Urozmaicenia w sypialni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Urozmaicenia w sypialni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Urozmaicenia w sypialni

Cześć dziewczyny.
Co myślicie o zabawkach erotycznych? Czy przebieranki są wg. Was ok? Co na to Wasi partnerzy? Może macie jakieś ulubione?
Osobiście uważam, że takie urozmaicenia mogą przełamać pewne blokady w związku, a także zbliżyć do siebie partnerów.
Jest wiele możliwości żeby zabić rutynę i wprowadzić coś nowego w życie erotyczne, od subtelnych po szalone.
Jestem ciekawa Waszego zdania. Liczę na konkretną rozmowę na luzie i bez wstydu. smile

Pozdrawiam Was wszystkie !!!! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urozmaicenia w sypialni

Jasne czemu nie. Polecam jednak kupić coś konkretniejszego. Kupiliśmy z mężem kiedyś wibrexy z aliexpress i były raz, że małe, a dwa, że wibrzyły jak kosiarki big_smile

3

Nie wiem czy mogę się odzywać bo jestem mężczyzną ale niech będzie. Posiadamy wibrator, realistyczne dildo, koreczki analne z diamencikiem oraz skórzane kajdanki (metalowych nie polecam). Wszystko zależy czy lubujesz się w seksie analnym. Jeśli tak to wszystkie te zabawki bardzo się przydadzą bo stymulacja w jednym miejscu podczas penetracji drugiej potrafi być nieziemsko miła. Jeśli nie to myślę, że kajdanki będa miłym urozmaiceniem. Aaa i mamy również skórzany bat, ale używamy go raczej rzadko.

4

Osobiście uważam, że takie urozmaicenia mogą przełamać pewne blokady w związku, a także zbliżyć do siebie partnerów/partnerki.
Jest wiele możliwości żeby zabić rutynę i wprowadzić coś nowego w życie erotyczne, od subtelnych po szalone. Ogólnie polecam żele intymne spam
kupcie sobie wibrator tongue

5

intimite_girl napisał/a:

Cześć dziewczyny.
Co myślicie o zabawkach erotycznych? Czy przebieranki są wg. Was ok? Co na to Wasi partnerzy? Może macie jakieś ulubione?
Osobiście uważam, że takie urozmaicenia mogą przełamać pewne blokady w związku, a także zbliżyć do siebie partnerów.
Jest wiele możliwości żeby zabić rutynę i wprowadzić coś nowego w życie erotyczne, od subtelnych po szalone.
Jestem ciekawa Waszego zdania. Liczę na konkretną rozmowę na luzie i bez wstydu. smile

Pozdrawiam Was wszystkie !!!! smile

Zabawki erotyczne jak najbardziej.

A co do przebieranek to bardzo was proszę, drodzy forumowicze, niech wypowie się mężczyzna, który choć raz założył jakiś "kostium" gwoli urozmaicenia zabawy w sypialni.
Sam, z własnej inicjatywy.

6

Mam, używam praktycznie za każdym razem, nasza kolekcja ostatnio poszerzyla się o zabawki z górnej półki (cena około 500 zł za 1 zabawkę). Co do tego żelu to czytałam opinie, gdzie go mogę dostać?

