Książka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Książka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Książka

Witam,
z wielu powodów postanowiłam napisać książkę o relacjach damsko-męskich. W tym ogłoszeniu zwracam się do wszystkich osób które były, są lub chcą być w związku, ale albo coś im nie wychodziło, albo nie wiedzą jak się za to zabrać. Jeśli jesteś zainteresowana/ zainteresowany to z miłą chęcią nawiążę z Tobą współpracę. Kilka słów o tym jak ma wyglądać moje "dzieło". Chciałabym żeby książka miała formę wywiadu. Wypisz pytania które Cię nurtują w związku z relacjami damsko- męskimi i dodaj kilka słów o sobie. Panów również zachęcam.  Mam nadzieję, że wasza pomoc będzie bezcenna i dzięki niej uda mi sie dokończyć to co zaczęłam.

Pozdrawiam, Aga

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Książka
Tofu87 napisał/a:

Witam,
z wielu powodów postanowiłam napisać książkę o relacjach damsko-męskich. W tym ogłoszeniu zwracam się do wszystkich osób które były, są lub chcą być w związku, ale albo coś im nie wychodziło, albo nie wiedzą jak się za to zabrać. Jeśli jesteś zainteresowana/ zainteresowany to z miłą chęcią nawiążę z Tobą współpracę. Kilka słów o tym jak ma wyglądać moje "dzieło". Chciałabym żeby książka miała formę wywiadu. Wypisz pytania które Cię nurtują w związku z relacjami damsko- męskimi i dodaj kilka słów o sobie. Panów również zachęcam.  Mam nadzieję, że wasza pomoc będzie bezcenna i dzięki niej uda mi sie dokończyć to co zaczęłam.

Pozdrawiam, Aga

A jakie masz wyksztalcenie, doswiadczenie czy inne podstawy do tego, zeby odpowiadac na takie pytania?

3

Skończyłam psychologię, poza tym będę opierać się także na swoim doświadczeniu osobistym.

4

Tofu87 napisał/a:

Witam,

Pozdrawiam, Aga

Chyba nie będzie ci łatwo, bo;
Ludzie którzy mają naprawdę coś do powiedzenia, zwykle nie mają ciśnienia aby opowiadać o tym, co przeszli. Żyją i cieszą się tym, co osiągnęli i co udało im się zbudować.
Ci którzy chcą dużo opowiadać to tacy, którym nie tylko raz nie wyszło i tak naprawdę nie mają żadnej wiedzy ani o związkach, ani tym bardziej o sobie samych.

Tych pierwszych nie nakłonisz do zwierzeń, a tych drugich nie warto słuchać smile

5

Salomonko, ale ona chyba nie chce opowieści o tym, co przeszli ludzie big_smile ona chce pisać o tym, co przeszła sama i być autorytetem opierając się na pytaniach od ludzi.

Mnie to nie gra zupełnie. Jakbyś miała 10 dyplomów z konkretnych kursów dotyczących relacji między ludzkich, prowadziłabyś wiele lat terapie dla par i jeszcze miałabyś wypracowany autorytet w środowisku to ta książka może miałaby sens i byłaby wiarygodna. Ale wtedy nie musiałabyś zbierać pytań po forach, bo ludzie sami chcieliby z Tobą rozmawiać.
Dla mnie taka książka, w której odpowiadasz na pytania bazujac na swoim osobistym doświadczeniu związkowym może zrobić w dłuższej perspektywie więcej złego niż dobrego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Książka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024