Majówka 2010 :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Majówka 2010 :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: Majówka 2010 :)

Majówka tuż tuż...
Dla mnie i moich znajomych -to bardzo ważne wydarzenie!
Już od kilku lat wyjeżdżamy wtedy całą paczką nad jeziorko...cisza, spokój, piękno dzikiej przyrody, jazda moim nowym nabytkiem rowerowym oraz znajomi z milionami pomysłów - czego chcieć więcej wink...
Szkoda tylko, że w tym roku majówka wypada taka krótka hmm chyba wezmę jakiś urlopik big_smile

A jakie Wy macie plany?

Być jak płynąca rzeka...
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Majówka 2010 :)

Ja będę u mojej siostry w Dublinie jutro lece. Wiec majówkę tam spędzę bedzie fajnie smile Ale właśnie marzy mi sie taki wypad nad jakies jeziorko grill, piwko smile ale to w wakacje

..............................

3

a ja majówkę będę miała w domu, przed książką...Matura:( pierwszy egzamin juz 4maja:(

4

tygrysiak napisał/a:

a ja majówkę będę miała w domu, przed książką...Matura:( pierwszy egzamin juz 4maja:(

Powodzenia na maturze smile , ale czas szybkooo leci, rok temu ja zdawałam a to tak sie wydaje niedawno.

..............................

5

Pewnie u znajomych na działce wink Dalszych wyjazdów nie planuję. Zresztą mój facet i tak pracuje 1-go i 2-go, trochę lipnie więc.

6

nom u mnie majówka tez nie najlepiej bo w domu przed książkami ---> praca magisterska wink a pozatym dla relaksu może nad pobliskie jeziorko z chłopakiem wypadniemy tak połazić wink wszystko zależy od pogody wink

7

chyba rowerowo się u mnie zapowiada w tym roku. oszczędzamy więc nie pojedziemy w góry jak w zeszłym roku, ale rower też dobra rzecz i piknik gdzieś w lesie big_smile

dam radę

8

Ewel,całkowicie się z tobą zgadzam.Ja każdą wolną chwilę staram się spędzać na wypadach rowerowych i majówkę jeśli tylko pogoda dopisze również.

Chwytaj w życiu piękne chwile bo ulecą jak motyle,potem żal......                       

Narcyza Żmichowska

9

Ja tez chetnie wybralabym sie na rowery( tak dawno nie jezdzilam ze chyba nie pamietam jak sie to robi;) tylko ze narazie nie jestem w posiadaniu tego sprzetu:) chyba ze sobie od kogos pozycze:)
Poki co my planujemy jakis piknik na lonie natury dlugi spacer i ogolnie aktywny sposob spedzenia czasu:) moze jakas pilka badminton itp:) moze cos jeszcze wymyslimy:)

10

U mnie nic konretnego smile Sobota napewno jakaś imprezka, niedziela może ognisko wink Przede wszystkim duużo wypoczynku ! smile

19.02.2017 - Oskarek, 62cm i 4600g

11

W tym roku niestety nie wyjeżdżamy. Powodem są oczywiście pieniądze i remont domu. Poza tym własnie wróciliśmy z wesela z Litwy, więc wyjazd zaliczony wink Mój narzeczony 1 maja wróci nad ranem z pracy z nocnej zmiany, więc cokolwiek robić razem będziemy dopiero popołudniu. Wybieramy się na imprezkę rodzinną. W niedzielę lub w poniedziałek może zrobimy grilla i tradycyjnie będziemy spacerować nad jeziorem. Generalnie mamy zamiar odpocząć.

12

Ja majówkę spędzam na wsi, ale już w maju chcemy chwycić jakiegoś fajnego lasta ;-)

my zostajemy w domu,bo Skarb pracuje.
Ale są tego dobre strony.Znajomi dali nam klucze do ich mieszkania,żeby karmić psa,podlewać kwiatki etc,więc chata wolna;))

Ewel,mieliśmy gdzieś jechać rowerami właśnie,ale niestety czekam na pieniążki z odkoszdowania,aby móc sobie go kupić.

14

A ja pracuję w ten weekend........ sad((((((( A miało być tak pięknie.

"...w grzywie wiatr, a w kopytach magia..."
Zdolniacha
Napaleniec
Spryciarz smile

15

No właśnie, a co robicie w tym roku? Ja mam dwie opcje do wyboru, albo jadę do Krakowa na majówkę z aparatem  albo w góry. Tylko jest jeszcze jedna kwestia, ta 1 będzie mnie kosztować 400 zł, a druga 700. No i chyba programowo 1 jest ciekawsza. jeszcze to muszę ustalić z moim Misiem.

"Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneider

16

Moje plany to biologia, j.polski, matematyka i j.niemiecki. big_smile Niestety, maturka... Ale odpracuje sobie w wakacje. I za rok. smile

19.02.2017 - Oskarek, 62cm i 4600g

17

A my mielismy jechac z okazji 5 rocznicy slubu na objazdowke z Funclubem wzdluz wybrzezy Adriatyku, ale potem sie okazalo, ze bede w dlugi weekend pracowac i wszystkie plany legly w gruzach. sad Takze znow majowka w domu. sad

18

u mnie Kraków chyba będzie miał miejsce smile

19

Ja też pracuję w majówkę :-) Ale na wakacje trzeba najpierw zarobić tongue

20

No nic nie planuje - brak kasy.

"Czytanie książek to najpiękniejsza zabawa, jaką sobie ludzkość wymyśliła"

Wisława Szymborska

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Majówka 2010 :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021