Olewanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-08-18 20:58:19)

Temat: Olewanie

Jestem z moim od ponad 2óch miesięcy. Od ponad dwóch tygodni coś się zmieniło... Jak wcześniej bardzo chętnie przychodził do mnie... Seks był bardzo często, czułości, wyjazdy... Tak teraz ni nocowania u mnie, ni seksu, ni czułości. Czuję się olana. Ostatnio mu to wypomniałam w wiadomości z chęcią spotkania. Chciałam z nim o tym porozmawiać... Odpisał mi, że nie ma ochoty na *wulgaryzm*, więc nie przyjedzie porozmawiać. Olał mnie. Nie odzywamy się od ponad doby, gdzie ja chciałam po prostu się spotkać i dowiedzieć się, czy ma jakieś problemy, coś, co oddziałowuje źle na nasz związek... Co o tym sądzicie? Miałyście podobny przypadek? Czuję się olana, a widzę, ze coś nie *halo*. On ucieka od rozmowy...

*różnica 8l.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Olewanie

No to też go olej i tyle. Dlaczego ludzie wdychają za takimi??? Kobiety i mężczyźni. Czasami olewanie robi, że druga strona wraca. Ale czy warto? Nie warto dla takiego.

3

eweeelka napisał/a:

Jestem z moim od ponad 2óch miesięcy. Od ponad dwóch tygodni coś się zmieniło... Jak wcześniej bardzo chętnie przychodził do mnie... Seks był bardzo często, czułości, wyjazdy... Tak teraz ni nocowania u mnie, ni seksu, ni czułości. Czuję się olana. Ostatnio mu to wypomniałam w wiadomości z chęcią spotkania. Chciałam z nim o tym porozmawiać... Odpisał mi, że nie ma ochoty na *pierdolenie*, więc nie przyjedzie porozmawiać. Olał mnie. Nie odzywamy się od ponad doby, gdzie ja chciałam po prostu się spotkać i dowiedzieć się, czy ma jakieś problemy, coś, co oddziałowuje źle na nasz związek... Co o tym sądzicie? Miałyście podobny przypadek? Czuję się olana, a widzę, ze coś nie *halo*. On ucieka od rozmowy...

*różnica 8l.

Dwumiesięczną znajomość trudno nazwać poważnym związkiem. Nawet dobrze się nie znacie, a skoro tak się już zachowuje to prawdopodobnie stwierdził, że to jednak nie to, albo poznał kogoś  innego lub był z Tobą tylko dla seksu, ale mu się znudziłaś. A nawet jeśli nie to zastanów się czy jeżeli ktoś tak się zachowuje po dwóch miesiącach znajomości to czy oby na pewno to dobry materiał na partnera. Po ile macie lat?

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-08-18 20:58:53)

persona00 napisał/a:
eweeelka napisał/a:

Jestem z moim od ponad 2óch miesięcy. Od ponad dwóch tygodni coś się zmieniło... Jak wcześniej bardzo chętnie przychodził do mnie... Seks był bardzo często, czułości, wyjazdy... Tak teraz ni nocowania u mnie, ni seksu, ni czułości. Czuję się olana. Ostatnio mu to wypomniałam w wiadomości z chęcią spotkania. Chciałam z nim o tym porozmawiać... Odpisał mi, że nie ma ochoty na *wulgaryzm*, więc nie przyjedzie porozmawiać. Olał mnie. Nie odzywamy się od ponad doby, gdzie ja chciałam po prostu się spotkać i dowiedzieć się, czy ma jakieś problemy, coś, co oddziałowuje źle na nasz związek... Co o tym sądzicie? Miałyście podobny przypadek? Czuję się olana, a widzę, ze coś nie *halo*. On ucieka od rozmowy...

*różnica 8l.

Dwumiesięczną znajomość trudno nazwać poważnym związkiem. Nawet dobrze się nie znacie, a skoro tak się już zachowuje to prawdopodobnie stwierdził, że to jednak nie to, albo poznał kogoś  innego lub był z Tobą tylko dla seksu, ale mu się znudziłaś. A nawet jeśli nie to zastanów się czy jeżeli ktoś tak się zachowuje po dwóch miesiącach znajomości to czy oby na pewno to dobry materiał na partnera. Po ile macie lat?

22 i 30

5

Jeśli na samym początku relacji facet tak się zachowuje to nie wróży to dobrze. Zastanów się, czy nie szkoda Ci czasu i nerwów na coś takiego.

6

jak relacje zaczyna się od seksu to na ogół się szybko kończy, w sensie już lepiej mieć ten seks z kimś na seks, a relacje lepiej mieć z kimś kogo poznasz, serio to wiele ułatwia

7 Ostatnio edytowany przez Mr_Str4nger (2020-08-19 11:43:40)

Bez zbędnego pitolenia.
Zjawisko dość powszechne, choć raczej nie po dwóch miesiącach.
Interpretacja tego zjawiska jest jednoznaczna - koniec związku.

Rozbieżność interpretacji tej sytuacji między Wami z pewnością wynika z różnicy wieku (a co za tym idzie - zapewne również doświadczenia).

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024