Problem z łupieżem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z łupieżem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Problem z łupieżem

Hejka, znacie może jakieś dobre sposoby na łupież ale tak żeby nie zaszkodzić włosom ?

Używałam zwykłych Szamponów ale wtedy moje włosy zaczęły wypadać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z łupieżem

Jest jeszcze kilka odcinków na tym kanale na temat łupieżu. Właścicielka kanału pomogła w wyleczeniu łupieżu swojemu mężowi (a było poważnie)

3

Rada mojej fryzjerki: bardzo dokładnie płukać głowę po myciu włosów.

4

Raz że dokładne płukać, dwa że odżywki nie nakładasz przy nasadzie tylko zachowujesz odstęp, trzy i chyba najważniejsze- po nałożeniu szamponu przeciwłupieżowego trzymasz ta pianę przynajmniej 5 minut na głowie. Inaczej szampon działa jak zwykły szampon tylko bardziej wypłukuje kolor

5

Asia Polak napisał/a:

Hejka, znacie może jakieś dobre sposoby na łupież ale tak żeby nie zaszkodzić włosom ?

Używałam zwykłych Szamponów ale wtedy moje włosy zaczęły wypadać.

Nie wiem czy to metoda, ale lupiez mialam trzy razy i za kazdym razem kompletnie zniknal po uzyciu oleju kokosowego na skore glowy.
Ten ostatni raz mialam lupiez bo ciagle mylam wlosy, za czesto.

6

też strasznie wypadały mi włosy bo od zawsze mam niedoczynność tarczycy oczywiście leczoną ale to i tak mimo wszystko, miałam też okropny problem z łupieżem po jakimś czasie wykryta została cukrzyca i problem znikł całkowicie.

7

na łupież polecam , na bardzo suchą skórę głowy, łuszczyce głowy i nie tylko maseczkę na włosy przed myciem : żółtko, kilka kropel oleju konopnego  , kilka kropel cytryny. Maseczkę o konsystencji majonezu wetrzeć w skórę głowy na pół godziny przed myciem, owinąć głowę ręcznikiem. umyć czeskim szamponem Capillus saborea nie używać odżywki.Kurację stosować w miarę potrzeby także na inne problemy z włosami i skóra głową jak łuszczyca ...szampon jak i olejek  znajdziecie W Konopnej Farmacji w Poznaniu a ul. Ratajczaka 33  ale jak wszystko teraz można zamówić online u nich na łuszczycę skóry nie tylko głowy pomoże maść konopna retter za 36,90 zł tylko szukajcie tą z hologramem oryginalna receptura bo ta bez jest jakaś inna ... od środka 3 x 5 kropel dzienie pod język  i do maści dodawać olej cbd  5 %  ......mam wszystko sprawdzone polecam !!!

Polecam Olamin Wax Pilomax- mi pomógł skutecznie pozbyć się tego problemu.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z łupieżem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024