Witajcie, wiem, że tytuł jest nietypowy.
Szukam kobiety, która podjęłaby się tego zadania. Nie za darmo.
Nie chcę tu pisać wielu szczegółów, ale zarówno ona jak i on niszczą wielu osobom życie rodzinne. Czas aby dostali nauczkę.
Chodzi o to aby kobieta uwiodła tego barana. Polska południowa, najlepiej : Kęty, Andrychów, Bielsko-Biała.
Więcej informacji na prv.
Nie chcę tu pisać wielu szczegółów, ale zarówno ona jak i on niszczą wielu osobom życie rodzinne. Czas aby dostali nauczkę.
Chodzi o to aby kobieta uwiodła tego barana. Polska południowa, najlepiej : Kęty, Andrychów, Bielsko-Biała.
Głupio robisz. To nic nie da poza chwilową? może satysfakcją. Chęć zemsty jest normalna ale za jakiś czas pomyślisz: Boże, po co ja się nim przejmowałam.
Uwierz, wiem co mówię. Potrzeba Ci po prostu czasu.
Jaki jest Twój plan? chcesz, żeby prostytutka zrobiła jakieś zdjęcia w łóżku z tym typem i wysłała kochanicy? Nawet jeśli kochanica pójdzie w długą to co? Oczekujesz, że typek wróci do rodziny? Po czymś takim taka żona miałaby go przyjąć z otwartymi rękami? Jaki jest cel tego przedsięwzięcia? pozbycie się kochanki i powrot do rodziny czy chcesz tą wynajętą prostytutką, ktora go potem porzuci - załamać mu serce?
najgłupszy pomysł na świecie - opłacić typkowi prostytutkę. Bo rozumiem, że te uwiedzenie to nie tylko patrzenie głęboko sobie w oczka. Typek sobie za free poużywa. Nie wiem czego oczekujesz, że ona złamie mu serce, a on będzie płakał po niej? Raz zdradził żonę bez skrupułów zabawiał się z inną, to może bez problemu zabawić się z kolejną. Jak go ta wynajęta prostytutka zostawi to nie ma pewności, że on będzie to jakoś specjalnie mocno przeżywał. Być może on jej podziękuje za miłe chwile z uśmiechem na twarzy i pójdzie w długą szukać kolejnej.
4 2022-07-21 08:05:22 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-07-21 08:38:07)
Kobieto, rozsadza cię chęć zemsty a to zwykle nie prowadzi do niczego dobrego. Kogo chcesz skrzywdzić, jego, ją, oboje? Najpewniej skrzywdzisz po raz kolejny, ale siebie. Po co myślisz o nich, po co kombinujesz, po co "kwaśniejesz" obmyślając plan zemsty? Wiesz co będzie największą karą dla nich? Jak zaczniesz żyć własnym życiem, będziesz się rozwijać, zainwestujesz w siebie tę energię która teraz cię rozpiera i pokażesz, że żyje ci się świetnie bez niego. Posłuchaj "starszych" Też byłam zdradzana, też w końcu to przerwałam. Oczywiście był czas zaraz po rozstaniu że cierpiałam jak diabli, ale wiesz co? Dziś myślę, że naprawdę świetnie się stało i niech on żyje sobie jak chce i z kim chce, bo moje życie z nim to była wielka pomyłka
Daj sobie czas i odpuść. On nie jest wart tego, abyś sobie nim zaprzątała głowę, tyle jest fajnych rzeczy do przeżycia, zacznij wreszcie żyć wolna i niezależna, emocjonalnie zwłaszcza. Uwolnij się od złych myśli i popatrz w przyszłość, tamto już było i czas to zakopać głęboko w niepamięć.
Triki testerów wierności są powszechnie znane i wyłapanie ich nie wymaga posiadania wybitnych umiejętności psychologicznych.