Jesteśmy parą czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jesteśmy parą czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jesteśmy parą czy nie?

Więc mam 17 lat i generalnie w sylwestra byłam u znajomej na imprezie. Oczywiście nie obyło się bez alkoholu. Poznałam tam chłopaka i miło nam się gadało, jednak wstawieni już dosyć mocno zaczęliśmy się całować. Zostałam tam do rana, on też. Rozmawiałam potem z nim trochę, ale sam miał niezłego kaca. Zapytałam, czy chce kontynuowac te relacje, czy była to taka "one night stand", ale on powiedział, że chce mnie lepiej poznać. Jak juz się zbierałam to na pożegnanie mnie pocałował.

Podoba mi się i ja mu też. To jest pewne.
Ale mam mały problem.
Nie wiem czy według niego tylko coś między nami jest, czy jestesmy w związku. Po prostu znam podejście niektórych osób i osobiście uważam, że wchodzenie w związek, nie wiedząc o sobie nic to głupota. Nawet jeśli oboje darzymy się pewnym uczuciem. Chce z nim o tym pogadać, ale nie wiem jak zacząć rozmowę, żeby mu nic nie narzucać. Bądźmy szczerzy, znam go 3 dni i nie chcę mu nic narzucać. Chce to z nim przegadać. Ale nie wiem jak zacząć.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-03 00:47:46)

Odp: Jesteśmy parą czy nie?

Już raz wykazałaś inicjatywę  pytając go.
Że tak staroswiecko powiem, może teraz daj sobie na wstrzymanie i niech on coś  zrobi?

3

Wnioskuję z tego co powiedział,  facet chce się spotykać,  poznawać  się,  widocznie jest jakaś  chemia,  ale chce  na luzie do tego podejść i się po prostu  spotykać,  bez jakiś  tam deklaracji.
Z jednej strony piszesz,  że nie wchodzi się w związek bez znajomości drugiej osoby,  z drugiej to chłopak powiedział to samo a Ty nazbyt  to interpretujesz,  rozmyslasz.

4

kinia2300 napisał/a:

Więc mam 17 lat i generalnie w sylwestra byłam u znajomej na imprezie. Oczywiście nie obyło się bez alkoholu. Poznałam tam chłopaka i miło nam się gadało, jednak wstawieni już dosyć mocno zaczęliśmy się całować. Zostałam tam do rana, on też. Rozmawiałam potem z nim trochę, ale sam miał niezłego kaca. Zapytałam, czy chce kontynuowac te relacje, czy była to taka "one night stand", ale on powiedział, że chce mnie lepiej poznać. Jak juz się zbierałam to na pożegnanie mnie pocałował.

Podoba mi się i ja mu też. To jest pewne.
Ale mam mały problem.
Nie wiem czy według niego tylko coś między nami jest, czy jestesmy w związku. Po prostu znam podejście niektórych osób i osobiście uważam, że wchodzenie w związek, nie wiedząc o sobie nic to głupota. Nawet jeśli oboje darzymy się pewnym uczuciem. Chce z nim o tym pogadać, ale nie wiem jak zacząć rozmowę, żeby mu nic nie narzucać. Bądźmy szczerzy, znam go 3 dni i nie chcę mu nic narzucać. Chce to z nim przegadać. Ale nie wiem jak zacząć.

No jak dla mnie to związek to to na pewno nie jest
Za słabo się znacie
To, że się z Tobą całował to też nic nie znaczy, po pijaku ludzie robią różne rzeczy.
Na Twoim miejscu pogadałabym z nim. Masz do niego kontakt? Zagadaj z jakimś niewinnym pretekstem. Zobacz, czy pociągnie. Najłatwiejszy sposób

5

Rin Trine napisał/a:

No jak dla mnie to związek to to na pewno nie jest
Za słabo się znacie
To, że się z Tobą całował to też nic nie znaczy, po pijaku ludzie robią różne rzeczy.
Na Twoim miejscu pogadałabym z nim. Masz do niego kontakt? Zagadaj z jakimś niewinnym pretekstem. Zobacz, czy pociągnie. Najłatwiejszy sposób

haha widziałam się z nim właśnie i oboje uznaliśmy, ze nie wiemy jak to okreslić.
A ciągnie nas do siebie bardzo.
jest chemia tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jesteśmy parą czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024