Problem z wytryskiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z wytryskiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-01-23 03:22:42)

Temat: Problem z wytryskiem

Witam

Mam 19 lat, dziewczyna tyle samo.. Od roku jesteśmy razem.. A od pół roku uprawiamy seks ale bez [wulgaryzm] ponieważ dziewczyna boi się zajścia w ciążę bo antykoncepcja może zawieść.. Rozumiem ją i to szanuję. Polega on na tym że ja jej robię minetę a ona mi loda najprościej mówiąc. Robimy to raz na dwa-trzy tygodnie. Ale pisze tutaj w swojej sprawie.. Mam problem taki że gdy ona zaczyna robić loda to schodzi jej różnie, czasami pół minuty, czasami minute i ja już dochodzę.. Ostatnio to trwało nie wiem.. Z 20 sekund... Czuję się z tym słabo mimo że teraz mówi że ją to zadowala to boję się kiedyś ona mnie rzuci bo będę tak szybko dochodził że nie dam rady jej zadowolić..

Mówiąc tak po krótce.. Masturbowałem się 5-6 lat.. Z różnymi częstotliwościami.. Czasami i parę razy dziennie.. Pół roku temu przyznałem się do tego dziewczynie i ona powiedziała że nie chce żebym to robił bo będzie się czuła niepotrzebna.. I ją szanuje.. Teraz gdy nie robię tego to ja po dwóch tygodniach szaleje już w głowie i się nakręcam na nią.. Że mam ogromną ochotę.. Seks polega najczęściej na małej gierce wstępnej, potem ja jej robię minete a kończymy na lodzie.. I kiedy ona robi to ręką to może robić i robić.. Jakbym się nie napinał to i kilkanaście minut.. Kiedy jednak ona zacznie go ssać, wkładać ja się od razu napinam i się nie mogę powstrzymać i tak jak mówię dochodzę tak do minuty maks.. Czy to jest przedwczesny wytrysk a jak tak to jak z tym wygrać? Oczywiście bez masturbacji i niekoniecznie częstszego seksu.. Czy to jest wina tego że mam takie myśli, nakręcam się czy co? Dodam że moja dziewczyna mnie mega kręci seksualnie i najchętniej to bym ją [wulgaryzm] jak tylko się da.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z wytryskiem

Jesteś młody i seks masz rzadko. Tu bym upatrywała przeczyn smile chilluj i stosuj odpowiednie słownictwo. Z czasem będzie lepiej.

3

Nie przejmuj się. Z wiekiem Ci to przejdzie big_smile Jeszcze do tego zatęsknisz.

4

Czyli kiedyś zwyczajnie w świecie będzie to zajmować dłużej? Bo chodzi mi o sam wytrysk a nie o co innego smile

5

Kapiszon napisał/a:

Czyli kiedyś zwyczajnie w świecie będzie to zajmować dłużej? Bo chodzi mi o sam wytrysk a nie o co innego smile

Oczywiście. I to raczej nie "kiedyś" tylko już niedługo.

6

Ale w czym problem? Gdyby to była penetracja, a ty nie zadbałbyś o jej satysfakcję, nawet manualnie to byłby być może problem. Z tego co piszesz ty masz orgazm i ona również, może ona nawet się cieszy że dochodzisz tak szybko bo nie musi cię dłużej pobudzać. Ja nie widzę tutaj problemu?

7

Ajko napisał/a:

Ale w czym problem? Gdyby to była penetracja, a ty nie zadbałbyś o jej satysfakcję, nawet manualnie to byłby być może problem. Z tego co piszesz ty masz orgazm i ona również, może ona nawet się cieszy że dochodzisz tak szybko bo nie musi cię dłużej pobudzać. Ja nie widzę tutaj problemu?

Problem w tym że teraz jest dobrze ale obawiam się że kiedyś to będzie tyle trwać a nie będzie trwać dłużej.

8

Kapiszon napisał/a:

Problem w tym że teraz jest dobrze ale obawiam się że kiedyś to będzie tyle trwać a nie będzie trwać dłużej.

Spokojnie. Jeszcze trochę postrzelasz szybko a z czasem będzie dłużej. Gorzej gdybyś teraz miał problem z orgazmami swoimi i partnerki. Za parę lat będziesz mówił do wacusia: "kończ waść, wstydu oszczędź". Zresztą seks jest przereklamowany smile

9

@Kapiszon...   skoro ona robi Ci loda, a Ty tak szybko dochodzisz... .to jak poczekasz 20 min, to potem ja ona znowu robi loda, to też tak szybko dochodzisz?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z wytryskiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024