siemka ![]()
chętnie odkupie od was alternatywne ciuchy, takie, które zostały wam z czasów gimnazjum lub po prostu wam się znudziły.
interesują mnie koszulki, bluzy, dodatki i inne
zapraszam do pisania w komentarzu/wysylania linkow do vinted/olx
1 2023-02-20 21:19:46 Ostatnio edytowany przez clandestine182 (2023-02-20 21:20:13)
best
Możesz poszukać forów dyskusyjnych dotyczących alternatywnej mody dinosaur game. Użytkownicy często dzielą się informacjami o sprzedaży ubrań lub mają na sprzedaż ciuchy, które już im się znudziły.
Cześć! Mam kilka ciuchów z gimnazjum, które mogę sprzedać. Głównie koszulki i bluzy. Daj znać, co dokładnie Cię interesuje, a mogę wysłać zdjęcia!
siemka
chętnie odkupie od was alternatywne ciuchy, takie, które zostały wam z czasów gimnazjum lub po prostu wam się znudziły.
interesują mnie koszulki, bluzy, dodatki i inne Snow Road
Ten pomysł jest świetny!
siemka
interesują mnie koszulki, bluzy, dodatki i inne slope game
Hej!
Mam kilka koszulek i bluz z tamtego okresu, których już nie noszę – sporo czerni, nadruki zespołów i trochę ćwieków ![]()
Zaraz podeślę Ci link do mojego Vinted, może coś Ci się spodoba! Fajnie, że ktoś jeszcze szuka takich klimatów ![]()