Poznałam na portalu randkowym faceta.Dwa lata starszy odemnie.Pierwsze dni pisało nam się w miarę ok rozmowa się kleiła. Dużo o sobie powiedział pisaliśmy całe dnie. Ale chyba w 2 dzień pisania zaczął gadać że jutro do mnie przyjedzie bardzo prosił. Nie zgodziłam się. Powiedział że zaczeka.Coraz częściej zaczyna wysyłać podteksty " seksualne". Np.ze leży w bokserkach chciałby żebym była obok i jakbym się wtedy ubrała itp. 20 razy dziennie pisze że chciałby mnie pocałować i ze co zrobię jak to zrobi na spotkaniu...Pytał czy jestem dziewicą. Dziś pisze że chciałby mnie zobaczyć w legginsach. Ciągle pisze misiu kotek. I tu mam pytanie czy on myśli tylko o jednym? mam mieszane myśli co do niego. Proszę bez hejtu, pytam bo nie chce się w coś wpakować a potem żałować. Bo raz pisze normalnie się toczy rozmowa a zaraz pyta jak jestem ubrana i czy chciałabym się poprzytulać. Szczerze powiem że zaczynam wątpić w jego zamiary że chce zwiazku a tylko zaliczyć. Z góry dzięki za odpowiedzi.
1 2022-07-09 16:49:18 Ostatnio edytowany przez Nelaa500 (2022-07-09 16:50:59)
Erotoman.
Tak facet chce zaliczyć ale już pomijając ten fakt to nawet się z gościem jeszcze nie widziałaś na żywo a już myślisz o związku? Jesteś aż tak zdesperowana?
Nie nie jestem zdesperowana. Chodzi o to że chce kogoś poznać i się zastanawiam czy dalej z nim utrzymywać kontakt czy odpuścić sobie go i nie zawracac nim głowy.
Odpuśc i to już.
6 2022-07-09 19:27:59 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-07-09 19:28:30)
Poznałam na portalu randkowym faceta.Dwa lata starszy odemnie.Pierwsze dni pisało nam się w miarę ok rozmowa się kleiła. Dużo o sobie powiedział pisaliśmy całe dnie. Ale chyba w 2 dzień pisania zaczął gadać że jutro do mnie przyjedzie bardzo prosił. Nie zgodziłam się. Powiedział że zaczeka.Coraz częściej zaczyna wysyłać podteksty " seksualne". Np.ze leży w bokserkach chciałby żebym była obok i jakbym się wtedy ubrała itp. 20 razy dziennie pisze że chciałby mnie pocałować i ze co zrobię jak to zrobi na spotkaniu...Pytał czy jestem dziewicą. Dziś pisze że chciałby mnie zobaczyć w legginsach. Ciągle pisze misiu kotek. I tu mam pytanie czy on myśli tylko o jednym? mam mieszane myśli co do niego. Proszę bez hejtu, pytam bo nie chce się w coś wpakować a potem żałować. Bo raz pisze normalnie się toczy rozmowa a zaraz pyta jak jestem ubrana i czy chciałabym się poprzytulać. Szczerze powiem że zaczynam wątpić w jego zamiary że chce zwiazku a tylko zaliczyć. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Tak, chce tylko zaliczyć.
Facet który chce poważnego związku nie gada ledwie poznanej kobiecie o swoich gaciach. Oczywiście nie jest to złe, jeśli kobieta i mężczyzna chcą tylko seksu. Gorzej jak kobieta chce bardziej związku, a facet tylko seksu i po to zawraca głowę kobiecie.
Odpuść go sobie, bo chyba nie bardzo wam po drodze.
Chce seksu...
Czy tylko seksu? Dowiesz się po seksie.
Nie będzie seksu? To się nie dowiesz...
8 2022-07-09 22:07:40 Ostatnio edytowany przez Joker20 (2022-07-09 22:09:05)
No tak ,bo w związku nie ma seksu .
Spotkać się możesz ale lepiej być ostrożnym .
Pół roku chodzić ,jak wytrzyma bez seksu to zależy mu na Tobie
O ile sama wytrzymasz tak długo bez seksu :d
Zdecydowanie chce ci do majtek zajrzeć, raczej nie liczy na nic stałego interesuje go seks. Żaden koleś który chce coś więcej czyli związku nie będzie pisał podtekstami zaraz po zapoznaniu.
Jak chcesz seksu a nie związku to spotkaj się z nim jak chcesz związku to sobie go daruj.
A to jakiś katolicki portal randkowy,że tam się na spotkaniu modlicie?
Według Ciebie ile czasu musi upłynąć od deklaracji związku,żeby można było w rzeczonym uprawiać seks?
Zaliczyć? Co to za tekst w ogóle? Piszesz jakbyś nigdy nie miała przyjemności z seksu.
Erotoman.
I gawędziarz