Zdrada przebaczenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdrada przebaczenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Dragibus1 (2021-03-25 16:08:06)

Temat: Zdrada przebaczenie

Cześć, kilka dni temu przyznałam się mężowi do zdrady, która trwala 1,5roku. On pracował zagranicą (jak sie dowiedział od razu wrocil i zrezygnowal z pracy tam).
Przyznalam się bo juz mialam tego dosc, czulam ogromny nacisk w środku. Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobilam. Mąż zastanawia sie nad rozwodem, ale najpierw chce podpisać rozdzielnosc majatkowa i ja musze sie wykazac i pokazac mu, ze mi zależy. Teraz oczywiscie powiedzialam ze bardzo mi zalezy i ze nawet podpisze ten papier byle mi wybaczył. Ma jeszcze pomysl wariografu jednak mam nadzieje, że do tego nie dojdzie.
Powiedzcie czy dobrze zrobilam, że powiedzialam? Rodzina linczuje mnie ze jak ja moglam to powiedzieć. Ja juz po prostu nie wytrzymalam a bardzo mi zalezy, kazal mi sie wyprowadzic, ale bede teraz udowadniac mu swoja miłość, on byc moze bedzie probowal sie z kims spotkac. To bedzie ciezki czas i wrecz taki patologiczny....powiedzial ze musi to wszystko przemyslec czy mi wybaczyc, ale ze to moze potrwac nawet rok. Powiedzialam, ze zaczekam, ale boje sie ze to bedzie zmarnowany rok i on mi powie ze jednak nie ma szans i zostane z niczym.... A rok bedzie zmarnowany.

Pytanie do mezczyzn, czy wybaczylibyscie taki romans gdybyscie pracowali zagranica, wracali rzadko i to na 2-3 tyg.? Mielibyscie jakies malenkie zrozumienie, ze zona byla samotna, z remontem sama, nie miala z kim pogadac, przytulic sie itp. Wiaodmo ze na video to nie to samo..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada przebaczenie
Dragibus1 napisał/a:

Cześć, kilka dni temu przyznałam się mężowi do zdrady, która trwala 1,5roku. On pracował zagranicą (jak sie dowiedział od razu wrocil i zrezygnowal z pracy tam).
Przyznalam się bo juz mialam tego dosc, czulam ogromny nacisk w środku. Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobilam. Mąż zastanawia sie nad rozwodem, ale najpierw chce podpisać rozdzielnosc majatkowa i ja musze sie wykazac i pokazac mu, ze mi zależy. Teraz oczywiscie powiedzialam ze bardzo mi zalezy i ze nawet podpisze ten papier byle mi wybaczył. Ma jeszcze pomysl wariografu jednak mam nadzieje, że do tego nie dojdzie.
Powiedzcie czy dobrze zrobilam, że powiedzialam? Rodzina linczuje mnie ze jak ja moglam to powiedzieć. Ja juz po prostu nie wytrzymalam a bardzo mi zalezy, kazal mi sie wyprowadzic, ale bede teraz udowadniac mu swoja miłość, on byc moze bedzie probowal sie z kims spotkac. To bedzie ciezki czas i wrecz taki patologiczny....powiedzial ze musi to wszystko przemyslec czy mi wybaczyc, ale ze to moze potrwac nawet rok. Powiedzialam, ze zaczekam, ale boje sie ze to bedzie zmarnowany rok i on mi powie ze nie ma szans i zostane z niczym....

To jak, zależy Ci, czy boisz się zmarnować rok?
Swoją drogą nigdy nie zrozumiem, jak można zdradzac męża, partnera, a zaraz potem deklarowac nagły przypływ wielkiej miłości.

3

Alea napisał/a:

Swoją drogą nigdy nie zrozumiem, jak można zdradzac męża, partnera, a zaraz potem deklarowac nagły przypływ wielkiej miłości.

Zależy mi i będę pracować nad tym i udowadniac mu kazdego dnia miłość. Zreszta zawsze mu okazywalam milosc i byla miedzy nami. Po prostu zrobilam takie glupstwo z samotnosci....

4

Co ma na celu wariograf? Przecież już się przyznalas

5

Byłaś już upominana w kwestii dublowania tematów, wiesz więc doskonale, że jest to niezgodne z naszym regulaminem.
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w swoim poprzednim wątku - https://www.netkobiety.pl/t124521.html  ?
Po raz kolejny proszę, abyś zapoznała się z zasadami forum i respektowała je, uprzedzam również, że następnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Moderator IsaBella77

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdrada przebaczenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024