Jakie zachowania, części ciała, ubiór, cechy, itede?
Wszystko na ten temat.
A może są też rzeczy, które zdecydowanie działają na was jak zimny prysznic? Odpychają, powodują, że momentalnie odechciewa wam się wszelakiego kontaktu cielesnego?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co Was podnieca
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie zachowania, części ciała, ubiór, cechy, itede?
Wszystko na ten temat.
A może są też rzeczy, które zdecydowanie działają na was jak zimny prysznic? Odpychają, powodują, że momentalnie odechciewa wam się wszelakiego kontaktu cielesnego?
hmmm
przede wszystkim spojrzenie i zapach
i cycki Gorzej bywa z podnieceniem u kobiety ale na to również jest sposób. Polecam hiszpańską muchę, w polsce można to kupić pod nazwą sex elixir. Dobry afrodyzjak.
To ,ze jak ktos je to nie zamyka japy(oczywiscie to mnie odpycha)
penis we zwodzie ^ ^ bo takiego w spoczynku nie mam okazji często widzieć X DDDDDD
silne ramiona i takie przedramiona się napinające.
tyłeczek taki jędrny, męski, silny ; ]
dłonie duże takie zayebiście męskie mrrrrrr.
plecy, barki.
zapach, który zwala z nóg prosto do łóżka ; DDD
a i ważne to, że nienawidzę przypakowanych dvpków ani szczypiorów ; pp Jesli chodzi o afrodyzjaki to nigdy jeszcze nie próbowałam. Gdzie to mozna kupic?
... nienawidzę przypakowanych dvpków ani szczypiorów ...
Wiele lat mi zajęło, aby przekonać się, że kobiety tak myślą. Szkoda, że młodzi chłopcy w to nie wierzą.
Kiedyś idę z dziewczyną, a ona do mnie ni z gruchy ni z pietruchy "Ooo... właśnie takich nienawidzę". Rozglądam się wokół, a tam mijał nas paker właśnie.
KIedyś powiedziała "O jak ja nie lubię takich bardzo chudych mężczyzn..." ... Dlaczego? "Bo jak na nim usiądę, to wydaje mi się, że go zgniotę i połamię".
U kobiet to nogi i tyleczek
Z tego co widziałem to sex elixir jest do zamówienia jedynie przez internet, nie wiem czy znajdziesz w sklepach stacjonarnych ale podejrzewam, ze raczej nie. Ogónie dostaliśmy próbkę jak kupowaliśmy z zońa coś innego. I potem kupiliśmy juz całe opakowanie. Może nie jest to coś na co dzień, ale raz na jakis czas warto wypróbować. Dobrze jest na pewno zarezerwować sobie trochę więcej czasu we dwoje na zabawy.
Kasa.....
Bo to co nas podnieca,
To się nazywa kasa
Bo to co nas podnieca,
To czasem też jest seks,
A seks plus pełna kasa,
To wtedy sukces jest
Hahaha....
penis we zwodzie ^ ^
Chyba penis w wodzie bo
Zwód - element instalacji odgromowej, służący bezpośredniemu przyjęciu wyładowań piorunowych
Chyba ze gość jest jak piorun
Pietrazka napisał/a:... nienawidzę przypakowanych dvpków ani szczypiorów ...
Wiele lat mi zajęło, aby przekonać się, że kobiety tak myślą. Szkoda, że młodzi chłopcy w to nie wierzą.
Kiedyś idę z dziewczyną, a ona do mnie ni z gruchy ni z pietruchy "Ooo... właśnie takich nienawidzę". Rozglądam się wokół, a tam mijał nas paker właśnie.
KIedyś powiedziała "O jak ja nie lubię takich bardzo chudych mężczyzn..." ... Dlaczego? "Bo jak na nim usiądę, to wydaje mi się, że go zgniotę i połamię".
a ja lubie szczuplych
po mojej ostatniej kochance spodobał mi się hardcore
klapsy, dziwne pozycje, sex w dziwnych miejscach
może nie doszliśmy do spuszczeniu głowy w kiblu w trakcie orgazmu ale już było blisko Sex elixir również polecam, szczególnie dla odważnych. Kobiecie po tym środku potrafia puszczać wszelkie granice. Tak było z ostatnią kochanką.
Mnie podnieca kobieta z klasą, która od razu widać że jest damA, twardo stąpa ok ziemi. Glos, spojrzenie. A że lubię stopy i. Nogi to oczywiście to mnie również podnieca:)
Mnie podnieca kobieta z klasą, która od razu widać że jest damA, twardo stąpa ok ziemi. Glos, spojrzenie. A że lubię stopy i. Nogi to oczywiście to mnie również podnieca:)
Mnie do damy to kilometry swietlne brakuja
nieprzecietny napisał/a:Mnie podnieca kobieta z klasą, która od razu widać że jest damA, twardo stąpa ok ziemi. Glos, spojrzenie. A że lubię stopy i. Nogi to oczywiście to mnie również podnieca:)
Mnie do damy to kilometry swietlne brakuja
KazDa kobieta ma sexapil, tylko każda w różny
sposób to pokazuje:)
Tak naprawdę nie jest łatwo napisać i wybrać jedną czy dwie opcje , bo tak naprawdę wszystko zależy od sytuacji w której się znajdujemy. Ale na pewno są to piersi idealne jakie uwielbiam i najbardziej mnie kręcą to 70A i 70B
Interpunkcja jest ważna:
nieprzecietny napisał/a:Mnie podnieca kobieta z klasą, która od razu widać że jest damA, twardo stąpa ok ziemi. Glos, spojrzenie. A że lubię stopy i. Nogi to oczywiście to mnie również podnieca:)
Interpunkcja jest ważna:
A Ty offtop robisz:) bo nie odniosłeś się do tematu tylko do tego że robię błędy interpunkcyjne:)
Dziękuję za poprawienie, otóż zwyczajnie nie chciało mi się pisać klarownie i czysto interpunkcyjne bo nam za duze palce. Pewnie większość znaków była wpisana omyłkowo:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co Was podnieca
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024