Słusznie się obraził? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Słusznie się obraził?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Słusznie się obraził?

Na imprezie urodzinowej u koleżanki poznałam faceta. Podczas niej prawie nie gadaliśmy sam na sam tylko w grupie. Kilka dni potem napisał do mnie, rozmowa się kleiła i zaczęliśmy planować spotkanie. W trakcie jednej z rozmów wyszło tak, że on wysłał mi zdjęcie dziewczynki. Odpisałam, z pytaniem, kto to jest. On na to, że...przecież mówił, że ma 11- letnią siostrę.  Napisałam, że nie mówił tego tak bezpośrednio mi, a tam było tyle osób, każdy coś mówił i nie przyswoiłam tego po prostu, za co go przepraszam. Napisał, że w porządku nie gniewa się, ale od tej pory przestał się odzywać...Nie myślałam, że z takiego powodu może poczuć się aż tak urażony. Co innego, gdyby to mówił na randce.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Słusznie się obraził?

Skąd wiesz, że jest obrażony? Dlaczego brak kontaktu odbierasz jako jego obrażenie się. Nie odpisał Ci na jakąś wiadomość? Przecież możesz sama się odezwać do niego

3

Stąd, że właśnie przestał odpisywać na moje wiadomości.

4

On czeka aż się odezwiesz i odniesiesz do tej informacji (że ma dziecko)

5

Zwrotka napisał/a:

On czeka aż się odezwiesz i odniesiesz do tej informacji (że ma dziecko)

...to jego siostra

6

Skoro nie odpisuje to olać, nie prosić się o dodatkową atencję. Po co zastanawiasz się nad zachowaniem gościa, którego ledwo znasz?

7

Olej sprawę. Nie dogadujecie się więc po co dalej w to iść. Nawet dobrymi przyjaciółmi byście nie byli skoro przy tak błahych sprawach nie działacie sobie na nerwy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Słusznie się obraził?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024