Hej
Jestem Ania .Na forum jestem od jakiegoś czasu ale teraz postanowilam cos o sobie napisac .Pochodze z Poznania ,ale juz tam niestety nie mieszkam .Wieku 11lat wyprowadzilam się z Poznania.Obecnie mieszkam( woj lubuskie)Nie mam tutaj zadnej bratniej duszy .Ostatnio mi tego brakuje żeby z kimś pogadac.lubię psy.moja pasja jest fotografia a hobby to zbieranie autografów.
1 2020-12-12 20:23:40 Ostatnio edytowany przez Anula3017 (2020-12-12 21:40:05)
Przeprowadzki to trudna sprawa, wszystko zaczynać od początku, coś w czym mam akurat doświadczenie.
Też lubie fotografie, choć nie mam do tego porządnego sprzętu obecnie, często strzelam fotki po prostu z telefonu, coś tam ciekawego ponoć wychodzi raz na czas. Co lubisz fotografować?
Witaj! Nowe miejsce to zawsze nowe wyzwanie, ale trzeba umieć się odnaleźć :-) życie czasem tego uczy
Przeprowadzki to trudna sprawa, wszystko zaczynać od początku, coś w czym mam akurat doświadczenie.
Też lubie fotografie, choć nie mam do tego porządnego sprzętu obecnie, często strzelam fotki po prostu z telefonu, coś tam ciekawego ponoć wychodzi raz na czas. Co lubisz fotografować?
Hej
Lubię fotografowac nature sprzęt mam ale teraz robię zdjęcia telefonem
Witaj! Nowe miejsce to zawsze nowe wyzwanie, ale trzeba umieć się odnaleźć :-) życie czasem tego uczy
Hej
Ja w Słubicach mieszkam 19 lat i niby są ci znajomi ale jednak tej bratniej duszy nie ma