Dziewczyny jak go odzyskac ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny jak go odzyskac ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Dziewczyny jak go odzyskac ?

Cześć

Mam strasznie pokreconą historie.
Poznalam jakieś ponad pół roku temu wspaniałego chłopaka.
Niestety byłam po nieudanym, emocjonalnie wykańczającym zwiazku a jego poznalam przypadkiem i nie chciałam za szybko sie w to angazować. Wiec zaprzyjaznialismy sie powoli, duzo ze soba piszac.
Bylismy na kilku randkach bylo super az na to wszystko wybuchla pandemia.
Zostalam poddana obowiazkowej kwarantannie.
On chcial sie widywac bo mial do tego tematu bardzo luzne podejscie a ja niestety nie moglam.
Pozniej rozchorowal sie ktos w mojej rodzinie musialam krazyc miedzy swoim zyciem a zyciem rodzinnym.
Z praca tez przez 2 miesiace bylo kiepsko tzn musialam zawiesic firme.
Generalnie duzo rzeczy w krotkim czasie. Duzo stresow, smutkow.
No ale wciaz pisalismy. Luzno ale kontakt byl.
Jak opadly te wszyskie zaostrzenia z pandemia zaraz z poczatkiem maja chcialam sie z nim spotkac . Wydawal sie chetny. Ciagle rozmawialismy, reagowal na rozne moje posty na instagramie, wszystko wydawalo sie, ze jest miedzy nami w porzadku.
Z jednym ale. Gdy tylko chcialam sie z nim spotkac on nie mial czasu bo gdzies wyjezdzal.
Raz zgodzil sie chetnie na spacer poczym tego samego dnia pojechal w gory oczym dowiedzialam sie z jego instagrama kiedy wychodzilam juz z domu na umowione miejsce.
Odczekalam stwierdzilam, ze moze urazilam jego ego odmawiajac mu spotkan w pandemii.
Ale jest czerwiec. On dalej lajkowal moje zdjecia, reagowal na posty zagadywal.
Wiec napisalam mu wprost , ze byloby super wyskoczyc razem na randke lub na spacer w gory , jesli sie z kims nie spotyka i ze wiem, ze nie jestem najlepsza w relacjach ale byloby milo sie spotkac.
Napisal, ze tak jasne! Gory super ale nawet piwo w przyszlym tygodniu moze byc.Wiec ucieszylam sie, napisalam zeby dal znac kiedy ma wolny czas ja ogarne to ze swoim grafikiem i cos wymyslimy.
I od tej pory cisza. Minal rowny tydzien.
Zero odzewu.
Wiem, ze zostalam olana ale dlaczego tak napisal.
Po co podglada mi posty na instagramie skoro ma mnie w dupie ?
Czemu nic nie odpisal skoro sie ucieszyl?
Ja nic z tego nie rozumiem ... mam totalnego mindfucka . Wiem, ze naskladalo sie duzo zlych okolicznosci ale to tak mozna olac fajna ponad polroczna znajomosc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny jak go odzyskac ?
Tuewka6 napisał/a:

Ja nic z tego nie rozumiem ... mam totalnego mindfucka . Wiem, ze naskladalo sie duzo zlych okolicznosci ale to tak mozna olac fajna ponad polroczna znajomosc?

Wasza znajomość chyba nie była dla niego aż tak fajna, skoro np.:"Gdy tylko chcialam sie z nim spotkac on nie mial czasu bo gdzies wyjezdzal.
Raz zgodzil sie chetnie na spacer poczym tego samego dnia pojechal w gory oczym dowiedzialam sie z jego instagrama kiedy wychodzilam juz z domu na umowione miejsce."

3

Nie widzę tu wspaniałego chłopaka. smile daj sobie z nim spokój. Poluj dalej :-)))

4

Hej smile
Według  mnie to po prostu  taki typ  i widać,  że niekoniecznie zależało na tej reakcji.  Niektórzy,  niestety,  tak mają,  niby wszystko  ok i jest fajnie a potrafią  z dnia na dzień zakończyć relacje.  Z drugiej  strony,  między Wami nic nie było i miał prawo tak postąpić,  co nie zmienia rzeczy,  że nie elegancko się zachował.  Nie przejmuj się,  nie warto. 
smile
PS,  nie rozumiem  przywiązywania uwagi do zachowań na mediach,  insta czy FB,  ale to tak prywatnie.  Według mnie to tylko internet i nic to nie znaczy

5

Na początek najlepiej przestać inwestować w związek przy pomocy Insta czy Fb, bo to tylko świat wirtualny a lepiej się chyba skupić na tym, co realne..?

6

bagienni_k napisał/a:

Na początek najlepiej przestać inwestować w związek przy pomocy Insta czy Fb, bo to tylko świat wirtualny a lepiej się chyba skupić na tym, co realne..?

