Dziwne zachowanie faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziwne zachowanie faceta

Nie wiem, co mam myslec o pewnym facecie, ktorego znam od.poltora roku. Trafiam na niego 2-3 razy w tygodniu w coworkingu, gdzie chodze popracowac. Rok temu w pewnym momencie zaczal do mnie zagadywac, mozna powiedziec, ze trochę się juz 'znamy'. Lubi tez pozartowac. Od dwoch miesiecy zagaduje coraz częsciej, pyta o wiecej rzeczy, co u mnie itd, skraca dystans, nawet probowal jakichs okazji zeby mnie dotknac. Zauwazylam jednak, ze robi tak wtedy, gdy nie ma w poblizu jego ludzi z pracy (pracuje z 2-3 osobami Tam). Kiedy jest przy nim kolezanka, to zaczyna dziwnie zartowac, robi jakies aluzje. Najbardziej widac to przy jego kolegach facetach. Zaczynaja się dziwne pytania i zarty dotyczace jego wygladi, aluzje itd., np. czy ja jestem podobny do mojego kolegi? Co to moze oznaczac? Co myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie faceta

A on Ci się podoba?
To powiedz przy nim że chodzisz na spacery  do...., że poszłabyś na łyżwy,  albo do kawiarni X..
Zasugeruj ze spotkasz się z nim poza pracą i pewnie Cię zaprosi.
Jak nie, to były tylko takie przekomarzanki..

3

Ela210 napisał/a:

A on Ci się podoba?

Ona przyjmuje fajną postawę, w której nic nie robi - a wszyscy wokół niej coś powinni. Czyli ten chłopak, no i my. smile

4 Ostatnio edytowany przez bullet (2024-02-13 13:32:00)

Co w tym zachowaniu dziwnego ?

pureta napisał/a:

Nie wiem, co mam myslec o pewnym facecie, ktorego znam od.poltora roku. ... Co to moze oznaczac? Co myslicie?

Bada teren, próbuje Cię zaciekawić sobą, widać wpadłaś mu w oko. Jeśli Ci się podoba spytaj go z uśmiechem, gdy bedziecie sami "czy Ty mnie podrywasz?", skoro jest taki odważny to nie zaprzeczy.

5

Tak, rowniez mi się podoba, ale to zachowanie troche jest dla mnie niezrozumiale. Nie wiem jak je intérpretowac. Raz na powaznie, przy kolegach dziwne zarty i jakby im chcial zaimponowac. Tylko czym?

Ela210 napisał/a:

A on Ci się podoba?
To powiedz przy nim że chodzisz na spacery  do...., że poszłabyś na łyżwy,  albo do kawiarni X..
Zasugeruj ze spotkasz się z nim poza pracą i pewnie Cię zaprosi.
Jak nie, to były tylko takie przekomarzanki..

6

pureta napisał/a:

Tak, rowniez mi się podoba, ale to zachowanie troche jest dla mnie niezrozumiale. Nie wiem jak je intérpretowac. Raz na powaznie, przy kolegach dziwne zarty i jakby im chcial zaimponowac. Tylko czym?

Niczym. Ile można być smętno-poważną pizdą? Ludzie czasem żartują, a jak się patrzy z boku na wewnętrzny humor grupy, to prawie zawsze wygląda to dziwnie.

Dorośnij i jak czegoś chcesz to porozmawiaj z nim, a nie pytasz obcych ludzi na forum o zwyczajne, typowe zachowanie statystycznego człowieka.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024