Czy ja się doszukuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Czy ja się doszukuje?

Witam serdecznie mam pytanie a raczej prośbę do osób tutaj, aby ocenili sytuacje chłodnym okiem
otóż poznałem fajną dziewczynę (podoba mi się) na portalu piszemy wygłupiamy się itp itd (wyjątkowo ona pisze dużo, nie zdawkowo)...co bardzo sobie cenie to wśród rozmówców.
Relacja nie trwa nie wiadomo jak długo , ale do rzeczy smile

Otóż dziś była rozmowa zapytałem ją o coś w późne popołudnie nagle cisza odczytała ale nie odp , wiadomo zdarza się i tak każdy coś ma na głowie . ale wchodziłem co jakiś czas zerknąć czy odp widziałem ją na portalu co jakiś czas dostępną ale nie odp , dopiero teraz 20 min temu odpisała , że zasnęła i dlatego nie odp... i jedno gryzie się z 2 (WIEM TO JEST BZDETA) ale ja ją widziałem a oczów nie oszukam tongue Cenie sobie szczerość co jej mówiłem (wolałbym jak by mi napisała że nie chciało jej się rozmawiać ze mną albo pisała z kimś czy cokolwiek innego) może coś opowiem o sobie na swojej drodze spotykałem alkoholiczki, oszustki, manipulatorki itp .. bardzo sceptycznie i ostrożnie do wszystkiego podchodzę po prostu dużo analizuje , bo nie chce zostać skrzywdzonym nie wiem czy to już jakiś obłęd... , nie odpisałem jej nic , bo nie chce wyjść na idiotę że napisze że ją widziałem, i nie wiem przymrużyć na to oko, czy jednak jak osoba skłamała, w tak błahej sprawie to dopiero początek i lepiej dać sobie spokój ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ja się doszukuje?

A co jej napisałeś przed tym jak zamilkła?
Rozumiem, że trochę się doszukujesz mają przykre doświadczenia, ale trochę przesadzasz. Może ktoś inny był wtedy na kompie, tego nie wiesz.
Poza tym ona  też nie jest twoją własnpścią i może robić co chce, nie musi ci sie tłumaczyć z każdego kroku, nawet jakbyście byli parą.

3

Nic takiego spytałem jak spędza ten okres w czasie Pandemii , jak odpisała, odpisała również na to jak spędza czas w domu, z tego co mówiła mieszka sama smile
ależ ja się zgadzam że nie jest moją własnością i nawet jak było by coś więcej nie oczekuje by mi sie kontrolowała , absolutnie nie... po prostu napisała że spała a zarazem była dostępna bo wchodziła i schodziła a to nie jest możliwe być w 2 miejscach jednocześnie , tylko tyle smile moze sie doszukuje czyli kontynuować dalej ? i zapomnieć ?

4

LiVero napisał/a:

Nic takiego spytałem jak spędza ten okres w czasie Pandemii , jak odpisała, odpisała również na to jak spędza czas w domu, z tego co mówiła mieszka sama smile
ależ ja się zgadzam że nie jest moją własnością i nawet jak było by coś więcej nie oczekuje by mi sie kontrolowała , absolutnie nie... po prostu napisała że spała a zarazem była dostępna bo wchodziła i schodziła a to nie jest możliwe być w 2 miejscach jednocześnie , tylko tyle smile moze sie doszukuje czyli kontynuować dalej ? i zapomnieć ?

Nie chciałam być niemiła. Możesz delikatnie napomnknąć że wydawało ci się że ją widziałeś... ja bym odpuściła tym razem, ale oczywiście obserwuj...bo czasem jeśli ktos zaczyna coś kombinowac na początku to później może być różnie. Może też być tak że pisała z kimś innym albo coś robiła innego i albo nie chce cię zranić albo po prostu robiła coś co chciałby zachowac w tajemnicy, a przecież nie zawsze to musi być coś złego.

