Czy jest się czym stresować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest się czym stresować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy jest się czym stresować?

Witam wszystkich.

Mam potrzebę wygadania się i może jednocześnie uspokojenia.

Współżyłam ze swoim małżonkiem w nocy 15.07. Doszło na początku do pieszczot. Sperma znalazła się w okolicy mojego odbytu. Następnie mój mąż założył na członka prezerwatywę i zaczęliśmy się kochać , wytrysk był w prezerwatywie. Nic się z nią nie stało, sperma po stosunku była w niej.
Niby wszystko ok, ale zaczęłam się zastanawiać, że jeżeli wcześniej miałam trochę spermy w okolicach odbytu , więc mąż jakiś wytrysk już miał to czy jak zakładał prezerwatywę na członka to czy resztki spermy nie mogły znaleźć się na zakładanej prezerwatywie po stronie zewnętrznej czyli tej która ma styczność z pochwą.
Nie wiem czy za bardzo nie rozkminiam i analizuję, ale jakoś tak poczułam stres. Nie ukrywam, że nie jest to dobry moment na drugie dziecko.
Dodatkowo mam nieregularne miesiączki , ostatni cykl trwał 29 dni, a poprzednie dwa 34 dni.
Najgorsze jest to, że chyba nie wytrzymam do miesiączki ... kiedy mogłabym testować?
W ogóle to kocham się z mężem z zabezpieczeniem w postaci prezerwatywy, ale zawsze jakoś niespokojna jestem. Niby zawsze jest ok, nie pękła prezerwatywa,  sperma zawsze jest w niej po stosunku.. chyba czas pomyśleć o innym zabezpieczeniu.
Dodatkowo obecnie obserwuje u siebie biały czasem lekko żółty śluz. Chociaż w sobotę na papierze widziałam jakby lekko zabarwiony krwią tzn lekko brązowy. Czy to może zwiastiwac że nadejdzie okres w najbliższych dniach ? Ostatnia miesiączka była 21.06. Ostatni cykl trwał 29 dni a dwa wcześniejsze 34 dni.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest się czym stresować?

Nie panikuj, zawsze możesz zrobić test, natomiast prawdopodobieństwo zapłodnienia niewielkie.

3

Więc ten tego, takie sytuacje które opisujesz u mnie przez parę miesięcy były na początku dziennym i nie doszło do niczego big_smile Prawdopodobieństwo znikome

4

To ma być przyjemność, a jak tak myślisz i analizujesz czy nie zaszłaś w ciąże, to pomyśl o tabletkach antykoncepcyjnych lub innej metodzie - będziesz spokojniesza.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest się czym stresować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024