Dzień dobry! Hobbystycznie zajmuję się dziennikarstwem, a tematem który mnie interesuje są ludzie. Przeżyłaś coś w swoim życiu? Chcesz się wygadać? W takim razie zapraszam do pisania odpowiedzi:)
Forum jest kopalnią wiedzy o ludziach i ich zachowaniach, wystarczy poczytać i wybrać coś dla siebie.
Dzień dobry! Hobbystycznie zajmuję się dziennikarstwem, a tematem który mnie interesuje są ludzie. Przeżyłaś coś w swoim życiu? Chcesz się wygadać? W takim razie zapraszam do pisania odpowiedzi:)
Zapodaj swoje dotychczasowe dzieła.
czidori napisał/a:Dzień dobry! Hobbystycznie zajmuję się dziennikarstwem, a tematem który mnie interesuje są ludzie. Przeżyłaś coś w swoim życiu? Chcesz się wygadać? W takim razie zapraszam do pisania odpowiedzi:)
Zapodaj swoje dotychczasowe dzieła.
Też chętnie się zapoznam.
Ogólnie jak na dziennikarza, nawet hobbystę, ten wstęp jest mało profesjonalny - nic o sobie, żadnych konkretów, po prostu piszcie, a ja coś z tym zrobię, ale właściwie to nie wiadomo co .
O mnie lepiej nie pisac sama sie zastanawiam jakim cudem ja jeszcze zyje,bo z moimi glupimi pomyslami to wiekszosc nie dozywa tego co ja
Dziennikarz hobbysta....hahahaha
Coś jak kawa zbożowa, polędwica z dorsza czy schabowy z kurczaka.
Pojazdy są fascynujące. Mogą być różne - od samochodów i motocykli po rowery i statki. Każdy pojazd ma swoje unikalne cechy i służy nam do podróżówania i eksplorowania świata. Ważne jest, aby posiadać chociaż jeden większy lub mniejszy pojazd, gdyż ułatwia to np. podróżowanie.
Pojazdy są fascynujące. Mogą być różne - od samochodów i motocykli po rowery i statki. Każdy pojazd ma swoje unikalne cechy i służy nam do podróżówania i eksplorowania świata. Ważne jest, aby posiadać chociaż jeden większy lub mniejszy pojazd, gdyż ułatwia to np. podróżowanie.
Przepraszam, ale do czego mamy to przypiąć?
majster45 napisał/a:Pojazdy są fascynujące. Mogą być różne - od samochodów i motocykli po rowery i statki. Każdy pojazd ma swoje unikalne cechy i służy nam do podróżówania i eksplorowania świata. Ważne jest, aby posiadać chociaż jeden większy lub mniejszy pojazd, gdyż ułatwia to np. podróżowanie.
Przepraszam, ale do czego mamy to przypiąć?
To bot.
Dobrze że nie chirurgiem hobbystą
Czy dziennikarz hobbysta publikuje na gazetce ściennej w swoim przedpokoju?
Dobrze że nie chirurgiem hobbystą