Załamanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Młodziutka25 (2020-01-20 23:57:30)

Temat: Załamanie

Witam jestem w małżeństwie gdzie dzieje się źle.....wykańcza mnie to nerwowo. Mam 2 letnia niepełnosprawną córkę. Często podczas kłótni maz doprowadza mnie do furii i wtedy nagrywa to telefonem. Mówi że chce rozwodu i zabierze mi dziecko....trwam nadal w tym związku bo boję się że to zrobi. Mówi że potrzebuje leczenia bo jestem wariatka. Nie wiem co zrobic czy może tak nagrywać i czy może zabrać mi dziecko. Ja niestety nie mam czym nagrywać bo zawsze przy kłótni zabiera mi telefon. Mówi że zniszczyłam go psychicznie i że to przemoc. Tak bardzo się boję że zamknie mnie gdzieś w szpitalu.....pomocy.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Załamanie

Po pierwsze, po drugie i po trzecie nie daj się prowokować. Zaciśnij zęby, obróć się tyłem i NIE dyskutuj z nim.
Tyle.
Jeśli masz problemy z opanowaniem się, to skorzystaj z pomocy psychologa.
Tak na marginesie, to twoje małżeństwo wygląda na fikcję. Po co chcesz trwać w takim związku?

3

Odp: Załamanie

Prosiłam Cię już, abyś wróciła do swojego pierwszego wątku i nie zaśmiecala forum dublami.
W związku z tym, że masz to jak widać w totalnym poważaniu, otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024