Czy da się żyć bez seksu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy da się żyć bez seksu ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy da się żyć bez seksu ?

Chociaż ma się pociąg do płci przeciwnej ale z pewnych powodów nie ma seksu i żyje się samemu

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-15 10:18:29)

Odp: Czy da się żyć bez seksu ?
Miklosza napisał/a:

Chociaż ma się pociąg do płci przeciwnej ale z pewnych powodów nie ma seksu i żyje się samemu

Nie da się żyć bez powietrza, jedzenia, wody, światła słonecznego. Bez seksu da się żyć. Zresztą co uważasz za seks ? Sam stosunek, czy chodzi o szerokie pojęcie w którym mieści się całą bliskość, dotykanie itp ? Da się bez tego żyć, tylko po co ? To jedna z przyjemności tego życia i szkoda się tego pozbywać. Ja miałem bardzo długie okresy bez tego i moim zdaniem odrzucenie tego w sobie w jakiś sposób niszczy też poczucie wartości.

3

Da sie zyc i to bardzo dobrze, niektorzy nigdy nie uprawiali seksu a zyja.

4

Pytanie czym zajmiesz mózg - może się okazać, że seks jest marnowaniem energii, którą można spożytkować na produktywniejsze cele

5

Da się ale za to choruję psychika nie uważacie  ?

Miklosza napisał/a:

Twój wybór smile
W życiu nic nie jest za darmo......za seks też trzeba zapłacić - ograniczeniem wolności, kompromisem, wspópraca z kobietą....itp.

7

Misinx napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie da się żyć bez powietrza, jedzenia, wody, światła słonecznego. Bez seksu da się żyć. Zresztą co uważasz za seks ? Sam stosunek, czy chodzi o szerokie pojęcie w którym mieści się całą bliskość, dotykanie itp ? Da się bez tego żyć, tylko po co ? To jedna z przyjemności tego życia i szkoda się tego pozbywać. Ja miałem bardzo długie okresy bez tego i moim zdaniem odrzucenie tego w sobie w jakiś sposób niszczy też poczucie wartości.

No właśnie sam ostatnim zdaniem zaprzeczyłeś drugiemu tongue
Nie można dla zdrowego funkcjonowania, chyba, że ma się ku temu naturalne predyspozycje spowodowane biologią.
Po prostu odbija się to na zdrowiu psychicznym.

8

Da się, ale co to za życie?

9

Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No właśnie sam ostatnim zdaniem zaprzeczyłeś drugiemu tongue
Nie można dla zdrowego funkcjonowania, chyba, że ma się ku temu naturalne predyspozycje spowodowane biologią.
Po prostu odbija się to na zdrowiu psychicznym.

A które zdanie było drugim po tym ostatnim ? big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy da się żyć bez seksu ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024