Problem z wychodzeniem z domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z wychodzeniem z domu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Konewka123 (2022-10-23 18:51:17)

Temat: Problem z wychodzeniem z domu

Hej, chcialabym się was poradzic i dowiedziec, co o tym myslicie, czy to ja mam jakies zle spostrzezenia, czy wy uwazacie to samo. Otoz, mnie i mojemu urodzilo sie pol roku temu dziecko. Ja jestem na macierzyńskim. On pracuje do 16 od pon do piatku. Jak wraca z pracy, to cos tam z nami posiedzi, troche odpocznie, wiadomo... co drugi dzien idzie na silownie ok 18 i przed 20 wraca, wtedy kapiemy mala. Zawsze chodzil na silownie wiec nie chce mu tego odbierać. Jednak jedna rzecz bardzo mnie denerwuje. Nie dość, ze w tyg nie ma jakos bardzo duzo tego czasu to w weekend (co weekend) zawsze musi wyjsc na spotkanie z jakims kolega. Rozumiem, ze wazne jest miec przyjaciół i sie z nimi widywac, ale co tydz??? I co tydz z kims innym... ostatnio byl tydz temu w sobote prawie caly dzien na 'spotkaniu' i wrocil przed kapiela. Co mi po tym, jak mala idzie spac i trzeba byc cicho, poza tym juz jestem zmeczona i tez ide powoli spac... mowilam mu oczywiscie o tym, ale wczoraj on stwierdzil, ze zakazuje mu wyjsc i on musi to robic, ze to tak jakby on mi zakazywał czytania, no i... poszedl. Na kapanie nie wrocil, napisal, ze bedzie za pol godziny i nie przyszedł. Zadzwonil, ze wroci potem, za godzine... a przyszedł dopiero o 6 rano... teraz cala niedziele lezy skacowany... drzwi od domu otwarte, nie zamknal nawet na klucz, na co zawsze zwracam uwage... co wy sądzicie? Czy majac dziecko i swoja kobiete, to normalne wychodzic co tydzien na spotkania? Nie wiem, dla mnie to nie jest ok. Raz w miesiacu jeszcze bym wytrzymała, ale co tydz to jak dla mnie za duzo... zresztą, ja tez bym chciała odpocząć w sob, czy w niedziele...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z wychodzeniem z domu

Wszędzie jest potrzebna równowaga.
Raz na tyg to jak dla mnie ok.
Problem jest taki że TY nie napisałaś że gdzieś wychodzisz.
Bo Ty masz takie samo prawo do wejścia z przyjaciółmi jak on.
Musicie usiąść i rozpisać sobie swój czas wolny,pamiętając że najwięcej czasu powinniście spędzać wspólnie.
Jego eskapada i powrót o 6 przy pół rocznym dziecku to co nie dopuszczalnego.
wyjścia z przyjaciółmi jak najbardziej, libacje i powroty nad ranem,w żadnym wypadku.
Powiedz mu że następny weekend on sie zajmuje dzieckiem,a ty wyjedz na 2 dni z koleżankami,zabaw sie.
Bo popełniłaś błąd,zamiast mu czegoś zakazywać,zakomunikuj SWOJE potrzeby.

3

Wyjście z taką częstotliwością i to na cały dzień bo... koledzy to gruba przesada, a już całonocne balanga niedopuszczalna w związku.
Ale my Ci jego nie zmienimy, masz rozrywkowego faceta, nie dorósł do posiadania  rodziny.
W związku nie działają nakazy i zakazy, więc taktyką, dyplomacją można coś zdziałać.

4

.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z wychodzeniem z domu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024