Błona dziewicza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Błona dziewicza

Hej, nie widze zadnego otworu w pochwie i troche mnie to martwi.

Czy to jest jakas dziwna i gruba błona dziewicza czy ja poprostu jej nie mam, a tam w srodku nie ma wielkiej czarnej dziury.

Znalazlam na innym forum zdjecie ktore pokazuje praktycznie identycznie to jak wyglada to u mnie ale nie moge wstawic tutaj linku hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Błona dziewicza
KiraKira napisał/a:

Hej, nie widze zadnego otworu w pochwie i troche mnie to martwi.

Czy to jest jakas dziwna i gruba błona dziewicza czy ja poprostu jej nie mam, a tam w srodku nie ma wielkiej czarnej dziury.

Znalazlam na innym forum zdjecie ktore pokazuje praktycznie identycznie to jak wyglada to u mnie ale nie moge wstawic tutaj linku hmm

Zainwestuj 30 zł w książkę choćby Wisłockiej "Sztuka kochania" i tam znajdziesz wyjaśnienia lekarskie co do możliwego wyglądu błony dziewiczej wraz z rysunkami poglądowymi. Jeśli normalnie miesiączkujesz, jakikolwiek otwór musi być.

3 Ostatnio edytowany przez KiraKira (2024-01-16 00:03:07)

Dzięki, napewno zerke do tej książki.
W stresie uruchomiłam fałszywy alarm, spojrzałam nie w to miejsce.
Okazuje sie ze blony nie mam, prawdopodobnie uszkodzilam ją podczas treningow jazdy konnej bo dosc czesto bolesnie nabijalam sie na przedni lęk siodla

4

KiraKira napisał/a:

Dzięki, napewno zerke do tej książki.
W stresie uruchomiłam fałszywy alarm, spojrzałam nie w to miejsce.
Okazuje sie ze blony nie mam, prawdopodobnie uszkodzilam ją podczas treningow jazdy konnej bo dosc czesto bolesnie nabijalam sie na przedni lęk siodla

Co ty dziecko pitolisz?

Spokojnie Kira. Każda kobieta ma inaczej. Niektóre od urodzenia nie mają wcale błony, a inne mają tak grubą,  że trzeba rozcinać chirurgicznie. Żeby uszkodzić błonę o łęk siodła trzeba się na niego nabić. To bardzo rzadkie i wiedziałabyś na pewno że tak sie stało. Jeśli to bardzo Cię martwi to wystarczy zajrzeć do medycznych książek lub pogadac z kims kto wie takie rzeczy. Błona jest jakieś 2-4 cm po wejściu do pochwy. Jeśli jest cienka i śladowa to możesz jej nawet nie poczuć palcem.  Jeśli masz normalnie okres i na co dzień nie leci z ciebie krew lub nic innego sie z cipką nie dzieje to wszystko w porządku

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024