5

Ależ nie jesteś nie miła jak to nazwałaś także spokojnie wyraziłaś swoje zdanie smile własnie dlatego napisałem ten temat , bo jeśli ktoś na starcie coś mówi a co innego robi coś tu nie tak (tak się coś zaczyna) , a może jestem przewrażliwiony już tymi relacjami , co spotykam to nieodpowiednie osoby na swej drodze , a chciałbym stabilizacji, szacunku, jak również dawać to 2 stronie, za dużo u mnie się działo w życiu a nie chce znów powtórki z życia ... smile

6

Czy to normalne czy nie, nie wiem ,ale ja miałam kilka nieudanych związków  i w każdym coś działo się intensywnego..tzn albo był alkohol, albo lekka przemoc... i kiedy poznałam pewnego chłopaka po tamtych to niestety analizowałam każdy jego ruch, słowa. Brzmi to może troszke psychicznie ale miałam takie obawy, że np facet po alkoholu będzie agresywn(jak wcześniej), że będzie niestosownie się odzywał do mnie(jak wcześniej), itd. Także twoje obawy są uzasadnione.
Jednak mój maż nauczył mnie obiektywizmu sytuacji, to on był tym który rozwiał wszystkie moje lęki pomimo, że łatwą partenrką w relacji niestety nie byłam przez to co doświadczyłam, w związkach jak i w rodzinie.

7 Ostatnio edytowany przez daisy887 (2020-04-09 23:13:51)

Będę szczera... A to Ci się nie spodoba, prawdopodobnie nie chciało jej się z Tobą pisać i nie opd dłuższy czas, później stwierdziła że nie ma nic lepszego do roboty i odp.. Widocznie nie zafascynowales ja na tyle,żeby mogła odp  po chwili, jak Ci na kimś zależy to czekasz na wiadomość i odpisuje się po chwili a to, że spala to kiepska wymówka...może napisałeś jej coś co jej się nie spodobało? Wcześniej mieliście kontakt codziennie?

8

daisy887 napisał/a:

Będę szczera... A to Ci się nie spodoba, prawdopodobnie nie chciało jej się z Tobą pisać i nie opd dłuższy czas, później stwierdziła że nie ma nic lepszego do roboty i odp.. Widocznie nie zafascynowales ja na tyle,żeby mogła odp  po chwili, jak Ci na kimś zależy to czekasz na wiadomość i odpisuje się po chwili a to, że spala to kiepska wymówka...może napisałeś jej coś co jej się nie spodobało? Wcześniej mieliście kontakt codziennie?

Totalnie się z tym zgadzam.
Sama po sobie widzę, że gdy naprawdę na kimś mi zależy to odpisuję od razu, a gdy ktoś mnie nudzi, to odczytam wiadomość i odkładam odpisanie na później. Potem przepraszam i wymyślam jakieś wymówki.

Jednak wiem jakie to wkurzające.
Moje koleżanka niedawno urwała znajomość z facetem poznanym na tinderze z powodu który opisujesz. Gadali ze 2 tygodnie, ale robił tak, że odczytywał jej wiadomość, potem bywał na komunikatorze wiele razy a odpisywał dopiero po paru godzinach. Najpierw było to dla niej dziwne, ale potem mu wygarnęła że to wg niej brak szacunku. Facet na nią naskoczył że próbuje go pod sobą ułożyć a on nie ma czasu by wciąz odpisywać. Niby się jakoś dogadali, a następnego dnia robił to samo. Urwała z nim kontakt. Niby taka pierdoła, ale ja ją rozumiem i zgadzam się z nią.

Ewentualnie wytłumaczeniem jest... epidemia. smile Serio. Wszyscy teraz są w jakiejś dziwnej depresji i nikomu się nie chce gadać. Wczoraj nawet kolega mi wrzucił screena że jego kuzyn do niego dzwonił, a ten po paru godzinach mu odpisał "sorry, spałem". Napisał mi że nieprawda, nie spał, po prostu nie chciało mu się z nikim rozmawiać.
Moje rozmowy ze znajomymi też jakoś przyhamowały, nie chce się dzwonić ani pisać. Im pewnie też nie.

Eee tam. Mi się też zdarzyło przysnąć w czasie pisania smile
Nawet nie wiem, w którym momencie. Leżałem na tapczanie, tablet na brzuchu i okazało się, że minęło półtorej godziny.....
Byłem już nieco śpiący....czekałem na odpowiedź.....i stało się big_smile

10

Oj, można być gdzieś zalogowanym i zalogowanym pozostać, a sobie przysnąć, mi się też zdarzyło smile przesadzasz.

11

Też tak miałam, chęci były ale spanie i zmęczenie silniejsze big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024