Związek vs. Instagram... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Związek vs. Instagram...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Związek vs. Instagram...

Co myślicie na temat lajkowania, komentowania zdjęć obcym dziewczynom na Instagramie przez Waszych partnerów? Albo obserwowaniu lasek 10/10 przy powstrzymywaniu się od dawania lajka. A może przyłapałyście swojego faceta na pisaniu z laskami na tym portalu? Zapraszam do dyskusji smile
Piszę z perspektywy osoby, które była podrywana przez zajętych, często żonatych mężczyzn na tym portalu, który wcale ze swoim statusem związku się nie kryli. Panów również zapraszam do dyskusji: Co daje Wam oglądanie/pisanie do takich dziewczyn czy Wasze partnerki robią o to awantury, a może ukrywacie się z tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek vs. Instagram...

Raczej jeśli miesci się to w pewnych granicach  to bym nie miała nic przeciwko,  póki Misiek by się nie fascynowal i pisał z nimi.  Ludzie to wzrokowcy,  wszyscy tak naprawdę lubimy patrzeć na to co ładne,  samo przeglądanie  zdjęć jest do zaakceptowania,  pisanie  i fascynacja już nie.

3

tak ale Instagram to wielka ściema, więc to już samo w sobie wyrządza krzywdę, plus patrzeć na ulicy i czasem nawet odwracać wzrok a pisać do kogoś, komentować czy lajkować to drugie, zwłaszcza będąc w relacji z drugim człowiekiem,

4 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2021-01-30 20:47:54)

Każdy na też inną  akceptację  w związku,  jednemu problem,  że partner przegląda zdjęcia atrakcyjnych przedstawicieli płci przeciwnej,  natomiast  innemu jest to problem,  że partner lubi grać w gry.  Uważam,  żeby kierować  się swoimi potrzebami  w związku,  nie porównywać się do innych par,  bo każdy związek jest inny.

Oczywiście  nie mam na myśli skrajności

5

tutaj masz rację, ludzie czasem na różne rzeczy się godzą.. ale faktycznie musi być to akceptowane i ustalone przez obie strony,

6

Nie przyszłoby mi do głowy interesować się tym, co mój partner lajkuje. big_smile Tak samo zabiłabym śmiechem, gdyby powiedział coś na temat tego, co lajkuję ja. Co do komentarzy - zależy co by to było. Normalne pochwały, typu "pięknie wyglądasz" by mi nie przeszkadzały, z kolei "łooo, ale masz cycki"... No cóż, wiadomo. tongue

7

Jeśli ktoś przywiązuje tak dużą wagę do laików i śledzonych w Internecie treści to chyba ma coś nie tak do końca ok z samooceną.

Ogólnie wiadomo, że jesteśmy wzrokowcami więc logiczne, że będziemy oglądać się za innymi ludźmi i zwracać na nich uwagę, ale czym innym jest rzucenie okiem na ulicy, a czym innym poświęcanie czasu wolnego na social media i świadome oddawanie się takim uciechom właśnie tam. Nie wspominam już o komentowaniu czy wchodzeniu w inne interakcje z osobą, która wrzuca te treści. Jeśli obie strony akceptują, że ich partner/partnerka będą wypisywać do obcych osób, że są dla nich atrakcyjne seksualnie- no to super, niech piszą. Ale to się powinno ustalić indywidualnie w relacji, by drugiej osoby nie ranić. I warto takie tematy poruszać, bo to plaga obecnych czasów i jak tego nie zrobimy to możemy usłyszeć magiczne "Ale ja nie wiedziałam/ałem, że Cię dotknie, to nie ma znaczenia"... a druga strona cierpi. Znowu- brak komunikacji i wychodzenie z założenia, że wszyscy widzą świat tak jak my. Cóż za egocentryzm.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Związek vs. Instagram...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024