Jakiś tip żeby ona doszła? pytanie do kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakiś tip żeby ona doszła? pytanie do kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Jakiś tip żeby ona doszła? pytanie do kobiet

Kochamy się z dziewczyną przy każdym spotkaniu, problem jest taki że penis z za małą siłą  ociera  sie o punk G, sprawa jej to przyjemność, jest podniecona, mokra, tylko brakuje wykończenia i nie dochodzi. Stosunek trwa tak 10 min, nie wiem może  za krótko?  jak trzeba to mogę dłużej. Próbowałem różnych pozycji. Robimy to w pozycjach które mocno stymulują punkt G i powodują głęboka penetrację.  Robimy to minimum dwa razy w odstępach 30min-60min, czasami trzy razy, nie wiem czemu raz ma ochotę na trzeci raz a czasami nie.

Czy macie lekkie orgazmy? bo jak facet dochodzi to raz konkretnie i wszystko jasne, a ona tak jakby czasami dochodziła powiedzmy pół orgazmu,lekki orgazm. a czasami całkowicie eksploduje że się zwija?

Skąd wiem, że nie dochodzi? bo często zadowalam ją palcami i językiem i dokładnie wiem gdzie trzeba ją dotknąć żeby doszła i jak zachowuje się jej ciało podczas orgazmu. Problem jest taki, że pod koniec muszę użyć tyle siły ile mam, a jestem silny. Czyli praktycznie podnoszę ją na 2 palcach ocierając punkt G i z całej siły ocierając łechtaczkę językiem ale tak naprawdę używam do tego mięśni karku. Używam tyle siły że boje się że sobie złamie palca/uszkodzę ją i kark.Pytam się czy nie za mocno, ale sama mi dociska mocniej głowę. Dochodzi nawet w 2 min średnio w 5min. I nie jest to mój pomysł tylko ona tak chce. Oczywiście dochodzi na pewno bo dostaje drgawek. Powtarzam to kilkukrotnie zwykle dochodzi dwa razy czy trzy razy pod rząd czyli tak do 20min kazdy po 5min srednio.

Nie ma szans żebym penisem tak mocno nacisnął na punkt g jak palcami, to jest fizycznie nie możliwe. Poza tym jak próbuje z całej siły, szybko to jej się podoba ale muszę zwolnić żeby samemu nie dojść.
Co robić? pieścić łechtaczkę palcem podczas stosunku?(próbowałem ale ciężko było to fizycznie ogarnąć i po chwili odpuszczałem,ma to sens? jeśli tak to w jakiej pozycji?) wiem że lubi bo jak ignoruję łechtaczkę to sama się tam dotyka.
Głębokie pchnięcia, czy lepiej krótkie a szybkie? teraz robię mix najlepsze by były szybie głębokie mocne, ale tak nie dam rady za długo wiec muszę iść na kompromis. A wydaje mi się że dla niej nie ma znaczenia czy głębokie czy nie, bo jak wejdę głęboko to jest już za punktem G, ale znowu ocieram się o łechtaczkę co jej się podoba, a może nie mam racji?
Może głęboko w nią wchodzić i przy każdym ruchu ocierać się skórą pomiędzy penisem a brzuchem?

Oczywiście od niej się nic nie dowiem, ona mówi że jest super sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakiś tip żeby ona doszła? pytanie do kobiet

Chcesz orgazmu swojej kobiety, czy kobiet z forum? :;) My Ci nie powiemy jak Ona lubi.
A w pozycji na jeźdźca łatwo ogarniesz pieszczoty przy penetracji.,no chyba że jakieś wyjątkowo krótkie ręce masz..
Może zadbaj jednak o namiętną atmosferę między wami, a nie tylko o technikę. Wiesz że kobiety mogą mieć orgazm bez dotykania?

3

Chryste, jaka technika. Nie sądzę że znajdziesz tutaj odpowiedź bo każda kobieta jest inna. Różne są również orgazmy. Ja np., zaczynam się trząść przy 3-4, ale nie jest to standard, bo zdarza mi się i przy pierwszym. Nigdy nie próbowałam nawet znaleźć u siebie punktu G, nie sądzę również, by mój facet próbował. Może po prostu trochę wyluzuj? I może uwierz dziewczynie że wszystko jest super, zamiast przeżywać?

