Dziewczyna z internetu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna z internetu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez andrew23 (2022-05-16 19:19:35)

Temat: Dziewczyna z internetu

Mam do Was ciekawe pytanie i zagwostkę. Czy po TYLKO znajomości internetowej można kogoś zaszufladkować w kategorii kumpla?

Poznałem fajną dziewczynę na jednym portalu. No i tak się co i raz okazywało że ona lubi to co ja itd. Pisaliśmy może 1-2 tyg, ale nie że po kilka godzin dziennie. Chciałem się spotkać raz to powiedziała że na razie nie chce i może za tydzień. Minęło trochę czasu więc wróciłem z pytaniem, troszkę unikała odp więc zapytałem się wprost o co chodzi to napisała że wydaje się spoko ale raczej jako kolega. Odpisałem że z kolegami się też chyba w końcu spotyka więc jakoś się udało no ale kurde...
Czy po pisaniu tylko w internecie może wysnuwać takie wnioski? Co ja tam takiego zrobiłem?
No i co zrobić żeby jednak zmieniła o mnie zdanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna z internetu

Jeżeli też po samym pisaniu można byle chujowi podarować kiladziesiąt tysi baksów...to wiesz. Bajer bratku, bajer.  Gadasz jak kolega to i kolegą zostaniesz.

3

No nie wiem poprzednią dziewczynę też miałem z tego portalu i gadałem według mnie podobnie a tak tego nie oceniała. I jak przyszło do spotkania na żywo to jakoś pykło.

Jaki bajer można zamieścić w rozmowie przez internet? Zawsze staram się normalnie gadać i nigdy nawet z innymi nie miałem tak że na propozycje spotkania dowiaduje się że po 2 tygodniach tylko od pisania zostałem kolegą

4

Nic już nie zrobisz dziewczyna nie jest zainteresowana i zaszufladkowała ciebie w friendzonie:) daj sobie spokoj i poszukaj innej

5

Bbaselle napisał/a:

Nic już nie zrobisz dziewczyna nie jest zainteresowana i zaszufladkowała ciebie w friendzonie:) daj sobie spokoj i poszukaj innej

No ale zaszufladkowała po 2 tygodniach pisania w komunikatorze?

6

Pewnie znudzona mężatka. smile

7

Legat napisał/a:

Pewnie znudzona mężatka. smile

No nie. Ale miała jakiś tan związek i jej nie wyszło i teraz niby podchodzi z dystansem.

Ale dalej nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Jak można wpaść w przyjaciela przez tylko pisanie w internecie? tongue
I co zrobić na spotkaniu żeby poczuła jednak coś innego? Jakieś tam metody na pewno są. Przecież my tak naprawdę się nie znamy.

8

andrew23 napisał/a:

Ale dalej nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Jak można wpaść w przyjaciela przez tylko pisanie w internecie? tongue

Takie ma nastawienie. Nie bierz tego do siebie. smile

9

andrew23 napisał/a:
Bbaselle napisał/a:

No ale zaszufladkowała po 2 tygodniach pisania w komunikatorze?

A co ci miała powiedzieć? Że jej nie pasujesz, że nie jesteś w jej typie, że można z tobą pogadać, ale to tyle? Musi ci to naprawdę dużymi literami napisać? To, że ona ci się spodobała po dwóch tygodniach pisania nie znaczy, że z nią jest tak samo. Nie ma prądu, kapujesz? Pogódź się z tym i niech ci nie przyjdzie do głowy pod napięcie trójfazowe ją podłączać.
C'est la vie.

10 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-16 22:21:21)

Ja jestem innego zdania. Wszystko przed nimi. smile Teraz jesteś kimś z internetu. Po spotkaniu, możesz zmienić swój status.

11

No moim zdaniem na żywo wszystko może się zmienić. Przecież te komunikatory przeinaczają wiele. To co mam się z nią nie spotkać? tongue

Ja miałem teorię bardziej że przez swoje niepowodzenie jest zdystansowana. Tylko chciałem coś zrobić żeby jednak zaczęła myśleć inaczej ... No ale nie mogę przecież przesadzić big_smile

12 Ostatnio edytowany przez chmurny (2022-05-16 22:55:26)

To sprawdzaj empirycznie swoje teorie a nie zawracasz dupę twierdząc ponad to że nikt ci nie odpowiedział na pytanie. Dla niej masz czerstwą gadkę i ona nie dałaby za ciebie pięciu groszy. Poprzednie widocznie miały inne oczekiwania. Kolega..a tfu!

A poza tym co niby komunikatory przeinaczają? Chcesz powiedzieć że raczysz ją ultralotnym flirtem, pikantnym ale z klasą a jakiś tajemniczy cenzor przeonaca twoje słowa i wychodzi sąsiedzki smalltalk?

13

No bo nie odpowiedziałeś, tylko snujesz jakieś swoje wnioski. Ja zapytałem czy możliwe jest że przez portal internetowy i tylko wirtualna rozmowę można kogoś tak zaszufladkować. Moim zdaniem to dziwne i bardziej wymówka. Bo jednak na żywo wychodzi dużo więcej. A Ty skupiasz się na podtrzymywaniu że skoro tak napisała to tak jest. A ja pytam na jakiej podstawie ona tak sądzi czy to możliwe i bardziej do Pań - czy któraś tylko po rozmowie pisanej przez internet byłaby w stanie stwierdzić że ten czy tamten to tylko kolega?

