Cześć, jestem chłopakiem. Mam 20 lat. Moją obsesją jest smoking fetish. Uwielbiam oglądać się za palaczkami. Oglądam w internecie filmy z palącymi kobietami. Nic innego nie jest w stanie mnie tak podniecić jak papieros i e-papieros w kobiecych ustach i między palcami, a następnie wydobywający się seksownie dym lub e-dym. Są tu dziewczyny chętne pogadać na ten temat?. Sam nie palę i nie zamierzam, a zainspirował mnie wątek "Świadome palaczki, lubiące palić".
A calowales sie kiedys z taka co wlasnie skonczyla jarac fajke czy tylko filmiki ogladasz?
Nie słyszałem nigdy o czymś takim, jak dla mnie obrzydliwe, ale co kto lubi. Moje fetysze przy twoim uważam za całkiem normalne ![]()
Cześć, jestem chłopakiem. Mam 20 lat. Moją obsesją jest smoking fetish. Uwielbiam oglądać się za palaczkami. Oglądam w internecie filmy z palącymi kobietami. Nic innego nie jest w stanie mnie tak podniecić jak papieros i e-papieros w kobiecych ustach i między palcami, a następnie wydobywający się seksownie dym lub e-dym. Są tu dziewczyny chętne pogadać na ten temat?. Sam nie palę i nie zamierzam, a zainspirował mnie wątek "Świadome palaczki, lubiące palić".
Ja znam taka menelica co kopci jak stara lokomotywa zawsze pod jednym sklepem stoi w centrum miasta, znana calej policji zreszta, pali non stop az sie dymi, gardlo wypluje niedlugo od tego kaszlu i darcia jadaczki zreszta
A calowales sie kiedys z taka co wlasnie skonczyla jarac fajke czy tylko filmiki ogladasz?
A Ty całowałeś? Może nie jest tak źle?
JohnyBravo777 napisał/a:A calowales sie kiedys z taka co wlasnie skonczyla jarac fajke czy tylko filmiki ogladasz?
A Ty całowałeś? Może nie jest tak źle?
Jak ktos nie pali to jest tragedia ten smrod od papierosow
Polejce Juleczce, dobrze mówi dziewczyna.
Naprawdę tak śmierdzi od palacza ?
Ja palę
Naprawdę tak śmierdzi od palacza ?
Ja palę
Osoba palaca tego nie wyczuwa, wiec jak sie caluja dwie palace osoby to jest ok, ale jak ja bym miala sie calowac albo inna niepalaca osoba z osoba palaca to tak jakby z popielniczka sie calowac smrod niesamowity do pozygu. Jeszcze ten dym najgorszy smierdzi, ze klekajcie narody wogole jak mozna palic te cuchnace pety ?
A no widzisz byłem głupi ale byłem dzieckiem jak zacząłem palić miałem zaledwie 12 lat
A no widzisz byłem głupi ale byłem dzieckiem jak zacząłem palić miałem zaledwie 12 lat
Teraz masz 40 i możesz przestać
Miklosza napisał/a:A no widzisz byłem głupi ale byłem dzieckiem jak zacząłem palić miałem zaledwie 12 lat
Teraz masz 40 i możesz przestać
To jest trudne
To musi być straszne, jak Ci staje co chwilę jak widzisz kobietę palącą,a takich jest dużo, wystarczy przejść się w weekend po barach itp. Ale fetysz jak każdy inny ![]()