Zaproszenie bliskiej znajomej do Siebie w Święta ,wraz z jej facetem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaproszenie bliskiej znajomej do Siebie w Święta ,wraz z jej facetem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zaproszenie bliskiej znajomej do Siebie w Święta ,wraz z jej facetem?

Cześć Wszystkim !

Postanowiłam zaprosić swoją bliższą znajoma wraz z jej dziećmi do Siebie w pierwszy albo drugi dzień Świąt. Zapowiadał się fajny  wieczór z jej dzieciakami ,problem w tym że ona chciałabym zabrać ze sobą swojego partnera a mi to trochę przeszkadza z racji faktu że za nim nie przepadam , gdy spotkam się z Basią u niej w mieszkaniu to staram się tolerować tego faceta  ale praktycznie w ogóle z nim nie rozmawiam  . Dlatego myślę że naszego spotkanie nie będzie fajne   a ja nie będę czuła się swobodnie pomijając że nie o wszystkim będzie można swobodnie porozmawiać w jego obecność. ..

Wstępnie się jednak  zgodziłam ,Basia sama zapytała czy może przyjść również z nim ,zaznaczając że nie chciałabym go zostawiać samego w domu bo są praktycznie jak  rodzina i byłoby jej   głupio. A dla mnie to jest trochę dziwne bo to że ma faceta z którym mieszka musi automatycznie oznaczać że będzie  go ciągnąc  do swoich koleżanek?

A może to ja się mylę?
Jakbyście rozegrały tą sytuacje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaproszenie bliskiej znajomej do Siebie w Święta ,wraz z jej facetem?

Weź pod uwagę, że są to święta, czas, który zgodnie z tradycją spędzamy z bliskimi. Na ten moment wspomniany mężczyzna przypuszczalnie jest jedną z najbliższych jej osób, dlatego moim zdaniem z Twojej strony zwykłym nietaktem było pominięcie go w zaproszeniu.

3

Natashaa21 napisał/a:

Cześć Wszystkim !

Wstępnie się jednak  zgodziłam ,Basia sama zapytała czy może przyjść również z nim ,zaznaczając że nie chciałabym go zostawiać samego w domu bo są praktycznie jak  rodzina i byłoby jej   głupio. A dla mnie to jest trochę dziwne bo to że ma faceta z którym mieszka musi automatycznie oznaczać że będzie  go ciągnąc  do swoich koleżanek?

A może to ja się mylę?

Jeśli nie chcesz zapraszać tego faceta, to przesuń termin wizyty o parę dni, wówczas zamiast wizyty o charakterze rodzinnym będziesz maąła babskie spotkanie. Święta to głównie czas rodzinny, więc nawet nie wypada tobie zapraszać kogoś bez jego partnera czy dzieci.

4

Myślę, że zapraszanie koleżanki bez jej partnera w tak rodzinny czas, jakim są Święta Bożego Narodzenia, jest totalnie nie na miejscu. Dla mnie to zwykłe świństwo, sorry.
Nie dość, że bym odmówiła, to jeszcze odpuściła sobie  znajomość z taką koleżanką.

5

Natashaa21 napisał/a:

A może to ja się mylę?

A jak chciałabys to rozegrać? Zaznaczyć koleżance, że ona może przyjść do ciebie, ale bez partnera? Sama byś poszła do takiej koleżanki zostawiając partnera samego w Święta? Poza tym już się zgodziłas, więc raczej się nie wycofuj, bo to będzie strasznie niefajnie wyglądać. Może magia Świąt sprawi, że coś się zmieni w twoich relacjach z tym panem? smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zaproszenie bliskiej znajomej do Siebie w Święta ,wraz z jej facetem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024