14

To radź się pań i bądź zdrów KOLEGO.

Ps: skoro  napisała że tak jest i po tym wnoszę że tak jest to wg ciebie błąd w rozumowaniu? No bez jaj..

15

chmurny napisał/a:

Chcesz powiedzieć że raczysz ją ultralotnym flirtem, pikantnym ale z klasą a jakiś tajemniczy cenzor przeonaca twoje słowa i wychodzi sąsiedzki smalltalk?

Chylę czoła … chyba autor wątku uważa ze tak właśnie się dzieje ….. tak zklasyfikowala ciebie przez komunikator tak jak robi to miliardy ludzi na całym świecie codziennie to tak zwane pierwsze wrażenie jak online nie pyknie to raczej nie ma czego szukać w normalnym życiu.
Sprawa numer dwa jest taka ze ona się z tobą nie umówi żebyś mogł magicznie odczarować to co o tobie myśli ….. ona ma cię gdzieś a jak bedziesz dalej pisał z propozycja spotkania to w końcu wrzuci ci ignora czy tam blokadę czy cokolwiek te stronki maja i na tym się skończy. Wiec daruj sobie panie i idź poszukać innej

16

Bbaselle napisał/a:
chmurny napisał/a:

Chcesz powiedzieć że raczysz ją ultralotnym flirtem, pikantnym ale z klasą a jakiś tajemniczy cenzor przeonaca twoje słowa i wychodzi sąsiedzki smalltalk?

Chylę czoła … chyba autor wątku uważa ze tak właśnie się dzieje ….. tak zklasyfikowala ciebie przez komunikator tak jak robi to miliardy ludzi na całym świecie codziennie to tak zwane pierwsze wrażenie jak online nie pyknie to raczej nie ma czego szukać w normalnym życiu.
Sprawa numer dwa jest taka ze ona się z tobą nie umówi żebyś mogł magicznie odczarować to co o tobie myśli ….. ona ma cię gdzieś a jak bedziesz dalej pisał z propozycja spotkania to w końcu wrzuci ci ignora czy tam blokadę czy cokolwiek te stronki maja i na tym się skończy. Wiec daruj sobie panie i idź poszukać innej

Tzn. chyba nie doczytałaś... Ona w końcu się zgodziła na spotkanie

17

Ale ci pojechali. big_smile Kolego najważniejsze. Pozytywne myślenie. 0 spiny i idziesz na spotkanie. Jeśli nie wyjdzie, to nie wyjdzie. Ważne, żebyście się oboje dobrze bawili.

18

Legat napisał/a:

Ale ci pojechali. big_smile Kolego najważniejsze. Pozytywne myślenie. 0 spiny i idziesz na spotkanie. Jeśli nie wyjdzie, to nie wyjdzie. Ważne, żebyście się oboje dobrze bawili.

Nie no pewnie i będzie fajnie. Tylko tak sobie pogadamy o tym i tamtym a dla niej będę kumplem. Chciałbym to jakoś odczarować. Nadal uważam, że to dziwne big_smile
Zazwyczaj jednak jak pamiętam to po samym pisaniu i nawet pierwszym spotkaniu nigdy nie byłem tak klasyfikowany. Przynajmniej tak mi się wydawało skoro czasem były kolejne. Nie jestem dobry w bajerach i tych sprawach, staram się normalnie pogadać pokazać siebie jakim jestem i czasem to wystarczało, dlatego jestem zaskoczony jak teraz zostałem oceniony... ale mam nadzieję, że pochopnie smile

19 Ostatnio edytowany przez chmurny (2022-05-17 13:08:01)

andrew23 napisał/a:

Zazwyczaj jednak jak pamiętam to po samym pisaniu i nawet pierwszym spotkaniu nigdy nie byłem tak klasyfikowany

No i zderzyłeś się z rzeczywistością jadąc na tempomacie. Ja zaś nie jestem super Mario abym napierdalał głową w mur tłumacząc jak dziecku elementarz. Sam przyzanjesz że jesteś jałowy w tych sprawach ale chyba możesz zrozumieć że jej to ani w ząb nie jara?

Edycja: co ona w ogóle ma takiego że aż tak ci zależy?

20

Mamy wiele wspólnego. Lubimy podobne rzeczy. Mamy podobne wartości. Właściwie co i raz jak o coś pytałem to było, że ona to lubi też. Nawet już tak dla żartów zapytałem czy ogląda mecze piłkarskie, bo stwierdziłem, że nie może być tak pięknie. I co się okazało? Że ogląda. Ja wiem, że wspólne pasje to tylko jakaś podstawa, że pewnie można nie mieć żadnych i stanowić udany związek. Ale tu jakoś poczułem podświadomie, że to może naprawdę wypalić.
Ostatnio jak poznawałem jakieś dziewczyny w internecie to najczęściej w pewnym momencie coś mi nie pasowało, byłem już trochę wręcz zniechęcony do poszukiwania przez te portale. Poza tym dalej jest mocno skryta, tajemnicza, mimo wszystko dużo o niej dalej nie wiem, nie jest wylewna i to jakoś na mnie działa. Ona jest taka właśnie trochę wycofana póki co, ale taka była od początku, ja raczej muszę prowadzić rozmowę, ale ona uczciwie napisała, że na żywo jest bardziej wygadana i tu daje się wykazać. No cóż, sprawdzimy... Może jednak po poznaniu mnie tak naprawdę zmieni podejście.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna z internetu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024