Temat: Tabletki bez recepty

Cześć.Czy możecie mi polecić przetestowane przez was tabletki nasenne bez recepty,które nie uzależniają.Mam problem bardziej z przesypianiem całej nocy.Budzę się wcześnie,jest to męczące.A rano nie wstaje wypoczęta,wręcz przeciwnie.Wiem,że na każdego takie tabletki działają inaczej,ale i tak chciałabym prosić o poradę i nie kupować w ciemno.W końcu tyle jest reklam o takich lekach,nie wiadomo już komu wierzyć.Leki nasenne na receptę też już przetestowałam,ale nic nie pomagają.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletki bez recepty

Jak przetestowałaś na receptę, to nie licz, że  pomogą tabletki bez recepty.
Wygląda, że post napisany pod reklamę tongue

3

Odp: Tabletki bez recepty
Katarzyna019 napisał/a:

Cześć.Czy możecie mi polecić przetestowane przez was tabletki nasenne bez recepty,które nie uzależniają.Mam problem bardziej z przesypianiem całej nocy.Budzę się wcześnie,jest to męczące.A rano nie wstaje wypoczęta,wręcz przeciwnie.Wiem,że na każdego takie tabletki działają inaczej,ale i tak chciałabym prosić o poradę i nie kupować w ciemno.W końcu tyle jest reklam o takich lekach,nie wiadomo już komu wierzyć.Leki nasenne na receptę też już przetestowałam,ale nic nie pomagają.

Bo nie w tabletkach, niezależnie czy na receptę kupowanych, czy bez niej, tkwi rozwiązanie problemu. Jest wiele - opublikowanych w internecie, bez recepty - sprawdzonych sposobów na to, by szybko zasnąć i dobrze przespać całą noc.