Warszawa się wita :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawa się wita :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Warszawa się wita :)

Witam drogie Panie smile Pozwólcie że na wstępie napiszę kilka słów o sobie. Mam na imię Asia, pochodzę i mieszkam w Warszawie, rodzinę też tutaj mam, jestem szczęśliwie zakochana. Pracuję jako księgowa i wbrew wszystkiemu lubię swoją pracę ponieważ aktualnie przypomina ona rozwiązywanie zagadek kryminalnych wink W wolnych chwilach, których zawsze jest za mało, lubię przede wszystkim tulić się z partnerem, czasem też poczytać a i potrafię szydełkować i oglądać telewizję naraz. Z gotowaniem trochę gorzej, choć partner twierdzi co innego, chociaż ja osobiście preferuję jego kuchnię. Dzieci nie mamy, jeszcze nie zdecydowaliśmy się na nie. Interesuję się troszkę historią, zdrowego odżywiania za bardzo nie ogarniam ale staram się trzymać linie, w rozumieniu karnet na siłownię mam wink

Na forum szukam kontaktu z innymi kobietami, może przyjaźni jeśli przypadniemy sobie do gustu.

Pozdrawiam i do usłyszenia

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawa się wita :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024