Nie wiem co się dzieje z moim facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co się dzieje z moim facetem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Nie wiem co się dzieje z moim facetem

Witam potrzebuje się wygadać oraz porady .
Jestem w długim  związku z facetem oboje bardzo chcieliśmy mieć dziecko wkoncu to się udało jestem w 7 miesiącu a on od jakiegoś czasu odsunął się ode mnie nie zależy mu na bliskości ze mną gdybym sama nie prosiła się o to mógł by mnie wogóle nie przytulać ani nie całować słowo Kocham Cię usłyszałam od niego ostatnio 3 tyg temu. Czy to jest spowodowane ciąża dopiero teraz do niego dotarło co nas czeka i się wystraszył czy poprostu przestał mnie spostrzegać jako obiekt zainteresowanie wspomnę że przed ciążą sprawy łóżkowe były idealne oraz on sam był bardzo kochany .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co się dzieje z moim facetem

Próbowałaś z Nim o tym rozmawiać? Jeśli tak,  jak przebiegła  ta rozmowa?

Myślę że potrzebuje czasu  by się faktycznie  oswoić  z faktem,  że będzie tatusiem,  zaczyna to dochodzić bo już bliżej niż dalej.

3

Przecież jak Cię kochał 3 tygodnie temu, to się nie odjechał przecież:)
Powiedz mu że potrzebujesz więcej czułości i tyle.

4

Oczywiście że tak zapytałam się go nawet czy może nie chce mnie i tego dziecka to odpowiedział mi tylko że jak ja coś powiem to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać i taka z nim rozmowa . Przyznał się tylko że ostatni czas to jakaś masakra z nim że widzi że coś jest nie tak zastanawiam się czy on nie ma jakieś depresji.

Istotka6 napisał/a:

Próbowałaś z Nim o tym rozmawiać? Jeśli tak,  jak przebiegła  ta rozmowa?

Myślę że potrzebuje czasu  by się faktycznie  oswoić  z faktem,  że będzie tatusiem,  zaczyna to dochodzić bo już bliżej niż dalej.

5

No niby nie ...powiedział że chyba nie musi mi mówić tego co dziennie . Może jestem teraz przewrażliwiona  przez to że jestem w ciąży hormony buzują.   

Ela210 napisał/a:

Przecież jak Cię kochał 3 tygodnie temu, to się nie odjechał przecież:)
Powiedz mu że potrzebujesz więcej czułości i tyle.

6

Moim zdaniem źle zaczynasz  rozmowę.  W ten sposób zamknęłas możliwość prawdziwej rozmowy,  bo id razu robisz z siebie ofiarę i obarczasz go winą. 

Może powinniście  udać się do terapeuty? Na pewno  jest w stanie pomóc w rozmowie,  zrozumieniu  swoich potrzeb i radzenia sobie w zaistniałej sytuacji.

7

Babka zaraz rodzi. Do szpitala  A nie do terapeuty. smile

8

Jest jeszcze czas,  akurat na sesję  online wink

Natomiast na pierwszym miejscu jestem za ćwiczeniem nad poprawnym prowadzeniem rozmowy smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co się dzieje z moim facetem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024