Miłość i koronawirus - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miłość i koronawirus

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Miłość i koronawirus

Czesc dziewczyny!
Spotykalam się z chłopakiem przed koronawirusem. Teraz tez spotykamy sie. Chybs się zakochalam. Teraz nasze ostanie spotkanie zakończyło się pocałunkami w samochodzie poza miastem. Ja mam mieszane uczucia raz chce się spotkać raz nie. Raz się boje a raz nie. Spotkania tylko  na rozmowę  zawsze się kończą namiętnymi pocałunkami. Czuje, że muszę przerwać to. Nie chcę żeby czuł się odtrącony. Raz zmieniam zdanie, że się nie zobaczymy a raz sie spotykam. On uwaza, że wszędzie można się zarazic ... Nie wiem jak on odbierze moja zmianę zdania co raz sad co radzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość i koronawirus
anett23 napisał/a:

Czesc dziewczyny!
Spotykalam się z chłopakiem przed koronawirusem. Teraz tez spotykamy sie. Chybs się zakochalam. Teraz nasze ostanie spotkanie zakończyło się pocałunkami w samochodzie poza miastem. Ja mam mieszane uczucia raz chce się spotkać raz nie. Raz się boje a raz nie. Spotkania tylko  na rozmowę  zawsze się kończą namiętnymi pocałunkami. Czuje, że muszę przerwać to. Nie chcę żeby czuł się odtrącony. Raz zmieniam zdanie, że się nie zobaczymy a raz sie spotykam. On uwaza, że wszędzie można się zarazic ... Nie wiem jak on odbierze moja zmianę zdania co raz sad co radzicie?

No można i właśnie dlatego jest kwarantanna. Rozmawiajcie sobie na kamerce przez internet.

3

anett23 napisał/a:

Czesc dziewczyny!

Chcesz z Nim zerwac przez koronawirusa?
A jakbyscie mieszkali razem a On pracowalby w sluzbie zdrowia to co bys go z domu wyrzucila? Bez przesady

4

Zrywać nie zrywaj ale uszanuj kwarantannę a tym samym swoje i jego zdrowie oraz waszych bliskich

5

Nie ma koronawirusa zadnego

6

Anet19 napisał/a:

Koronawirus jest ale za duzo paniki przy nim.W koncu na zwykla grype wiecej ludzi zmarlo w tym roku a jednak Nikt o tym nie mowi!

7 Ostatnio edytowany przez Anma (2020-04-04 11:46:55)

No tak, tylko z okazji zwykłej grypy nie mamy przeciążonego systemu opieki zdrowotnej, trumien które nie mieszczą się na cmentarzach, braku respiratorów. A to i tak przy okazji wprowadzenia dodatkowych zabezpieczeń. Ograniczen ogromnym kosztem gospodarki.

U mnie tak się porobiło że od kilku tygodni nie widujemy się z mężem. Właśnie żeby w razie gdyby któreś z nas było zarażone, nie zarazić drugiego. A Ty raz się zastanawiasz czy odwołać czy nie spotkanie i w rezultacie widujecie się w kratkę. Oczywiście, że odwołać. Jak macie być razem, będziecie. Jak nie macie to i tak się rozejdziecie a teraz będziecie tylko niepotrzebnie się narażali. Skype istnieje, jak nie Skype to fb, zwykły telefon, cokolwiek. Trochę odpowiedzialności. Przy jej braku ucierpią wszyscy być może w skali jakiej sobie nie potrafimy wyobrazić.

8

Anet19 napisał/a:

To na co umierają ci wszyscy ludzie?

9

"Miłość i koronawirus" to brzmi jak tytuł romansidła dla pensjonarek wink

10

Chciałem jakoś skomentować powyższy wpis zaprzeczający istnieniu pandemii, ale chyba sobie daruję, szkoda strzępić jadaczkę..

11

Proszę wszystkich o trzymanie się tematu wątku i odniesienie się do problemu Autorki. Wszystkie posty nie na temat, bądź odnoszące się tylko i wyłącznie do samego wirusa, zostaną usunięte.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Miłość i koronawirus

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024