Poznanie nowych ludzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Poznanie nowych ludzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Poznanie nowych ludzi

Czy osoba mając autyzm i zaburzenia intelektualne może poznać nowych ludzi czy się zaprzyjaźnić jak jest niezdolna do samodzielnego życia oraz wykluczona ze społeczeństwa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznanie nowych ludzi

Naprawdę kilka lat chciałem się odnaleźć z powodu ciężkiego schorzenia .Naprawdę  nie mam żadnych kolegów i nigdy nie miałem żadnych znajomych.

3

niski1996 napisał/a:

Naprawdę kilka lat chciałem się odnaleźć z powodu ciężkiego schorzenia .Naprawdę  nie mam żadnych kolegów i nigdy nie miałem żadnych znajomych.

A nie myślałeś o podjęciu jakiejś terapii grupowej, żeby nauczyć się nawiązywać kontakty z innymi ludźmi?

4

Jprdl, ile jeszcze wątków będzie o tym samym? Twoje problemy są tak wielkie, że nie mieszczą się w jednym?

5

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

A nie myślałeś o podjęciu jakiejś terapii grupowej, żeby nauczyć się nawiązywać kontakty z innymi ludźmi?

Myślałem i nie dostałem żadnej pomocy .Żadnej pomocnej dłoni zero życzliwości.

6

Dracarys napisał/a:

Jprdl, ile jeszcze wątków będzie o tym samym? Twoje problemy są tak wielkie, że nie mieszczą się w jednym?

Jak masz problem do mnie to dwa metry ode mnie.

7

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

To znaczy jakiej pomocy oczekujesz? Znajdujesz grupę, zapisujesz się, bierzesz skierowanie na terapię i idziesz na spotkanie. Bo samym myśleniem i zakładaniem miliarda wątków, to nic nie zrobisz.

8

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To znaczy jakiej pomocy oczekujesz? Znajdujesz grupę, zapisujesz się, bierzesz skierowanie na terapię i idziesz na spotkanie. Bo samym myśleniem i zakładaniem miliarda wątków, to nic nie zrobisz.

Byłem na terapii kilka lat i naprawdę nie ma w mojej okolicy  nie ma terapii dla osób z niepełnosprawnością intelektualną którzy mają zaburzenie autystyczne.Zostalem sam sobie kompletnie .Specjaliści też mnie pozostawili samemu sobie.Najelpiej dla nich by było i dla ludzi jakbym nie istniał .

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Poznanie nowych ludzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024