4 Ostatnio edytowany przez olafaktoria (2020-02-08 19:53:06)

MajaChicago napisał/a:

Nigdy nie próbowałam nawet znaleźć u siebie punktu G, nie sądzę również, by mój facet próbował

niczego nie trzeba szukać, wsadzasz palca i wiesz po chwili. Akurat to są całkowite podstawy, takie rady może sobie Pani darować, bo to jest bardzo ważne

Może zadbaj jednak o namiętną atmosferę między wami, a nie tylko o technikę. Wiesz że kobiety mogą mieć orgazm bez dotykania?

takie głupie gadanie. Orgazm bez dotykania? Orgazm to ma jak jej zrobię konkretną minetkę. O atmosferę już zadbałem, ona czuje się swobodnie, jest podniecona, sama tego chce, wiele godzin leżymy podnieceni i się pieścimy, kwestia samego wyegzekwowania i wykończenia, a nie chce tylko ciągle minetką kończyć

5 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-02-08 22:02:36)

olafaktoria napisał/a:
MajaChicago napisał/a:

Nigdy nie próbowałam nawet znaleźć u siebie punktu G, nie sądzę również, by mój facet próbował

niczego nie trzeba szukać, wsadzasz palca i wiesz po chwili. Akurat to są całkowite podstawy, takie rady może sobie Pani darować, bo to jest bardzo ważne

takie głupie gadanie. Orgazm bez dotykania? Orgazm to ma jak jej zrobię konkretną minetkę. O atmosferę już zadbałem, ona czuje się swobodnie, jest podniecona, sama tego chce, wiele godzin leżymy podnieceni i się pieścimy, kwestia samego wyegzekwowania i wykończenia, a nie chce tylko ciągle minetką kończyć

Skoro jesteś taki oblatany w temacie to po co zadajesz pytania na forum panie wszystkowiedzący? Każdy ma inne ciało, inne doznania.
BTW, którego palca trzeba włożyć, na jaką głębokość i ile czasu szukać i skąd wiadomo że znalazłem? smile

6

I oczywiscie Ty wiesz lepiej niz kobiety, w jaki sposob kobiety przezywają orgazm:)
Większosc kobiet nie ma orgazmu od samej penetracji, więc siła i moc nacisku na mityczny punkt G nie ma znaczenia.

7 Ostatnio edytowany przez olafaktoria (2020-02-08 23:26:15)

Janix2 napisał/a:

Skoro jesteś taki oblatany w temacie to po co zadajesz pytania na forum panie wszystkowiedzący? Każdy ma inne ciało, inne doznania.

bo chcę zaspokoić swoją kobietę, a w świecie rzeczywistym nie mam z kim o tym pogadać. Myślałem, że znacie swoje ciała, trochę jestem w szoku że nie wiecie gdzie macie punkt G.

Janix2 napisał/a:

BTW, którego palca trzeba włożyć, na jaką głębokość i ile czasu szukać i skąd wiadomo że znalazłem? smile

