Dominacji nigdy dość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dominacji nigdy dość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dominacji nigdy dość

Mam dziwną obserwację i pomyślałem że się nią podzielę. Nie wiem czemu, ale wszyskie moje partnerki (a korci mnie żeby napisać “wszystkie dzisiajsze kobiety”) mają parcie na dominację i przemoc w łóżku.

Zaczyna się zawsze podobnie, coś w rodzaju “To nie szkodzi że boli”. A potem to już z górki, lej mnie w tyłek, zwyzywaj, zgwałć, policzkuj, trzymaj za gardło, za włosy mnie szarp...

A mnie tymczasem takie rejony zupełnie nie pociągają! Jestem zwolennikiem współpracy. Kilkakrotnie starałem się dostosować i dostarczyć takiego seksu na jaki było zapotrzebowanie, ale wychodzi to trochę tak jakby koń probował zostać tygrysem. Możliwe że jestem obsadzany po warunkach bo mam paskudny ryj i zainteresowanie ciężarami, ale ileż można cierpieć za ryj.

Mam dwie teorie na ten temat. Jedna, że taki był po prostu standard przez ostatnie dziesięć tysięcy lat, kobiety mają to głęboko wdrukowane nawet nie kulturowo ale biologicznie, i nie da się tego od ręki przez sto lat odkręcić. Albo że niektóre niedawne książeczki i filmiki weszły kobietom tak mocno że nic innego ich teraz nie ekscytuje.

Albo jedno i drugie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dominacji nigdy dość

Bredzisz jak potłuczony.

Wśród facetów też jest dużo uległych. Ogólnie występuje wyraźna nadpodaż osób uległych względem dominujących. Może nawet dziesięciokrotna.

4

niepodobna napisał/a:

Bredzisz jak potłuczony.

Dziękuję za pouczenie. Znaczy, że te moje teorie niedobre są?... a ten popyt na przemoc to tak naprawdę z czegoś innego wynika?

Mira Żmijewska napisał/a:

Wśród facetów też jest dużo uległych. Ogólnie występuje wyraźna nadpodaż osób uległych względem dominujących. Może nawet dziesięciokrotna.

O to to, żeby tak choć raz jakaś pani mnie zniewoliła smile
Przecież to zdobywanie, rycerzowanie....to epatowanie męskością, to prężenie siły i zdecydowania jest strasznie nudne.
Drogie panie....bierzcie "sprawy" w swoje ręce smile

6

Ja tam nigdy nie miałam problemu brać spraw w swoje ręce wink Ale nie zmienia to faktu, że lubię taką męską dominację, taką silną męską energię i branie czego chcą. Może nie takie rzeczy jak opisał autor, ale trochę rozkazywania i "niewolnictwa" i zezwierzęcenia i być tak porządnie i dobrze wziętym bez zbędnych ceregieli to już tak wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dominacji nigdy dość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024