Witajcie
Mam na imię Marta i jestem recepcjonistką. Od kilku lat jestem w szczęśliwym związku małżeńskim i niedługo zaczniemy budowę naszego wymarzonego domu w Gdańsku.
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia w postach !
Witam mam pytanko czy ktoś może mi podpowiedzieć jak t zrobić.mam 37 lat mój ojciec miał ograniczenie praw rodzicielskich zanim poszedł do domu opieki społecznej to bardzo pił alkohol nigdy mną się nie interesował nawet jak chodził po mieście to mówił mi że mam zmienić nazwisko bo on sobie nie życzy żebym jego nazwisko nosiła więc je zmieniłam na matuli nazwisko teraz od paru lat jest w domu pomocy społecznej, więc opieka żonda od mnie żebym płaciła na niego alimenty ja nigdzie nie pracuje mam astmę i choruję na kręgosłup oraz mam problem z kolanem czeka mnie operacja,mam troje dzieci małych w wieku ,13lat,11lat,5lat oni również chorują na astmę u syna średniego zdjagnozowaną afazję mój mąż sam jeden pracuje i z czego mam płacić alimenty a jeszcze spomnę że mieszkam z rodziną na stancji wynajmowanej bo mnie nie stać na kupno mieszkania co mogę z tym fantem zrobić