Tu masz opis z neta:
Najlepiej użyć palca środkowego i wskazującego, złączonych razem, z dłonią skierowaną ku górze.Oczywiście chyba nie trzeba przypominać, że palce poszukującego mają być czyste, a paznokcie krótko przycięte.Można też posłużyć się tylko jednym palcem - wskazującym. Najpierw delikatnie gładź wejście do pochwy, potem wsuwaj w nią palce, skierowane, jak dłoń, ku przedniej części pochwy, w górę. Uciskaj to miejsce, punkt po punkcie, aż trafisz na bardziej szorstki fragment. Bo punkt G można wyczuć jako zgrubienie, rodzaj guziczka na ścianie pochwy.
Tutaj mój:
Obcinasz paznokcie. Podniecasz się. Lubrykant na palec wskazujący. Wsuń palec wskazujący może być nawet cały i delikatnie jedziesz(stały nacisk jak masowanie) po górnej ścianie, pierwsze ruchy bardzo delikatnie. Ruch jak choć do mnie. Poczujesz lekko szorstką delikatnie wypukłą skórę, to jest wewnętrzna część łechtaczki nazywana punktem G. Zaczyna się dość płytko od około 5cm od wejścia do pochwy. Powoli z cierpliwością rytmicznie coraz mocniej powtarzasz ten ruch i dojdziesz na 100%. Błędy na jakie trzeba uważać to: za szybkie ruchy, za słaby nacisk, brak cierpliwości, odrywanie palca(musi to być jednostajny nacisk za jednym pociągnięciem). Jak dojedziesz zwalniasz i powtarzasz z tego co zauważyłem można tak w nieskończoność(czego wam bardzo zazdroszczę dziewczyny, byłem w szoku jak to zobaczyłem man własne oczy). Równocześnie pieszczę guziczek od łechtaczki językiem, ewentualnie można lewą ręką ale ja nie potrafię zsynchronizować tego.

Janix2 napisał/a:

ile czasu szukać i skąd wiadomo że znalazłem? smile

ja go znajduje u nowej partnerki w 5 sekund, po 30 sekundach wiem czy robię to dobrze, po 5 minutach większość dochodzi. Oczywiście robię to tylko jeśłi partnerka jest podniecona.

8 Ostatnio edytowany przez olafaktoria (2020-02-08 23:29:03)

Lady Loka napisał/a:

Większosc kobiet nie ma orgazmu od samej penetracji, więc siła i moc nacisku na mityczny punkt G nie ma znaczenia.

no właśnie z tą penetracją ciężko bo nie dochodzi, ale przy minetce każda dochodzi. Jak ocieram penisem po punkcie G to widzę że jej to sprawia przyjemność, tylko nie jestem w stanie utrzymać tempa i albo muszę zwolnić albo dojdę

9

Za bardzo chcesz. Tym bardziej, że partnerka twierdzi, że jest suoer m. Ale dla Ciebie ma być niebotycznie, ma pofrunac do nieba na Twoim penisie.
Każda kobieta inna, inne potrzeby, inne reakcje. Moja przykładowo, choćbym nie wiem ile i jak pocieral miejsce, które ponoć zwą pkt G, to nie dojdzie. Za to dołożyć intensywną stymulacja lechtaczki owszem. 
Także nie znajdziesz recepty.

10

m4jkel napisał/a:

i jak pocieral miejsce, które ponoć zwą pkt G, to nie dojdzie. Za to dołożyć intensywną stymulacja lechtaczki owszem. 

U mnie jest podobnie, przy minecie punk g + łechtaczka zawsze, a przy stosunku nie mam jak stymulować łechtaczki i nie dochodzi

11

Bo to nie chodzi o stymulowanie punktu G tylko o stymulowanie łechtaczki... Naprawdę nie widzisz tego, że skoro dochodzi od jednej rzeczy, a od innej nie, to ta inna nie działa?
Większość kobiet NIE dochodzi od samej penetracji. To jest fakt, a nie moja opinia. I nie ma znaczenia to, jak długo i jak mocno będziesz ją penetrował. Może i jest przyjemnie, ale nie tak, żeby doszła.
A w czasie minetki to nie o punkt G zapewne chodzi tylko o sam fakt wsadzania czegoś dodatkowo do pochwy wink

Więc zamiast tutaj rozkminiać dziwne rzeczy, skup się na tym, co jej sprawia przyjemność.

12

Trochę odnoszę wrażenie Autorze,  że jesteś młody  i " mało doświadczony"  pod pewnym  względem  skoro nie potrafisz zrozumieć  pewnych kwestii. 

Owszem,  kobieta potrafi dojść bez penetracji,  dotyku,  ja tak miałam,  rzadko ale jest to możliwe ale i dochodzę  co chwilę podczas dużego stresu,  zaskoczony? tongue
Kobiecych orgazmow jest więcej niż przez stymulacje punktu  G i mimo,  że ja i mój partner  wiemy gdzie on jest i jest przyjemnie,  to ja tak nie dojdę,  może kiedyś mi się uda.

