajemnych kontaktów z osobami płci przeciwnej, bo przypuszczam, że w tym kierunku poszybowały Twoje myśli

Udało mi się to ustalić i w głównych obserwujący są kobiety... Nie wiem co robić i co myśleć
Nie rozmawiałam jeszcze z nim o tym

9

Zastanawiałam się, ale po prostu myślałam, że cierpi i że musi się wygadać o tym wszystkim, podobno to była straszna zołza

10

Wiesz odpowiem Ci na to pytanie. Sam mam lewe konto na Instagramie i obserwuje sobie tam "laski" to nic złego... bo nie jestem w związku. Wchodzę tam rzucić okiem na to i owo. Gdybym był w związku bym takich kont nie miał. Bo miałbym co oglądać w domu. Mówiąc szczerze byłaś / jesteś umilaczem po byłej. Fajnie się ruchasz, ale zaszłaś w ciążę. Gość ma Cię gdzieś jest z Tobą bo tak... twój związek i przyszłe lata z nim to będzie kibel. U moich rodziców jest podobnie. Szczerze gratuluję... i współczuję. Ale bawiłaś się w gry dla dorosłych to teraz musisz ponieść dorosłe konsekwencje plus masz "niby" związek z gościem, który ma Cię za opcję a raczej za inkubator...

No jestem facetem i jeśli by mi zależało na lasce nie oglądałbym i nie pisał z innymi na lewych kontach. To jest oczywiste.

11

ulusulu napisał/a:

Wszystko zależy od tego, w jakim celu je założył i używa tego konta. Wbrew pozorom takie dodatkowe profile nie służą wyłącznie nawiązywaniu jakichś potajemnych kontaktów z osobami płci przeciwnej, bo przypuszczam, że w tym kierunku poszybowały Twoje myśli

Udało mi się to ustalić i w głównych obserwujący są kobiety... Nie wiem co robić i co myśleć
Nie rozmawiałam jeszcze z nim o tym

Jakbyś myślała nie byłabyś z takim gościem. Tu już jest game over.

12

Priscilla napisał/a:
ulusulu napisał/a:

Nie sądzisz, że to pytanie powinnaś jemu zadać? Jesteś z nim w ciąży, za chwilę staniesz się jego żoną, a jednak masz wątpliwości, o których zamiast powiedzieć wprost, to pytasz obcych, przypadkowych ludzi z sieci.

ulusulu napisał/a:

Co byście sądziły, gdyby Wasz obecny narzeczony posiadał lewe konto w mediach społecznościowych (przynajmniej tak podejrzewam).

Wszystko zależy od tego, w jakim celu je założył i używa tego konta. Wbrew pozorom takie dodatkowe profile nie służą wyłącznie nawiązywaniu jakichś potajemnych kontaktów z osobami płci przeciwnej, bo przypuszczam, że w tym kierunku poszybowały Twoje myśli.

Moze ciebie sprawdza, czy ty tam jestes zameldowana?

Jakie moze miec cele? Jedynie jesli jestes bogata?

13

Gosiawie napisał/a:
Priscilla napisał/a:
ulusulu napisał/a:

ulusulu napisał/a:

Moze ciebie sprawdza, czy ty tam jestes zameldowana?

Jakie moze miec cele? Jedynie jesli jestes bogata?

Doskonale wie, że mam media społecznościowe, sam miał na początku, potem uznał, ze nie są mu potrzebne.
W sumie w moim życiu nigdy niczego nie brakowało. W sumie on kiedyś do mnie powiedział, że jakaś go nie chciała bo był za biedny

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024