witam czy jakbym zaszła w ciaże przy braniu tabletek i poszłabym na bete hcg z krwi to tabletki nie zafałszuja wyniku ? chodzi o to czy beta z krwi mimo braniu tabletek anty powinna pokazac ciaze i czy tabletki wpływaja na wynik beta hcg ?
witam czy jakbym zaszła w ciaże przy braniu tabletek i poszłabym na bete hcg z krwi to tabletki nie zafałszuja wyniku ? chodzi o to czy beta z krwi mimo braniu tabletek anty powinna pokazac ciaze i czy tabletki wpływaja na wynik beta hcg ?
Cześć Klaudia.
Na tym forum też musisz trollować?
Zapytaj mamę.
lolka77 napisał/a:witam czy jakbym zaszła w ciaże przy braniu tabletek i poszłabym na bete hcg z krwi to tabletki nie zafałszuja wyniku ? chodzi o to czy beta z krwi mimo braniu tabletek anty powinna pokazac ciaze i czy tabletki wpływaja na wynik beta hcg ?
Cześć Klaudia.
Zapytaj mamę.
słucham ? zadałam na forum pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi oraz nie troluje i nie wiem o jaka klaudie chodzi pani
chciałam tylko uzyskac odpowiedzi na moje pytanie po to jest forum
Lady Loka napisał/a:lolka77 napisał/a:witam czy jakbym zaszła w ciaże przy braniu tabletek i poszłabym na bete hcg z krwi to tabletki nie zafałszuja wyniku ? chodzi o to czy beta z krwi mimo braniu tabletek anty powinna pokazac ciaze i czy tabletki wpływaja na wynik beta hcg ?
Cześć Klaudia.
Zapytaj mamę.słucham ? zadałam na forum pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi oraz nie troluje i nie wiem o jaka klaudie chodzi pani
chciałam tylko uzyskac odpowiedzi na moje pytanie po to jest forum
zadaje pytanie poniewaz nie znam odpowiedzi na moje pytanie
lolka77 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Cześć Klaudia.
Zapytaj mamę.słucham ? zadałam na forum pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi oraz nie troluje i nie wiem o jaka klaudie chodzi pani
chciałam tylko uzyskac odpowiedzi na moje pytanie po to jest forumzadaje pytanie poniewaz nie znam odpowiedzi na moje pytanie
Dostałaś odpowiedzi na Babyboom.
lolka77 napisał/a:lolka77 napisał/a:słucham ? zadałam na forum pytanie na ktore nie moge znalesc odpowiedzi oraz nie troluje i nie wiem o jaka klaudie chodzi pani
chciałam tylko uzyskac odpowiedzi na moje pytanie po to jest forumzadaje pytanie poniewaz nie znam odpowiedzi na moje pytanie
jakim babyboom ? zadałam tutaj pytanie po raz pierwszy i chce uzyskac odpowiedz
Lady Loka napisał/a:lolka77 napisał/a:zadaje pytanie poniewaz nie znam odpowiedzi na moje pytanie
to udzieli mi pani odpowiedzi ?
lolka77 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Dostałaś odpowiedzi na Babyboom.
Nie. Bo otrzymałaś odpowiedzi tam. Milion razy Ci wszyscy tłumaczyli. Zapytaj rodziców, może oni Ci wytłumaczą skuteczniej.
lolka77 napisał/a:lolka77 napisał/a:jakim babyboom ? zadałam tutaj pytanie po raz pierwszy i chce uzyskac odpowiedz
Nie. Bo otrzymałaś odpowiedzi tam. Milion razy Ci wszyscy tłumaczyli. Zapytaj rodziców, może oni Ci wytłumaczą skuteczniej.
a czy musze odstawic tabletki anty aby wykonac test ciązowy z krwi ?
Lady Loka napisał/a:lolka77 napisał/a:to udzieli mi pani odpowiedzi ?
a czy musze odstawic tabletki anty aby wykonac test ciązowy z krwi ?
Zapytaj lekarza. Niech Ci wytłumaczy.