Szukam szczęścia z moim fetyszem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szukam szczęścia z moim fetyszem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Szukam szczęścia z moim fetyszem

Cześć, jestem chłopakiem. Mam 20 lat. Moją obsesją jest smoking fetish. Uwielbiam oglądać się za palaczkami. Oglądam w internecie filmy z palącymi kobietami. Nic innego nie jest w stanie mnie tak podniecić jak papieros i e-papieros w kobiecych ustach i między palcami, a następnie wydobywający się seksownie dym lub e-dym. Są tu dziewczyny chętne pogadać na ten temat?. Sam nie palę i nie zamierzam, a zainspirował mnie wątek "Świadome palaczki, lubiące palić".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam szczęścia z moim fetyszem

A calowales sie kiedys z taka co wlasnie skonczyla jarac fajke czy tylko filmiki ogladasz?

3

Nie słyszałem nigdy o czymś takim, jak dla mnie obrzydliwe, ale co kto lubi. Moje fetysze przy twoim uważam za całkiem normalne big_smile

4

capnolagnia_love napisał/a:

Cześć, jestem chłopakiem. Mam 20 lat. Moją obsesją jest smoking fetish. Uwielbiam oglądać się za palaczkami. Oglądam w internecie filmy z palącymi kobietami. Nic innego nie jest w stanie mnie tak podniecić jak papieros i e-papieros w kobiecych ustach i między palcami, a następnie wydobywający się seksownie dym lub e-dym. Są tu dziewczyny chętne pogadać na ten temat?. Sam nie palę i nie zamierzam, a zainspirował mnie wątek "Świadome palaczki, lubiące palić".

Ja znam taka menelica co kopci jak stara lokomotywa zawsze pod jednym sklepem stoi w centrum miasta, znana calej policji zreszta, pali non stop az sie dymi, gardlo wypluje niedlugo od tego kaszlu i darcia jadaczki zreszta

5

JohnyBravo777 napisał/a:

A calowales sie kiedys z taka co wlasnie skonczyla jarac fajke czy tylko filmiki ogladasz?

A Ty całowałeś? Może nie jest tak źle?

6

Gary napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

A Ty całowałeś? Może nie jest tak źle?

Jak ktos nie pali to jest tragedia ten smrod od papierosow

7

Polejce Juleczce, dobrze mówi dziewczyna.

8

Naprawdę tak śmierdzi od palacza ?

Ja palę

9

Miklosza napisał/a:

Naprawdę tak śmierdzi od palacza ?

Ja palę

Osoba palaca tego nie wyczuwa, wiec jak sie caluja dwie palace osoby to jest ok,  ale jak ja bym miala sie calowac albo inna niepalaca osoba z osoba palaca to tak jakby z popielniczka sie calowac smrod niesamowity do pozygu. Jeszcze ten dym najgorszy smierdzi, ze klekajcie narody wogole jak mozna palic te cuchnace pety ?

10

A no widzisz byłem głupi ale byłem dzieckiem jak zacząłem palić miałem zaledwie 12 lat

11

Miklosza napisał/a:

A no widzisz byłem głupi ale byłem dzieckiem jak zacząłem palić miałem zaledwie 12 lat

Teraz masz 40 i możesz przestać

12

M!ri napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Teraz masz 40 i możesz przestać

To jest trudne

13

To musi być straszne, jak Ci staje co chwilę jak widzisz kobietę palącą,a takich jest dużo, wystarczy przejść się w weekend po barach itp. Ale fetysz jak każdy inny smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szukam szczęścia z moim fetyszem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024