Cześć.Poradźcie mi proszę co mogłabym podarować babci-87 lat na urodziny.Babcia teoretycznie niczego nie potrzebuje.Jest człowiekiem tzw.starej daty.Biżuteria,zdjęcia,koce itp.totalnie odpadają.Babcia to skromna kobieta.Może też macie takie babcie i mi poradzicie.
Cześć.Poradźcie mi proszę co mogłabym podarować babci-87 lat na urodziny.Babcia teoretycznie niczego nie potrzebuje.Jest człowiekiem tzw.starej daty.Biżuteria,zdjęcia,koce itp.totalnie odpadają.Babcia to skromna kobieta.Może też macie takie babcie i mi poradzicie.
Swoje zdjęcie w ramce.
Obraz na sciane moze z jakims fajnym widokiem
mam podobny dylemat. Mianowicie też szukam prezentu, ale dla dziadka. Dziadek 80 lat, mowi, ze ma wszystko, ale jednak chcialabym mu podarowac cos od serca, cos co mu sie po prostu przyda na co dzien, dodam, ze moj dziadek sporo czyta
To może podaruj mu lampkę nocną? Też dużo czytam (szczególnie wieczorami/nocą przed pójściem spać) i taka lampka jest bardzo praktyczna. U siebie mam lampkę od V-TAC (naprawdę spoko producent) i jest ok. A jak nie lampka nocna, to może jakaś zakładka do książki? Też będzie przydatna, jak Twój dziadek sporo czyta. Możesz też mu na przykład zarezerwować wizytę u dobrego okulisty, by mu zbadał wzrok. Z wiekiem wzrok się pogarsza, a jak dziadek dużo czyta, to takie badanie będzie szczególnie przydatne.
dzieki za wszystkie wskazowki