gosiek11 napisał/a:Witam
Poznałam ostatnio chłopaka na czacie pisaliśmy ponad miesiąc . W ostatni piątek mieliśmy się spotkać. A zacznę od tego że on miał zone z którą nie układa mu się dobrze i u mnie tak samo mężem . W dniu spotkania napisał że jego syn złamał nogę i nie da rady się spotkać . Od tamtego czasu zero kontaktu nie odpisuje na smsy ale jak dodam coś na snapie to ogląda to ale wiadomości nie odczytuje . Co robić zawrócił mi w głowie i tak konkretnie . Pomóżcie
(
Kochana co innego pisać na czacie,a co innego jeśli ma dojść do ewentualnego spotkania.I właśnie w tym sęk - spotkanie - gdyby naprawdę chciał się spotkać,to by to zrobił,a nie wykręcał się złamaną nogą syna - o ile to w ogóle prawda. Żyjesz trochę więc powinnaś wiedzieć, że facet który chce poderwać na czacie kobietę zawsze będzie pisał o nieszczęśliwym związku z żoną - oni zawsze tak piszą i mówią,a w rzeczywistości to może być udane małżeństwo, o ile w ogóle to jest żonaty facet.Jego wykrętne tłumaczenia są podejrzaną sprawą i na Twoim miejscu nie zawracałabym sobie kimś takim głowy,bo nie warto.I jeszcze jedno skąd masz pewność,że to nie jakiś smarkacz,starzec,albo inny odmieniec który sobie zwyczajnie lubi pożartować w Internecie.