A co do Twojego  pytania,  może spróbuj z wibratorem by sobie kark  odciążyć? Są takie na lechtaczke a Ty bądź  wtedy  w Niej i jazda. Natomiast kobieta  Ci mówi że jest super,  dochodzi,  zaakceptuj to.  Możesz też spróbować lubrykantu D...ex  intense, moja koleżanka  tylko przy tym dochodzi.

Gdzieś pojawiła się też kwestia różnych w  sile orgazmow.  To też normalne i wpływa na to wiele czynnikow, jak seks  jest jednej  nocy  po kilka razy to zazwyczaj każdy kolejny orgazm jest mniejszy.  Ja też mam różnie,  jednym razem krótki ale przyjemny,  drugim razem ledwo czuje ze doszłam  a trzecim razem jęczę,  że mnie sąsiedzi mają  dość i w sumie  nie wiem od czego to zależy,  nawet nie od podniecenia  czy stymulacji...  Może też dzień cyklu  wpływa na to,  może jaki dzień był... U siebie nie zauważyłam jakiegoś powiązania, jak pewnie wiele kobiet

13 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-09 11:17:14)

No dobrze. Technicznie: jak Twoim pytaniem jest to, co zrobić byś nie skończył wcześniej jak już trafisz w ten punkt G,, to może pocieszy Cię fakt, że jak na chwilę przestaniesz, jej podniecenie nie powinno opaść, możesz ją w tym czasie pocałować w ucho czy w szyję.. nie wiem co tam ona lubi, pytaj PO
bo w trakcie nie każdy lubi gadanie.
I jak Ci dziewczyny napisały  zależy od zbyt wielu czynników by był taki trik na wszystkie.

14

olafaktoria napisał/a:
m4jkel napisał/a:

i jak pocieral miejsce, które ponoć zwą pkt G, to nie dojdzie. Za to dołożyć intensywną stymulacja lechtaczki owszem. 

U mnie jest podobnie, przy minecie punk g + łechtaczka zawsze, a przy stosunku nie mam jak stymulować łechtaczki i nie dochodzi

Przyjmij zatem do wiadomości, że nie zadowolisz jej w ten sposób. Samemu też nie zadręczaj się, że nie udaje Ci się doprowadzić do orgazmu przez penetrację. Nie Twoja wina, ani partnerki, taka natura.

Próbuj przy minecie stymulacji palcami w dół, nie z pocieraniem górnej części pochwy. W ten sposób symulujesz penetrację, moja to uwielbia.

15

Co robić? pieścić łechtaczkę palcem podczas stosunku?(próbowałem ale ciężko było to fizycznie ogarnąć i po chwili odpuszczałem,ma to sens? jeśli tak to w jakiej pozycji?) wiem że lubi bo jak ignoruję łechtaczkę to sama się tam dotyka.

Do tego najlepsza jest pozycja "zawieszenie broni". Ty możesz penetrować i jednocześnie pieścić łechtaczkę palcem a ona może regulować głębokość i kąt natarcia.

16

Ja dochodzę tylko w jednej pozycji i to nie zawsze. Na jeźdźca, a jeszcze pewniejsza jest odwrócona tzn, partnerka jest na tobie ale odwrócona pupą do ciebie smile przy tej pozycji, przy mocniejszych i szybszych ruchach jądra obijają łechtaczkę co potęguje doznania smile dodatkowo można przy tym masować pośladki lub nawet, jeśli partnerka lubi, wejście do pupci big_smile

17

sa takie Zioła z Amazonii po których moje kobiety zawsze dochodziły. W Polsce sprzedawane pod nazwa Feminam Libido.

18 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-15 15:08:19)

Praktyka czyni mistrza.

To jak z jazda samochodem,
ogień na każdym biegu, jazda na limicie
lepszy bądź od samego siebie, analizuj błędy, wyciagaj wnioski, obserwuj, próbuj różnych rozwiązań,

Freestyle

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jakiś tip żeby ona doszła? pytanie do kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024