Drunk texting waszych exes - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Drunk texting waszych exes

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mietki_Wacek (2022-01-08 23:54:23)

Temat: Drunk texting waszych exes

Cześć!

Widzę, że trole wrzucają nam jakieś z tył....a ciągnięte tematy więc chciałem dziś rzucić na tapetę temat który jest szczególnie bliski mojemu sercu big_smile big_smile big_smile czyli drunk texting your exes tzn wysyłanie wiadomości przy pomocy różnych środków komunikacji elektronicznej do Waszych byłych ex kiedy jesteście pod wpływem różnych środków odurzających takich jak belgijskie piwo, polska wyborowa czy też w wersji light 5x extra miętowe mojito.

Czy jest to cool? Czy też słabe? Co myślą nadawcy a co myślą odbiorcy? I czy zakaz sprzedaży alkoholu w butelkach o pojemności poniżej 0,25 cl rozwiąże ten problem? big_smile big_smile big_smile

https://pics.loveforquotes.com/how-many-drunk-texts-are-you-going-to-send-your-5785326.png

Zobacz podobne tematy :
Odp: Drunk texting waszych exes

Wacek, są takie dobre trzy zasady, których warto się trzymać
1. piłeś - nie jedź
2. piłeś - nie dzwoń
3. piłeś- nie pisz

Można do tego dodać jeszcze 4. piłeś - nie publikuj nic w internecie bo internet nie zapomina.
Pozdro

3 Ostatnio edytowany przez Mietki_Wacek (2022-01-09 01:31:21)

uczenczarnoksieznika napisał/a:

Wacek, są takie dobre trzy zasady, których warto się trzymać
1. piłeś - nie jedź
2. piłeś - nie dzwoń
3. piłeś- nie pisz

Można do tego dodać jeszcze 4. piłeś - nie publikuj nic w internecie bo internet nie zapomina.
Pozdro

Drogi uczniu czarnoksiężnika czy mam się zwracać do Ciebie per ona czy też per on? Ja znam zasadę "Nigdy nie publikuj na internecie czegoś co nie chciałbyś aby ukazało się pod Twoim PRAWDZIWYM nazwiskiem na pierwszej stronie The New Your Times" i powiem szczerze drunk texting the exes to jest problem pod którym nie wahałbym się podpisać moim prawdziwym imieniem i nazwiskiem na pierwszej stronie tej gazety. Teraz pytanie. Co Wy o tym myślicie o tym pytaniu a nie a nie co Wy myślicie o mnie. Bo to są dwa zupełnie odrębne zagadnienia. big_smile big_smile big_smile smile Czy ktoś to robił? Czy ktoś otrzymywał? Jakie są wasze opinie i jakie są Wasze doświadczenia?
https://static01.nyt.com/images/2019/12/19/nytfrontpage/scan.jpg

4

Piłeś, nie pisz. Dokładnie tak. Prosta zasada a jak życie ułatwia.

5

Jak byłem młodszy i miałem rozkminy z dziewczynami to w trakcie picia z kumplami oddawałem przyjacielowi kartę sim. Takie czasy były ze sms to było jedyne co można było wysłać poza listem albo gołebiem.

Niestety raz karta do mnie nie wrocila bo zginęła...

6 Ostatnio edytowany przez Gitta (2022-01-12 12:23:38)

Ja nie muszę się upić, by wysłać mojemu byłemu mężowi wiadomości różnej treści. Kiedyś się powstrzymywałam i trzymałam brodę wysoko a teraz piszę to, co uważam, także zjebki i pretensje jak on mi sprzed lat.
Przed laty on mi wszystko „wyrzygiwał”, potem przyszła kolej na mnie a obecnie jest względny spokój.

Mamy razem dziecko (syna 8 lat) i stały kontakt z przerwami na blokowanie się wszędzie, gdzie możliwe. Najczęściej ja go blokuję. Trochę dziecinne, ale nasze kontakty stają się już bardziej przyjacielskie i mniej furiatowe. Jesteśmy za granicą i najczęściej jesteśmy jedynymi osobami, na które możemy liczyć.
Sytuacja mocno niewłaściwa, ale tak się życie ułożyło. Uczę się z tym żyć i włączać maksymalnie tolerancyjny, mnicho-buddyjski bieg.

Uczymy się chyba razem i nawzajem tego spokoju, tolerancji i równowagi dla dziecka, bo są z nim problemy od urodzenia i nie ma to tylko związku z naszym rozwodem.

Mietki_Wacek napisał/a:

Cześć!

Widzę, że trole wrzucają nam jakieś z tył....a ciągnięte tematy więc chciałem dziś rzucić na tapetę temat który jest szczególnie bliski mojemu sercu big_smile big_smile big_smile czyli drunk texting your exes tzn wysyłanie wiadomości przy pomocy różnych środków komunikacji elektronicznej do Waszych byłych ex kiedy jesteście pod wpływem różnych środków odurzających takich jak belgijskie piwo, polska wyborowa czy też w wersji light 5x extra miętowe mojito.

Czy jest to cool? Czy też słabe? Co myślą nadawcy a co myślą odbiorcy? I czy zakaz sprzedaży alkoholu w butelkach o pojemności poniżej 0,25 cl rozwiąże ten problem? big_smile big_smile big_smile

https://pics.loveforquotes.com/how-many-drunk-texts-are-you-going-to-send-your-5785326.png

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Drunk texting waszych exes

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024