Pomysł na czas wolny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pomysł na czas wolny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Pomysł na czas wolny

Dzień dobry, postanowiłam w ostatnim czasie nieco odświeżyć swój owocowy ogródek i szukam kolejnych sadzonek do niego. Sąsiadka poleciła mi Gospodarstwo Romańscy, które znajduje się niedaleko mojego domu, okolice Grójca. Słyszałam, że właściciele to pasjonaci i zawsze można liczyć na ich pomoc. Znacie? Polecacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomysł na czas wolny
mnichirenka napisał/a:

Dzień dobry, postanowiłam w ostatnim czasie nieco odświeżyć swój owocowy ogródek i szukam kolejnych sadzonek do niego. Sąsiadka poleciła mi Gospodarstwo Romańscy, które znajduje się niedaleko mojego domu, okolice Grójca. Słyszałam, że właściciele to pasjonaci i zawsze można liczyć na ich pomoc. Znacie? Polecacie?

Nie znam, ale mogę podpowiedzieć coś innego:). Zwróć uwagę czy sadzonki wychodowali oni:). Kiedyś kupiłem sadzonki w takim dużym gospodarstwie, płaciłem około 50 zł za sztukę. Przyworze do domu patrzę na naklejki i z moich rodzinnych stron, gdzie cena o 60% niższa:). Okazało się że nie z tego gospodarstwa i zarabiają na posrednictwie

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pomysł na czas wolny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024