7

My chyba mamy mało urozmaiceń na swoim koncie, ale też jesteśmy razem niecałe 1,5 roku, więc powoli... tongue Przebieranki tylko z mojej strony (ja tam nie wiem, mnie mój partner najbardziej pociąga w garniturze, a typowe stroje do seksu dla facetów to mnie śmieszą), też bez wielkiej ekstrawagancji, różne zestawienia pończoch, szpilek, gorsetów i innych bieliźnianych-i-nie-tylko ustrojstw. Od jakiegoś czasu planuję uczennicę, jako że mój chłopak poniekąd stał się moim zawodowym mentorem, ale wiecznie zapominam o białych pończochach, a inne nie pasują do mojej wizji. Była gra erotyczna, znalazłam raz jedną, która nie wyglądała prostacko; faktycznie nie była prostacka, ale trochę nudna już tak. ;p Kajdanki były w planach, ale że miałam do czynienia z węzłami, umiem machnąć zgrabne, zaciskające się kajdanki np. z krawata i na razie to wystarczało. W ramach opaski na oczy też dawał radę, krawat znaczy się. Odgrywanie ról też się czasem pojawiało, ale raczej rzadko. No i różne żele, ale to głównie dla wygody, a nie w ramach urozmaiceń. Ach, no i nie wiem, czy to się do tego zalicza, ale lubię różne "gierki" mające na celu zasugerować partnerowi upojne chwile, kiedy nie ma go w domu - mały złośliwiec się we mnie wtedy budzi. tongue
O, za to jakiś rok temu uczepił się mnie pomysł, żeby nie założyć gdzieś majtek i poinformować o tym mojego chłopaka (cholera wie czemu, jakoś ta wizja mnie kręciła). Pierwszy raz chciałam wykorzystać to, jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem - jesień, ja pod płaszczem uzbrojona w pełni, znaczy, gorset, pończochy, no wszystko minus te nieszczęsne gacie. Mój skarb przyjechał i wywiózł mnie do... mechanika, bo mu coś tam coś tam z autem. Za drugim razem poszliśmy na spacer - wszystko poszło świetnie, poza tym, że zapomniałam go uświadomić o brakach w garderobie. Za trzecim - kot zrobił falstart, bo zaczął skakać do frędzli przy mojej kurtce, zahaczył o spódnicę, a że była dość luźna i na gumce, to wylądował z nią na ziemi. Taka, cholera, niespodzianka. Nigdy więcej. xD

8

Po śmierci Sw Szarbela nad Jego grobem przez 40 dni świeciło nieziemskie światło, po śmierci przez wiele lat temperatura ciała była jak u żyjącego człowieka, ciało się nie rozkładało, wydzielało ciecz która miała cudowne właściwości między innymi uzdrawiania, nawet po wycięciu narządów wewnętrznych i zmumifikowaniu ciała oraz zabetonowaniu jego ciecz sączyła się z sarkofagu, dopiero po beatyfikacji ciało uległo całkowitemu rozkładowi tak, że został tylko sam szkielet. Tak więc zajmijcie się poważnymi rzeczami i patrzcie na sprawy wieczności a nie jakimiś pierdołami.

9

swSzarbel napisał/a:

Po śmierci Sw Szarbela nad Jego grobem przez 40 dni świeciło nieziemskie światło, po śmierci przez wiele lat temperatura ciała była jak u żyjącego człowieka, ciało się nie rozkładało, wydzielało ciecz która miała cudowne właściwości między innymi uzdrawiania, nawet po wycięciu narządów wewnętrznych i zmumifikowaniu ciała oraz zabetonowaniu jego ciecz sączyła się z sarkofagu, dopiero po beatyfikacji ciało uległo całkowitemu rozkładowi tak, że został tylko sam szkielet. Tak więc zajmijcie się poważnymi rzeczami i patrzcie na sprawy wieczności a nie jakimiś pierdołami.

Ale z twoją choroba to raczej Sw. Walenty, jako patron psychicznych, powinien cię interesować.

10 Ostatnio edytowany przez emila22 (2019-10-17 23:07:37)

Jak najbardziej polecam, bo to naprawdę pomaga budować zaufanie, akceptację i generalnie urozmaica związek. Kiedyś bawiliśmy się w odgrywanie ról, ale ze mnie tak marna aktorka, że swoją grą aktorską psułam atmosferę. xD Zostaliśmy przy udawanym gwałcie.
Mam tak p standardzie koronkową bieliznę. Mamy kajdanki z puszkiem (trochę uwierające, ale to dodaje realizmu) i wibrator analny (taki malutki) z silikonu medycznego dla podwójnej penetracji. Wibratorów generalnie nie polecam, chociaż co kto lubi. U mnie się nie sprawdził ten, który mam, po prostu chyba nie lubię wibracji. Kiedyś był też pierścień na penisa, ale wibracje mi nic nie dawały, a partnera rozpraszały. Kilka dni temu odkryłam, że duszenie też daje fazę, chociaż zawsze byłam do tego uprzedzona. Ogólnie polecam eksperymenty, nawet jeśli nie jest się do końca przekonanym można iść małymi kroczkami, jak ja z tym duszeniem (na początku było tylko łapanie za szyję w trakcie seksu).
Jeszcze zapomniałam, że mój facet czasem robi mi striptiz.

11

lubimy urozmaicenia big_smile zabawki, zele intymne, seksowna bielizna itd big_smile

12

a gdzie je kupujecie? sex shopy?

13

ptysioweciastko napisał/a:

Nieee... Przez neta

14

ptysioweciastko napisał/a: