Czesc :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Czesc :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anula3017 (2020-12-12 21:40:05)

Temat: Czesc :)

Hej
Jestem Ania .Na forum jestem od jakiegoś czasu ale teraz postanowilam cos o sobie napisac .Pochodze z Poznania ,ale juz tam niestety nie mieszkam .Wieku 11lat wyprowadzilam się z Poznania.Obecnie mieszkam( woj lubuskie)Nie mam tutaj zadnej bratniej duszy .Ostatnio mi tego brakuje żeby z kimś pogadac.lubię psy.moja pasja jest fotografia a hobby to zbieranie autografów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czesc :)

Przeprowadzki to trudna sprawa, wszystko zaczynać od początku, coś w czym mam akurat doświadczenie.
Też lubie fotografie, choć nie mam do tego porządnego sprzętu obecnie, często strzelam fotki po prostu z telefonu, coś tam ciekawego ponoć wychodzi raz na czas. Co lubisz fotografować?

Witaj! Nowe miejsce to zawsze nowe wyzwanie, ale trzeba umieć się odnaleźć :-) życie czasem tego uczy

4

aleksR napisał/a:

Przeprowadzki to trudna sprawa, wszystko zaczynać od początku, coś w czym mam akurat doświadczenie.
Też lubie fotografie, choć nie mam do tego porządnego sprzętu obecnie, często strzelam fotki po prostu z telefonu, coś tam ciekawego ponoć wychodzi raz na czas. Co lubisz fotografować?

Hej
Lubię fotografowac nature smile sprzęt mam ale teraz robię zdjęcia telefonem smile

5

tajemnicza_zosia napisał/a:

Witaj! Nowe miejsce to zawsze nowe wyzwanie, ale trzeba umieć się odnaleźć :-) życie czasem tego uczy

Hej smile
Ja w Słubicach mieszkam 19 lat  sad i niby są ci znajomi ale jednak tej bratniej duszy nie ma sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Czesc :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024