No tak wiem, ale w sumie bylam odcieta od swiata przez trzy miesiace i to byl nasz jedyny kontakt

7

Matylda18 napisał/a:

Nie widzę tu wspaniałego chłopaka. smile daj sobie z nim spokój. Poluj dalej :-)))

Tylko, ze ja wiem, ze mu zalezalo. Staral sie jak sie poznalismy ale ja bylam glupia i nieufna i zamknieta emocjonalnie a jak sie opamietalam to wybuchla pandemia i rozpieprzylo sie

8

Ojeju my kobiety to potrafimy wszystkich wybielić i na siłę szukać pozytywów. Może był, może nie był. Początki są zawsze cukierkowe. Teraz zachowuje się raczej jak burak niż wartościowych facet. Odpuściłaś, on też. Po sprawie. Myślisz że co on teraz robi? Szuka kolejnej przyjaciółki. Chyba jesteś jeszcze bardzo młoda. Korzystaj i Ty. Jeśli będzie chciał się spotkać to zrobi wszystko by do tego doszło zamiast Cie wystawiać. Proste

9 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-06-17 23:09:16)

Można zawsze na wirusa zwalić, ale raczej pewnie się tutaj coś głębszego kryje...Może skoro tak bardzo się starał na początku, ale nie odwzajemniałaś uczuć, to sobie odpuścił i stwierdził, że nie warto..? Wydaje się dość lekceważąco podchodzi do wszystkiego, tym bardziej, kiedy zlekceważył pandemię czy odmawia spotkania. A może po prostu stwierdził, że to nie to i mu się odwidziało?

10

bagienni_k napisał/a:

Można zawsze na wirusa zwalić, ale raczej pewnie się tutaj coś głębszego kryje...Może skoro tak bardzo się starał na początku, ale nie odwzajemniałaś uczuć, to sobie odpuścił i stwierdził, że nie warto..? Wydaje się dość lekceważąco podchodzi do wszystkiego, tym bardziej, kiedy zlekceważył pandemię czy odmawia spotkania. A może po prostu stwierdził, że to nie to i mu się odwidziało?

No mozliwe.

11

Przede wszystkim nie staraj się teraz ratować tego za wszelką cenę, bo będziesz wyglądać na desperatkę.
Jak ma się u dać,  to się uda. Bądź cierpliwa i nie narzucaj się. Oczywiście istnieje opcja, że straciłaś swoją szansę. Nie ze swojej winy, ale takie jest życie. Dwa razy pierwszego wrażenia zrobić się nie da.

12

Dzieki za rady. No raczej to juz przegrana sytuacja.

13

Mówi się trudno i żyje się dalej wink

14

Nie mam szczescia w milosci wiec cieżko mi tak latwo i luzno do tego podejsc. Ale no wlasnie. Trudno

15

Tuewka6 napisał/a:

Nie mam szczescia w milosci wiec cieżko mi tak latwo i luzno do tego podejsc. Ale no wlasnie. Trudno

Może sobie zdefiniuj na nowo pewne sprawy, to przestaniesz mieć pecha.

16

kiedyś się na pewno odezwie.
oni zawsze się odzywają.
widocznie ma teraz inną na taśmie, niestety.

17

Jestem w totalnej rozsypce. Po tej wiadomości zapadl sie pod ziemie.
Nie rozumiem czemu nie napisal, ze sluchaj spotykam sie z kims albo sluchaj piwo to noe jest dobry pomysl
Tylko sie ucieszył, chcial umowic i zapadl pod ziemie.
To juz ponad dwa tygodnie a ja nie rozumiem co źle zrobilam i rozsadza mnie od srodka

18

Nie napisał, bo nie chciał. Dobrze było, gdybyś wybiła go sobie z głowy. Najwyraźniej nie objaeilas mu się jako ideał jego kobiety z wyglądu. Był miły, bo dlaczego miałby być niemiły. No dziewczyno on na pewno kręci z kilkoma takimi jak ty i każdej opowiafa cuda wianki, robi taki casting między wami i być może za jakiś wybierze te, która będzie mu się podobała najbardziej. Może nawet ciebie?

19

nigdy go nie miałaś a chcesz odzyskiwać. Daj spokoj.  Nie rób z siebie desperatki. Jakby mu zależało to uwierz, znalazłby czas, nawet kosztem snu. Jakby był zmeczony, doczołgałby się a spotkałby się. Faceci to proste stworzenia. Jak im jakaś mocno w oko wpadnie to nie popuszczą. A tu co widzę? A raczej czego nie widzę? Nie widzę niczego, co wskazywałoby, że jest Tobą w jakiś szczegolny sposób zainteresowany. Pewnie takich koleżanek jak Ty ma kilka.

20

Osobiście po tej akcji, gdzie umówiliście się na spotkanie a on pojechał w góry od razu podziękowałbym za taką relacje. To było specjalnie.
A gdybyś nie zobaczyła to co? Czekałabyś na niego w wyznaczonym miejscu jak idiotka?

Teraz też to specjalnie zrobił. I pewnie liczy, że będziesz do niego wypisywała i prosiła o wyjaśnienia.

Według mnie, to chciał Ci zagrać na nosie za to odmawianie spotkań. I tylko udawał zainteresowanego żeby teraz odawalać takie sztuczki.

21

Mieliscie racje, pojawila sie nowa dziewczyna.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny jak go odzyskac ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024